MODELFLY MESSERSCHMITT | Bedste gave til 7 årig.

Varenummer: CO-5526
Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
269,00 DKK

MODELFLY MESSERSCHMITT | Bedste gave til 7 årig. Messerschmitt Bf 109 var tysk Luftwaffe's primære 1-motors jagerfly under 2. verdenskrig, designet af Willy Messerschmitt og Robert Lusser, der arbejdede i Bayerische Flugzeugwerke i begyndelsen til midten af ​​1930'erne. Det var rygraden i Luftwaffes kæmpestyrke. Bf 109 første sås operationelle tjeneste i 1937 under den spanske borgerkrig og var stadig i brug i slutningen af Anden Verdenskrig i 1945. Bl.a. i 1940 deltog "Slaget om England".
Det var en af de mest avancerede krigere i æraen, herunder sådanne funktioner som all-metal monocoque konstruktion, helt lukket pilot cockpit og optrækkeligt landingsstel. Den blev drevet af en væskekølet, inverteret V12-motor.
Flyet blev det mest producerede kampfly i historien, med i alt 33.984 flyskibe produceret fra 1936 til april 1945. Efter 1942 blev flyet suppleret af Focke-Wulf Fw 190.
Denne unikke klodsmodel af flyet har tilbagetrækkeligt landingsudstyr, roterende propeller, klapper og nem at demontere pilotens kabine. I sætet, bortset fra flyet, kan du finde en figur af en pilot og en stand også lavet af byggeklodser. Kompatibel med andre førende mærker af byggeklodser.

*Klik og se Messerschmitt Bf 109 jagerfly fra forskellige sider.

Messerschmitt Bf 109 i den oprindelige.
*Antal byggeklodser: 250,
*Længde: 27,0 cm
*Bredde: 32,0 cm
*Højde: 12,2 cm
*1 figur - pilot
*Aldersgruppe: +6 år
*Tilbehør - maskingevær, militære rygsække, sandsække, skovl
*Klodstativ med trykt navn på flyet
*Karosseriet med padtrykning
*Et ark med klistermærker med historiske symboler
*Nem at følge samlevejledning,

COBI klodser

Cobi Factory SA

Hvis du kan lide vores billig og bedste gave til 7 årig, bestil modelfly Messerschmitt af Cobi klodser i plast billig nu og gøre en smuk gave til en dreng. Opbygning af denne model kan opfordre dit barn til at lære dette fly og historien om 2. verdenskrig. Klodser er kompatibel med andre førende mærker af byggeklodser. Ikke egnet til børn i alderen 3 år eller yngre. Utvivlsomt billigste i Danmark.

Samlevejledning af Messerschmitt

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig modelfly Messerschmidt, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij