MODEL KAMPVOGN. Legetøj til børn, byggeklodser i plast af Somua S-35

Varenummer: CO-2493
Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
279,00 DKK

Legetøj til børn

   Byggeklodser i plast af Somua S-35 var en fransk medium kavaleri kampvogn udviklet i 1930'erne og bruges under 2. verdenskrig. Kampvognen blev udviklet fra 1934 og en prototype blev afsluttet i april 1935 og blev derefter testet indtil januar 1938. Somua var en af de bedste franske tanke ved udbruddet af Anden Verdenskrig. I juni 1940 havde der været 430 stykker af kampvogne og 300 af dem var i spidsen for slaget ved Frankrig.
Tanken blev karakteriseret ved et elektrisk roterende tårn, i hvilke husede armament af tanken. To luger og en flugtluge i køretøjets gulv for at lette bevægelse.

   Disse klodsmodel kan være en interessant gaveide til en ung mand, hvis interesse vækker den omgivende verden og relaterede historiske fakta. Til fans af 2. verdenskrig Somua S-35 er en uundværlig del af tiden og model  kan blive en interessant udstilling i deres samling. Begynd at opbygge sin bloksamling i dag!
   Børne legetøj kan opmuntre dit barn til interesse for historien. Hvis dit barn bruger for meget tid ved computeren, takket være dette legetøj og arbejde med sin konstruktion du kan orientere hans interesse at søge efter nyheder om historien at udvide tankegangene og viden. Cobi klodser er et sikkert legetøj lavet med højeste kvalitet. De kan blive stor sjov for hele familien! Det bliver begyndelsen på kreativ sjov, som vil vare i lange timer!
Denne flotte model af kampvogne Somua S-35 allerede efter konstruktion.

byggeklodser i plast

Specifikationer:
*Antal byggeklodser: 450,
*2 figurer - franske soldater
*Klodser med tampografi,
*Nem at følge samlevejledning,
*Aldersgruppe: +7 år,
*Længde: 18,0 cm,
*Bredde: 9,5 cm,
*Højde: 9,5 cm,
*Kompatibel med andre førende mærker af byggeklodser,
Husk, at legetøj:
* Vække interesse og intellektuel aktivitet,
* Stimulere udviklingen af tale, motorik, manipulation,
* Forme den følelsesmæssige udvikling,
* Udvikle deres fantasi og sans for æstetik,
* Vække uafhængige og udholdenhed i at overvinde vanskelighederne,
* Udvikle deres  visual-fysisk koordination
* Formning evne og effektivitet og   stimulerer aktiviteten af kognitive, kreative og mobilitet
 

Cobi Factory SA

COBI klodser

Somua S-35, kampvogn i bevægelse:

*Her vil du finde nem at følge samlevejledning af Somua S-35:
 

Somua S-35 - fransk medium kavaleri kampvogn i den oprindelige:

   Hvis du kan lide vores billig legetøj 7-8 år, bestil Somua S-35, model kampvogn af Cobi klodser i plast billig nu og gøre en smuk gave til en dreng. Klodser er kompatibel med andre førende mærker af byggeklodser. Lær om pilgrimfædrene og deres rejse til det vilde land, oplev det selv ved at bygge dette enorme skib, som består af 450 byggeklodser. Børn har brug for ros, anerkendelse af deres færdigheder, mindste succeser og værdsætter dem til enhver indsats. Sjov gør fornøjelsen til barnet, giver glæden ved at modtage  af indtryk og fra at nå målet. Konstruktionskunst underviser præcisionen af bevægelser, barnets tænkning og fantasi, udvikler opmærksomhed, udholdenhed, systematisk og evne til at overvinde forhindringer.
Besøg vores butik regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris og hurtig levering.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig model kampvogn, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij