LÆDER SLIPPERS | Billige skind hjemmesko kvinder.

Varenummer: YA63
VÆLG STØRRELSE:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
Tilgængelighed: PÅ LAGER
149,00 DKK
LÆDER SLIPPERS | Billige skind hjemmesko kvinder. Perfekte forslag til dig selv, din mor,søster eller veninde. Små gave til hende. Hele fod er i kontakt med den naturlige læder. Det øverste lag også lavet af ægte læder i form gitter med læderremme. De har en kuperet pude, hvilket øger komforten og gør hjemmesko godt sat ind i foden. Kileformet sål er fremstillet af kork, højde 3,5 cm. Farve:  beige. Vi sender hjemmesko meget hurtigt - selv på samme dag i orden. Billig men elegant gave til hende. En lille ting, men en nice.
♥ Hvis synes du det kunne være en god, billige og bedste hjemmesko, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil læder slippers til kvinder i dag og husk at vælge størrelse. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at få fingre en små gave til en speciel person i dit liv ♥ Det vil være en gave, der vil helt sikkert blive husket i lang tid og kan være en perfekte, personlige fødselsdagsgave.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk, eksklusiv og billig læder slippers, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]