KØKKENSÆT I PLAST | Til forberedelse af måltider.

Varenummer: 018-rød
Tilgængelighed: PÅ LAGER
1499,00 DKK1999,00

KØKKENSÆT I PLAST | Til forberedelse af måltider. Vi er glade for at tilbyde et unikt sæt plast husholdningsartikler Omada® mærke i hvide og røde farver, tiltalende design og innovative teknologier, såsom bikomponentmaterialet. Minimalistisk design og en bred vifte af farver, til en serie af produkter med en original korrugerede profil, der er designet til dem, der ønsker at leve deres liv med elegance og dynamik.
Træets natur, der er forbundet med en enkel og ligetil profil, design af objekter, som forenkler de daglige aktiviteter. Lineære profiler, former og farver med moderne tons, matchet med et funktionelt design, giver dig en unik oplevelse ved bordet og i køkkenet. Antibakterielle husholdningsartikler. Farvede, funktionelle, mikrobølgeovne sikre og fryser sikre genstande, der giver et ekstra hygiejneniveau takket være Microban ® teknologi.
Denne Omada 'Trendy' køkkensæt i levende farver er et fantastisk supplement til ethvert køkken eller bord. Perfekt til indendørs og udendørs brug, er denne genstand opvaskemaskine sikker. Alle Omada produkter er designet og fremstillet af Adamo i Italien. Adamos dobbeltsprøjtestøbte fremstillingsproces leverer et produkt af fremragende kvalitet og holdbarhed kombineret med enestående design og farveudførelse. De italienske designere stræber efter at sikre, at alle Omada-produkter kombinerer både form og funktion. Med andre ord skal et emne ikke bare se smukt ud, det skal faktisk fungere og være en fornøjelse at bruge. En bred vifte af andre madlavnings- og serveringsprodukter er tilgængelige i pulserende røde.

Et køkkensæt i plast af 8 elementer, herunder: digital køkkenskala, digital batteridrevet, stilfuld, letvægts og i stand til perfekt måling af vægten op til 3 kg, bestik til salater, trendy bakke oval, lavet af akryl bicolor længde 28 cm, med tre bekvemme rum, papirhåndklædeholder i transparent akryl, ideel til store ruller og ruller i alle størrelser, højde 34 cm, hvid porcelæn krus med en infuser og en teskefuld, manuel citruspresser, praktisk og holdbar, lavet af akryl, sæt 4 osteknive, kompakt og praktisk med skærebræt og kagebakke, ideel til servering og opbevaring med et plast gennemsigtigt låg.
Materiale: san akryl - opvaskemaskine sikkert.

Når funktionalitet og æstetik er korrekt blandet med henblik på at opfylde alle dine behov. En samling af skiftende gennemsigtighed, bicolor design og temmelig afrundede former. Unikke stykker, der fokuserer på træets naturlighed, giver originalitet til dine værelser. Indretningsprodukter kombinerer med alle møbler. Gennemsigtig og generøs tykkelse, skiftevis med ædru og elegante farver, forbedre porcelæn og de bløde former af produkterne.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig køkkensæt i plast, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]
STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR. LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE.

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

Salg af kun nye og billige produkter til dig og til en gave til nogen.

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij