PEGASUS. Smuk Veronese bronzefigur af magtfuld, bevinget hingst

Varenummer: 70879
Tilgængelighed: PÅ LAGER
1099,00 DKK

Bliv fascineret af vores Pegasus-figur, en perfekt tilføjelse til din indretning.

Store figurer til hjemmetTilføj et strejf af ynde og charme til din boligindretning med vores indviklet udformede Pegasus-figur. Køb nu for at gøre dit rum mere fortryllende!

En fascinerende skildring af Pegasus.

     Leder du efter en fantastisk og dekorativ figur, der er perfekt til dit hjem eller kontor? Vores Pegasus figur er det perfekte valg. Denne bevingede hingst er afbildet i en klassisk positur, hævet på bagbenene, med udstrakte vinger, der flagrer spektakulært. Den lange man og hale tilføjer dens majestætiske charme. Det er et must-have for dem, der er fascineret af mytologi eller simpelthen elsker smukke ting.

Håndværk og detaljer. Håndlavet med præcision og omhu.

     Vores Pegasus-figur er blevet omhyggeligt udformet af Veronese-kunstnere af polystone dækket med et højkvalitetslag af bronze. Figuren er håndmalet og håndpoleret for at understrege detaljerne, hvilket gør den til et udsøgt kunstværk. Du kan se de mindste detaljer, fra fjerene på vingerne til udtrykket på Pegasus' ansigt. Hver detalje er omhyggeligt overvejet og omhyggeligt udformet, lige fra vingernes tekstur til hestens indviklede muskler. Den naturlige brune farve er fremhævet med blå striber, hvilket giver statuen en følelse af bevægelse og liv. Dette er en figur, som du vil være stolt af at vise i dit hjem eller kontor.

Pakket til perfektion.

     Vi forstår vigtigheden af at levere dit køb i perfekt stand. Derfor har vi lagt stor vægt på at pakke Pegasus-figuren i en dekorativ gaveæske. Figuren er yderligere beskyttet af styrofoam inde i kassen, hvilket sikrer, at den ankommer til dit dørtrin i uberørt stand.

En realistisk skildring af den mægtige bevingede hest.

    Pegasus figuren er ikke kun et smukt dekorativt stykke, men det er også en perfekt gave til ham. Uanset om du er på udkig efter din far, bedstefar, chef eller blot leder efter en dekorativ figur til din stue, vil denne statue helt sikkert imponere. Den naturlige brune farve med kedelige blå striber på siderne og vingerne bidrager til dens skønhed. Dens dimensioner er højde: 27,5 cm, længde: 25 cm og bredde: 15,5 cm. Vægten er cirka 1,6 kg, hvilket gør det til et betydeligt stykke, der helt sikkert vil give et statement.

Et alsidigt dekorativt stykke. Perfekt til bolig- eller kontorindretning.

     Vores Pegasus-figur er et alsidigt dekorativt stykke, der kan tilføje charme til ethvert rum i dit hjem eller kontor. Den kan placeres på en hylde, skrivebord eller bord, og bliver en smuk og iøjnefaldende tilføjelse til din indretning. Det er perfekt til dem, der sætter pris på skønheden i mytologi, dyr eller bare smuk kunst. Med sit realistiske design og fantastiske håndværk er Pegasus-figuren den perfekte tilføjelse til ethvert hjem eller kontor. Brug det som et selvstændigt stykke eller kombiner det med andre dekorative figurer for at skabe et smukt display. Denne statue er også ideel til dem, der elsker hestefigurer og leder efter noget unikt at tilføje til deres samling.

Ideel som gave til dine kære

     Vores Pegasus-figur er en ideel gave til en, der elsker at dekorere sit hjem med smukke ting. Den er perfekt til fødselsdage, jubilæer eller enhver anden speciel lejlighed. Det er en fremragende gave til ham, far, bedstefar eller chef. Det er en tankevækkende gave, som dine kære vil værdsætte i mange år fremover. Er et smukt og imponerende stykke, der helt sikkert vil blive en skattet del af din samling. Dens klassiske design, omhyggelige håndværk og alsidighed gør den til en perfekt tilføjelse til ethvert hjem eller kontor. Uanset om du køber den som en gave til ham eller som et dekorativt stykke til dig selv, kan du være sikker på, at denne figur vil overgå dine forventninger. Bestil din i dag og oplev skønheden og storheden ved den mægtige Pegasus selv!

Store figurer til stuen
Materiale:
Pegasus pynte figur fra Veronese er lavet af polystone, der er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.

 

Dimensioner: 
Vægt ca.: 1,58 kg
Højde: 27,5 cm
Bredde: 15,50 cm
Længde: 25,00 cm

skulpturer til hjemmet

Polystone er en type kompositmateriale, der er almindeligt anvendt i forskellige applikationer på grund af dets alsidighed og holdbarhed. Det er lavet ved at blande en pulveriseret sten, typisk kalksten, med en flydende polymerharpiks, normalt polyurethan eller polyester, og derefter støbe den i en ønsket form. Når den er hærdet, har polystone et stenlignende udseende og tekstur, men det er lettere i vægt og mere overkommeligt sammenlignet med natursten.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Pegasus figur kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige, spændende, smukke og billige skulpturer til hjemmet, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij