MODELFLY HEINKEL | Flot legetøj 8-10 år.

Varenummer: CO-5534
Tilgængelighed: PÅ LAGER
479,00 DKK

MODELFLY HEINKEL | Flot legetøj 8-10 år. Heinkel He 111 var den mest talrige Luftwaffe-bomber i de tidlige stadier af 2. Verdenskrig. Den mest karakteristiske bomber, der blev brugt under slaget om Storbritannien. De deltog i alle fronter af Anden Verdenskrig i mindre grad som torpedfly og transportfly.
Efterhånden som krigen udviklede sig, blev han 111 brugt i en række roller på alle fronter i det europæiske teater. Det blev brugt som en strategisk bombefly under Slaget ved Storbritannien, en torpedo bombefly i Atlanterhavet og Arktis og medium bombefly og et transportfly på det vestlige, østlige, Middelhavet, Mellemøsten og Nordafrikanske fronter. Fremstilling af He 111 ophørte i september 1944.
Denne unikke klodsmodel af flyet har tilbagetrækkeligt landingsudstyr, roterende propeller, klapper og nem at demontere pilotens kabine. I sætet, bortset fra flyet, kan du finde to figurer piloter og en stand også lavet af byggeklodser. Kompatibel med andre førende mærker af byggeklodser.

Heinkel He 111 i den oprindelige

*Antal byggeklodser: 610,
*Længde: 41,0 cm
*Bredde: 51,0 cm
*Højde: 12,0 cm
*3 figurer - tyske piloter,
*Aldersgruppe: +8 år
*Tilbehør - maskingevær, militære rygsække, sandsække, skovl
*Klodstativ med trykt navn på flyet
*Karosseriet med padtrykning
*Et ark med klistermærker med historiske symboler
*Nem at følge samlevejledning,

Hvis du kan lide vores billige legetøj 8-10 år, bestil modelfly Heinkel af Cobi klodser i plast billig nu og gøre en smuk gave til en dreng. Klodser er kompatibel med andre førende mærker af byggeklodser. Ikke egnet til børn i alderen 3 år eller yngre. Utvivlsomt billigste i Danmark.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Modelfly Heinkel kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billige legetøj 8-10 år, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og til en gave til nogen.

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij