MORS GAVE | Forgyld stjernetegn af løven.

Varenummer: 122-0110
Tilgængelighed: PÅ LAGER
179,00 DKK
MORS GAVE | Forgyld stjernetegn af løven. Figur på en solid oval base. Alle krystaller  fantastiske funkle med tusindvis af farver hvilket giver et spektakulært lysreflekser. Det er værd at tage et øjeblik og tænke over hvad der kunne bringe et smil på  mors ansigt. Sådan en gave vil særligt behage personen som vi elsker. Mangler du inspiration til en lille eller billig fødselsdagsgave, fars dags gave, bryllupsgave, til jul, jubilæum eller den skal overraskes - Maxgaver er det rigtige sted. Vi har en masse gode forslag til en gave til enhver lejlighed, som skaber glæde og vil med garanti vække glæde hos modtageren.
Periode af Løven


23. juli – 22. august
♥ Hvis du kan lide vores god mors gave, bestil smuk stjernetegn i dag. Koster kun 179 kroner. Helt sikkert det er en mulighed for at købe unikke gaver og opnå en stor effekt til lave omkostninger ♥ Hvis du beslutter dig for at købe statuer fra kollektion af Swarovski, du kan oprette en enestående indretning til ethvert rum i huset, lejlighed og kontor. Samtidig hver figur er også en rigtig god idé som en gave til forskellige lejligheder.
Forgyld stjernetegn af løven ser virkelig særdeles godt, og helt sikkert vil være en vidunderlig dekoration af et rum eller en gave til en person tæt på dig.
CRYSTAL TEMPTATIONS

Dimensioner:  
Vægt:  5 g,   Højde: 8,00cm, 
Materiale: metal belagt med 24 karat guld.  
Antallet af krystaller: 1
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive og billig mors gave, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og til en gave til nogen.

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij