PIRAT FREGATTEN MODELL | Flot legetøj 8-10 år.

Varenummer: CO-6021
Tilgængelighed: PÅ LAGER
469,00 DKK
PIRAT FREGATTEN MODELL | Flot legetøj 8-10 år. Byg en stor pirat fregat. Sættet består af 700 blokke. Modellen er 74 cm lang og næsten halv meter høj. På fregatbrættet kan du have det sjovt med 4 figurer og en hajfigur kan placeres over bord.
Om bord af fregatten er også træ redningsbåd med årer, så kaptajnen kunne have landet på land uden nødvendigt fortøjning i havn. Fregatten har også klodser skinner i mørket, så det bliver fænomenalt om natten. Der er små hjuler på bunden af fregatten til nem bevægelse efter tæppet.
Pirat fregatten i den oprindelige.
Specifikationer:
*Antal byggeklodser: 700,
*5 figurer,
*Klodser med tampografi,
*Nem at følge samlevejledning,
*Aldersgruppe: +8 år,
*Længde: 74,0 cm
*Højde: 49,0 cm
*Kompatibel med andre førende mærker af byggeklodser,
Hvis du kan lide vores billige legetøj 8-10 år af modelskibe byggesæt, bestil nu pirat fregatten modell af Cobi klodser og gøre en smuk gave til en dreng. Klodser er kompatibel med andre førende mærker af byggeklodser. Lær om pilgrimfædrene og deres rejse til det vilde land, oplev det selv ved at bygge dette enorme skib, som består af 700 byggeklodser. Børn har brug for ros, anerkendelse af deres færdigheder, mindste succeser og værdsætter dem til enhver indsats. Sjov gør fornøjelsen til barnet, giver glæden ved at modtage  af indtryk og fra at nå målet. Konstruktionskunst underviser præcisionen af bevægelser, barnets tænkning og fantasi, udvikler opmærksomhed, udholdenhed, systematisk og evne til at overvinde forhindringer.

Samlevejledning af  pirat fregatte:

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Pirat fregatten modell kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billige legetøj 8-10, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]