LET TØFFELTRÆSKO. Fire farveindstillinger at vælge imellem, kun 199 kr

Varenummer: 015OJ-MIX
VÆLG STØRRELSE:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
VÆLG FARVE:
    Tilgængelighed: PÅ LAGER
    199,00 DKK

    Skinnende Elegance til Dine Fødder: Let Tøffeltræsko i Fire Stilfulde Farver til Kun 199 kr!

    Forkæl dine fødder med lette tøffeltræsko, dekoreret med pailletter og tilgængelige i burgunder, marineblå, brun og blå. Fremstillet af behageligt tekstilmateriale med skridsikker PU-sål. Bestil nu og få stil og komfort til en usædvanlig pris!

    Skab elegance i hvert skridt med vores lette tøffeltræsko, smukt dekoreret med skinnende pailletter. Vælg mellem fire stilfulde farver: burgunder, marineblå, brun og blå, alle til en overkommelig pris på kun 199 kr. Fremstillet af luksuriøst tekstilmateriale, har disse sko en skridsikker og udvidet PU-sål, der tilbyder både stabilitet og komfort.

    Modellen med åbne tæer giver et sofistikeret præg. Det praktiske tekstilmateriale på det øverste lag er ikke kun behageligt, men også let at rengøre, samtidig med at det er blødt, smidigt, åndbart og vedligeholdelsesfrit. Dine fødder vil nyde kontakt med det blidt profilerede bomuldsforing, hvilket gør disse sko yderst behagelige selv under langvarig brug.

    De væsentligste fordele ved PU-såler med "BIO" er deres lethed, holdbarhed og anatomiske form, der sikrer stabilitet for dine fødder. Den kileformede bund, der er 3 cm høj, er modstandsdygtig over for slid og rutsjning, hvilket gør disse hjemmesko ideelle til daglig brug.

    Gør det til den bedste beslutning i dag ved at bestille dine lette tøffeltræsko. Glem ikke at vælge den perfekte størrelse og farve for at tilføje et strejf af elegance til din hverdag. Disse hjemmesko er ikke kun en overkommelig gaveidé, men også en perfekt inspiration til at glæde en særlig person i dit liv, måske endda som den ideelle gave til mor. Skynd dig, prisen på 199 kroner er en enestående mulighed, så gå ikke glip af chancen for at forkæle dine fødder med stil.

    ⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
    ⭐️ Dame træsko kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
    ⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
    ⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
    ⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
    ⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
    ⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
    ⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre billige tøffeltræsko, der kan friste dig!
    ⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

    STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

    LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

    Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

    gave til ham, gave til hende

    Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

    Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

    Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

    Zamknij