MODELFLY JUNKERS | Flot julegave til 6 årig.

Varenummer: CO-5521
Tilgængelighed: PÅ LAGER
299,00 DKK

MODELFLY JUNKERS | Flot julegave til 6 årig. Junkers Ju 87 Stuka - Tysk styrtbombefly fra 2. verdenskrig. Flyvemaskinen blev døbt i 1936 under den spanske borgerkrig. I den tyske propaganda blev flyet et symbol på størrelsen af Luftwaffe.
Det karakteristiske træk ved Ju 87 var vinger i konfigurationen af "W" og installeret i den indledende fase af krigen en gennemtrængende, vinddrevet akustiske sirene, udløst når de dykkede mod deres mål. Lyden af sirenerne forårsagede panik på jorden og det var ødelæggende for soldaternes moral.
Junkers havde en besætning på 2 mand og to maskingeværer monteret i vingerne, samt et bagudrettet maskingevær i cockpittet. Blev mere end 5.700 fly bygget i perioden fra 1935 til 1945.
Denne unikke klodsmodel af flyet har tilbagetrækkeligt landingsudstyr, roterende propeller, klapper og nem at demontere pilotens kabine. I sætet, bortset fra flyet, kan du finde to figurer piloter og en stand også lavet af byggeklodser. Kompatibel med andre førende mærker af byggeklodser.

*Antal byggeklodser: 315,
*Længde: 29,0 cm
*Bredde: 36,0 cm
*Højde: 13,5 cm
*2 figurer - tyske piloter,
*Aldersgruppe: +6 år

 
Dimensioner af Junkers Ju 87 Stuka af militær bygge modelfly.

*Tilbehør - maskingevær, militære rygsække, sandsække, skovl
*Klodstativ med trykt navn på flyet
*Karosseriet med padtrykning
*Et ark med klistermærker med historiske symboler
*Nem at følge samlevejledning,

Junkers Ju 87 Stuka i den oprindelige.

Hvis du kan lide vores billig julegave til 6 årig, bestil modelfly Junkers af Cobi klodser i plast billig nu og gøre en smuk gave til en dreng. Klodser er kompatibel med andre førende mærker af byggeklodser. Ikke egnet til børn i alderen 3 år eller yngre. Utvivlsomt billigste i Danmark.

Samlevejledning af Junkers:


 

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Modelfly Junkers kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig Spitfire modelfly, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]
STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR. LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE.

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

Salg af kun nye og billige produkter til dig og til en gave til nogen.

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij