LIGHTERE | Rigtig god idé til en Valentinesgave.

Varenummer: 112-7-03
Tilgængelighed: PÅ LAGER
199,00 DKK
LIGHTERE | Rigtig god idé til en Valentinesgave. God gave til kæresten kan være et smuk romantisk lighter med Swarovski kristaller. Hvordan vil du gerne få en gave til hende, at hun ville virkelig sætte pris på ? Hun kan lide pæne og praktiske gaver? Gå ikke i panik. Små, men meget funktionel og smuk lighter er dekoreret med originale ornament fremstillet form Swarovski krystaller. Lighter som en gave til hende, vil bringe en glædelig smil på hendes ansigt. Tøv ikke med og gave hende en gave symboliserer din sande hengivenhed : lighter dekoreret med hjerte ornament lavet af fantastiske Swarovski krystaller. I vores tilbud kan du også finde andre forslag til en god og billig gaveide til dig selv,  en mor, far eller ven. Du kan vælge noget interessant fra et stort tilbud på sutsko og hjemmesko eller smukke figurer til at dekorere et værelse eller kontor.
Hvis du vil høre: Mange Tak😊 Vælg billigt og god forslag på nettet og købe til mor, søster, kone eller elskede billige lightere i dag. Hvis han/hende allerede har til at ryge cigaretter så i det mindste købe dem en flot lighter. Du skal minde ham kun, at rygere ikke kan generer ikke-rygerne.
Hvis du er i besiddelse af en samling ineffektive lightere her kan du finde nogle gode råd om, hvordan du kan gendanne dem til bruge og hvordan man plejer de nye lightere til at fungere ordentligt og i lang tid.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billige lightere, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og til en gave til nogen.

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij