MAGNETER TIL KØLESKABET. Køleskabsmagneter, gave til hele familien

Varenummer: 013-0003
Tilgængelighed: PÅ LAGER
199,00 DKK

KØLESKABSMAGNETER

   Mest berømte værker af Leonardo Da Vinci på seks  køleskabsmagneter. Køb billig, stor kunst med magneter til køleskabet. Give køkkenet en særlig karakter.
   Hvornår har du sidst vist, at du kan huske om dine bedste venner ved at give en gave? Her finder du ideelle gaver til venner. Maxgaver vil hjælpe dig til fuldt ud at nyde gorgeousness af livet i et helt nyt lys. Gennem mange vores produkter vi håber inspirere dybe følelser og forårsage interesse i de af os, der næppe nogensinde tage tid til at tænke over et kunstværk. Denne produkt afsløre farver og teksturer, hvilket skaber en enestående atmosfære af storhed og elegance, der vil appellere til af de mest krævende kunde. Præsenteret magneterne det er den perfekte idé for mennesker, der sætter pris på smukke ting. På magneter til køleskabet er præsenteres største mesterværker af Leonardo da Vinci af geni den italienske højrenæssance. Maler, billedhugger, arkitekt, ingeniør, botaniker, anatom, videnskabsmand og opfinder. Lavet med yderste omhu, for at opfylde de smager af de mest krævende. Det har en smagfuld indpakning, som er klar små gave til en hel familie og ideelle til gaveønsker kvinder og mænd.

Måske vil du være interesseret i produkter fra kategorien polske julekugler.
Klik på billedet
julekugler figurer

Damen med Hermelinen

er et maleri, portræt af Ludovico Sforzas elskerinde Cecilia Gallerani.
Et af nøgleværker og måske det mest berømte og største mesterværk fra Leonardos tid i Milano. Portrættet, der er malet i 1488-90, regnes for et af de første moderne portrætter i kunsthistorien.
Det er nu på Nationalmuseet i Krakow.

Mona Lisa (tilnavnet La Gioconda)

er et maleri af Leonardo , der blev malet i perioden 1503–06. Maleriet er formentlig verdens mest kendte, idet det i mange år har haft en kultisk status, blandt andet på grund af det uudgrundelige og gådefulde smil.
Maleriet hænger i øjeblikket i Louvre museet i Paris.

Den Vitruvianske Mand

er en verdensberømt tegning af Leonardo da Vinci, tegnet omkring år 1490. Tegningen forstiller mennesket i to positioner, med dets arme og ben i forskellige stillinger. Manden er indeholdt i en cirkel og en firkant, og rundt om disse er der noter. Er sandsynligvis meget genkendeligt. Billedet af manden har været afbildet på plakater i mindst et par generationer.
Den Vitruvianske Mand befinder sig i Gallerie dell'Accademia i Venedig, Italien.

Billige magneter til køleskabet, ideelle gave til familie og til enhver lejlighed fordi vores produkter, ofte udøve en dybtgående indvirkning på fantasi af den moderne forbruger. Er værdsat for deres intime karakter, geniale håndværk og unparallel sans for detaljer. Magneterne giver et ekstra pift i køkkenet. De er nemme og lige til at tørre af. Top kvalitet, konkurrencedygtig pris og 100% tilfredshed! Gå aldrig glip af en chance for at hvis man vil vise sin kærlighed og beundring for en anden person. Det er din god tid at give den perfekte gave til venner.

Producnt: CARMANI
Størrelse: 3,00cm x 3,00cm
Vægt: 15,0 g- 6 stk i gavepakker

Magneterne er meget holdbare

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive køleskabsmagneter, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

Pakker Distributions Kalender for foråret 2023

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij