RICHARD LØVEHJERTE. Figurer af kongen på en hest med et sværd i hånden

Varenummer: 76784
Tilgængelighed: PÅ LAGER
1399,00 DKK

Fang den majestætiske ånd i den imponerende Richard Løvehjerte-figuren. Udsøgt dekorativ statue.

Pyntefigurer til hjemmetFang essensen af middelalderlig ridderlighed med vores Richard Løvehjerte-figur af høj kvalitet. Denne kongelige og imponerende statue, lavet af veronesiske mestre, portrætterer den frygtløse kriger og engelske konge i al sin majestætiske herlighed. Perfekt som et dekorativt stykke eller en meningsfuld gave til historieentusiaster. Køb nu!

Kongelig og majestætisk skildring af Richard Løvehjerte.

    Slip middelalderhistoriens fængslende tiltrækning løs med vores bemærkelsesværdige tilbud – den meget dekorative Richard Løvehjerte-figur. Dette udsøgte mesterværk skildrer den legendariske engelske konge og kriger i al sin kongelige herlighed, med et hævet sværd, overskrævs på en majestætisk hest. Denne figur er udformet med største præcision og inspireret af den ikoniske statue, der står foran Houses of Parliament i London, og er et sandt bevis på middelaldertidens storhed og heltemod. Dette imponerende dekorative stykke fanger essensen af Richard Løvehjerte, kendt for sin frygtløse karakter og ædle lederskab på slagmarken.

Fint håndværk. Den adelige konge.

    Se Richard Løvehjerte, udødeliggjort i en hæsblæsende positur, der viser hans ædle og frygtløse karakter. Med en kongekrone prydende hovedet står han højt i karakteristisk postrustning, der symboliserer hans magt og autoritet. Anbragt på toppen af en stærk og modig hest, giver Richards muskuløse ramme og kommanderende tilstedeværelse en majestætisk atmosfære til hele scenen. Hesten, afbildet med realistisk præcision og venstre forben hævet, udstråler styrke og yndefuld bevægelse.

Imponerende positur og symbol på dygtighed og lederskab.

    Richard Løvehjerte er afbildet i en magtfuld positur, siddende på en stærk og modig hest. Hans løftede sværd symboliserer hans dygtighed og lederskab, mens hans beslutsomme udtryk afspejler hans legendariske status som en frygtløs kriger. Opmærksomheden på detaljer i at fange essensen af Richards tilstedeværelse gør denne figur til en bemærkelsesværdig hyldest til en historisk figur af ekstraordinær tapperhed og præstation. Figurens rektangulære piedestal, der imiterer græsklædt jord, bidrager til stykkets overordnede storhed og symbolik.

Udsøgt håndværk og fantastisk farvepalet.

    Denne figur er lavet af det ansete Veronese-firma og er et bevis på deres mesterskab og kunst. Fremstillet af polystone og dækket med et lag af højeste kvalitet bronze, er hver indviklet detalje af rustningen, hesten, våbnet og den kongelige røde kappe fremhævet med rige bronzetoner og metalliske finish. Resultatet er et fantastisk stykke, der vil fascinere enhver iagttager og tjene som en udsøgt dekorativ accent.

En hyldest til middelalderens ridderlighed.

    Den Veronese figur af Richard Løvehjerte indkapsler selve essensen af middelalderlig ridderlighed. Det tjener som en påmindelse om en æra præget af ære, mod og tapperhed. Uanset om den vises i et hjem, på kontoret eller som en del af en historisk samling, fremkalder denne figur en følelse af ærefrygt og beundring for fortidens tapre gerninger. Det tjener som en påmindelse om tapperhed, ære og jagten på ædle idealer, hvilket gør det til et fængslende stykke for historieentusiaster og beundrere af middelalderkultur.

Perfekt dekorativt stykke eller meningsfuld gave.

    Leder du efter en virkelig ekstraordinær gave til en historieentusiast eller en, der sætter pris på godt håndværk? Stop med at lede! Denne Richard Løvehjerte-figur er et enestående valg. Dens dekorative kvaliteter og omhyggelige opmærksomhed på detaljer gør den til en skat, der er værd at værne om. Uanset om det er en fødselsdag, et jubilæum eller en særlig lejlighed, vil denne figur gøre et varigt indtryk og tjene som et symbol på tapperhed, mod og historisk betydning.

Gør historien til live.

    Fordyb dig i en verden af middelalderlige legender og ære ved at erhverve dig denne bemærkelsesværdige Richard Løvehjerte-figur. Med sit enestående håndværk, rige symbolik og ekstraordinære hyldest til en berømt historisk figur er det et sandt samlerobjekt. Richard Løvehjerte-figuren er en tankevækkende gave til særlige lejligheder, såsom fødselsdage, jubilæer eller dimissioner. Det er også en ideel gave til historieentusiaster, middelalderentusiaster, samlere og enhver, der værdsætter symbolikken og præstationerne af denne legendariske konge og kriger. Gå ikke glip af muligheden for at eje dette fængslende stykke, enten som en gave til en elsket eller som et personligt minde. Køb nu og bring ånden fra Richard Løvehjerte ind i dit hjem!

pynt til stuen
Materiale:
Richard Løvehjerte figur er lavet af polystone, der er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.

 

Dimensioner:

Højde: 35,00 cm

Bredde: 28,00 cm

Dybde:  14,00 cm

Vægt: 1,82kg
gave til ham

 

Polystone er en type kompositmateriale, der er almindeligt anvendt i forskellige applikationer på grund af dets alsidighed og holdbarhed. Det er lavet ved at blande en pulveriseret sten, typisk kalksten, med en flydende polymerharpiks, normalt polyurethan eller polyester, og derefter støbe den i en ønsket form. Når den er hærdet, har polystone et stenlignende udseende og tekstur, men det er lettere i vægt og mere overkommeligt sammenlignet med natursten.

En figur af Richard Løvehjerte, en middelalderlig engelsk konge og berømt kriger, kan være en meningsfuld og symbolsk gave af flere grunde, i betragtning af vigtigheden af denne historiske figur, hans tapperhed og hans præstationer. Her er nogle omstændigheder, hvor en sådan gave kan være særlig passende:

     Gave til historiske entusiaster: Hvis den person, du giver en gave, er en historieentusiast, især en der er fascineret af middelaldertiden, ville en figur af Richard Løvehjerte være en fremragende gave. Det fejrer deres interesse for historie og giver dem mulighed for at vise deres passion for denne særlige periode.

     Gave til  samlere: Figurer er ofte eftertragtede af samlere, og Richard Løvehjerte-figurer kan være værdifulde tilføjelser til en historisk eller middelalderlig samling. Hvis den person, du forærer, har en interesse i at samle historiske artefakter eller memorabilia, kan denne gave have stor betydning for dem.

     Lederskab og tapperhed belønning: Richard Løvehjerte er kendt for sine lederevner og sin tapperhed på slagmarken. Hvis du ønsker at ære nogens lederegenskaber eller anerkende deres tapperhed og mod, kan en figur af Richard Løvehjerte tjene som et symbol på disse egenskaber. Denne gave kan være særligt passende til personer, der har udvist enestående lederskab eller tapperhed i deres personlige eller professionelle liv.

     Historiske forbindelser: Hvis den person, du giver en gave, har en stærk forbindelse til engelsk eller middelalderhistorie, kan en Richard Løvehjerte-figuren have sentimental værdi. Det kan repræsentere deres rødder, arv eller en fælles fascination for engelsk historie. Denne type gave kan fremkalde en følelse af stolthed og påskønnelse af deres kulturelle baggrund.

     Inspirerende gave: Richard Løvehjertes historie og resultater kan inspirere enkeltpersoner til at overvinde udfordringer, udvise tapperhed og stræbe efter storhed. Ved at forære en figur af Richard Løvehjerte kan du formidle et budskab om beundring for personens egne præstationer og opmuntre dem til at fortsætte med at forfølge deres mål med mod og beslutsomhed.

Det er vigtigt at tage hensyn til modtagerens interesser og præferencer, når du vælger en gave. Selvom en Richard Løvehjerte-figur kan være en meningsfuld gave under de rigtige omstændigheder, er den måske ikke egnet til alle. Sørg for, at gaven stemmer overens med personens personlighed, interesser og påskønnelse af historie og symbolik.

Richard Løvehjerte statue foran parlamentsbygningen i London.

Richard Løvehjerte figur
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Richard Løvehjerte figur kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig figur af Richard Løvehjerte, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij