PYNT TIL VÆGGEN | Venetiansk maske i skulptur form

Varenummer: 74136
Tilgængelighed: PÅ LAGER
599,00 DKK
PYNT TIL VÆGGEN | Venetiansk maske i skulptur form. Karnevalsmasker har en lang historie at være vild og excentrisk, ligevel viser deres ekscentriciteter ofte også stor skønhed og kunstskab. En mystisk dekoration med klassisk stil og ubestridelig charme masken med fjer vil helt sikkert henlede opmærksomheden og starte samtalen på det næste møde.
Denne væg dekoration er stylet på en Volto-stil maske, slidt mens masquerader og er pyntet med ornamental hvirvlende mønstre under øjnene, er dekoreret i blomster og har en stor frillet krave. Denne smukke maske har en rig og skinnende metal finish, takket være delvist at den er udformet helt i koldstøbt bronze, som er en form af koldstøbt harpiks, der er blandet med ægte pulveriseret bronze metal. Maskens ansigt har mørke øjne og skinnende bronzeskind, mens på hovedet i stedet for hår har smuk hovedbeklædning i form af dekorativ vifte. Masken er helt håndmalet,som sikrer detaljeringsniveauet og den fantastiske pulserende dens design og farve.
Materiale: Figur er lavet af polyresin som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.
Dimensioner: Vægt:  700 g,    Højde: 33,50 cm,   Bredde: 20,50 cm,   Dybde:  4,50 cm
Kender du, hvordan du opretter en mystery atmosfære i stuen uden udgifter for mange penge? Dette vil give dig en unik figur fra vores meget omfattende Veronese kollektion. Du kan være sikker på at købe denne unikke karnevalsmaske, lav en flot, ekstravagant og billig pynt til væggen, som samtidig giver en eksotisk oplevelse og en uforglemmelig atmosfære i ethvert rum.
Hvis dette pynt til væggen ikke passer dig, kan du søge efter en anden forslag. Det forekommer os, at den mest bedste gave til enhver lejlighed helt sikkert kan være
polyresin figurer.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk pynt til væggen billigt, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]