ROMANTISK GAVE TIL PAR. Lækkert kærlighedsfigur nøgen par

Varenummer: 76720
Tilgængelighed: PÅ LAGER
849,00 DKK

Fængslende kærlighed at huske: Romantisk figur af nøgne elskere.

Et naturalistisk mesterværk og den kunstneriske figur.

    Oplev skønheden ved ægte kærlighed med denne betagende og indviklede figur, som er dygtigt udformet af Veronese. Denne figur har et par nøgne elskere, der ligger på græsset, fortabt i en lidenskabelig omfavnelse, mens de deler et kys. Figuren er lavet af polystone, belagt med et lag af højkvalitets bronze, der er håndmalet og poleret for at fremhæve alle detaljer. Resultatet er en fascinerende undersøgelse af nøgenhed og kærlighed, præsenteret i nuancer af lysebrun, der fremkalder den naturlige skønhed i det fri. Denne figur er et sandt kunstværk.

Et sensuelt kunstværk og symbol på kærlighed til bryllupper og forlovelser.

    Leder du efter en gave til et bryllup eller forlovelse? Denne figur er et smukt symbol på kærlighed og engagement. Den subtile, naturalistiske skildring af to elskende flettet sammen i et kys er den perfekte repræsentation af båndet mellem to forelskede mennesker. Denne figur er et kunstværk, der fanger essensen af sensualitet og romantik. Det er et fascinerende studie af nøgenhed og kærlighed, en smuk repræsentation af et pars intimitet og hengivenhed. Figurernes subtile kurver og yndefulde linjer skaber en smuk og fængslende visning, der vil fange øjet på enhver, der sætter pris på skønhed og kunst.

Den perfekte gave til din specielle person.

    Hvis du leder efter en gave til din romantiske partner, ægtefælle eller en speciel person, er denne figur et glimrende valg. Den er perfekt til enhver lejlighed, lige fra Valentinsdag og fødselsdage til jubilæer og bryllupper. Figuren repræsenterer den dybe kærlighed og forbindelsen mellem to mennesker og er en tankevækkende og meningsfuld gave, som vil blive værdsat i mange år fremover.

En ideel bryllups- eller forlovelsesgave.

    Denne romantiske figur er også en fantastisk gave til bryllupper eller forlovelser. Det symboliserer kærligheden og engagementet mellem to mennesker og tjener som en smuk påmindelse om deres særlige dag. Figurens indviklede detaljer og smukke håndværk gør den til en unik og speciel gave, som parret vil værdsætte for evigt.

En gave til din ægtefælle

   Hvis du leder efter en gave til din ægtefælle, er denne figur et glimrende valg. Det er en romantisk og tankevækkende gestus, der vil vise din partner, hvor meget du holder af. Uanset om det er til et jubilæum, Valentinsdag eller bare fordi, vil denne figur helt sikkert bringe et smil frem på din ægtefælles ansigt.

En dekorativ tilføjelse til ethvert rum.

    Bortset fra sin sentimentale værdi er denne figur også et fantastisk dekorativt stykke, der kan løfte ethvert rum. Den kan vises på en mantel, et sofabord eller en bogreol og vil tilføje et strejf af elegance og romantik til ethvert rum. Det er en samtalestarter og en smuk tilføjelse til enhver kunstsamling.

En fantastisk stue dekoration.

   Denne figur er ikke bare en smuk gave - den er også en fantastisk stuedekoration. Dets naturalistiske design og elegante farveskema gør det til et perfekt accentstykke til ethvert rum. Uanset om du vælger at vise det på en bogreol, kappe eller sofabord, er det helt sikkert en samtalestarter.

Et soveværelse med accentstykke.

   Denne figur er også et glimrende valg til et soveværelse med accent. Dets subtile, romantiske design er det perfekte supplement til enhver soveværelsesindretning. Uanset om du vælger at vise det på et natbord eller en kommode, vil det helt sikkert tilføje et strejf af elegance og romantik til dit rum.

Ekspert udformet til varig skønhed.

    Figuren er lavet af polystone, et slidstærkt og langtidsholdbart materiale, der kan modstå slid. Laget af bronze tilføjer en smuk og tidløs finish, der ikke vil falme eller anløbe over tid. Figuren er også håndmalet og håndpoleret, hvilket understreger hver detalje og sikrer, at hvert stykke er unikt og specielt.

Dimensioner og detaljer.

    Figuren måler 12 cm i højden, 28,5 cm i bredden og 10,5 cm i dybden, hvilket gør den til en perfekt størrelse til visning på enhver overflade. Figurens naturalistiske og romantiske design understreges af brugen af lysebrune toner, som skaber en varm og indbydende atmosfære.

Få fingrene i denne unikke figur i dag!

   Gå ikke glip af muligheden for at eje denne smukke og unikke figur. Med dets naturalistiske design, materialer af høj kvalitet og udsøgt sans for detaljer, er det helt sikkert en skattet tilføjelse til dit hjem eller den perfekte gave til en speciel person. Så hvorfor vente? Bestil nu og oplev skønheden ved denne figur selv.



Materiale:
Nøgen par figur er lavet af polystone, der er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.

 

Dimensioner:

Højde: 12,00 cm

Bredde: 28,50 cm

Dybde: 10,50 cm





 

Polystone er en type kompositmateriale, der er almindeligt anvendt i forskellige applikationer på grund af dets alsidighed og holdbarhed. Det er lavet ved at blande en pulveriseret sten, typisk kalksten, med en flydende polymerharpiks, normalt polyurethan eller polyester, og derefter støbe den i en ønsket form. Når den er hærdet, har polystone et stenlignende udseende og tekstur, men det er lettere i vægt og mere overkommeligt sammenlignet med natursten.

   Udover Veronese figurer har vi også mange andre produkter, der opfylder praktiske, gave- og dekorationsmæssige egenskaber. Ved at klikke på billederne nedenfor finder du et udvalg af hjemmesko til hele familien, lightere og cigaretetuier, forgyldte figurer med Swarovski krystaller samt en stor samling julepynt med særlig fokus på glasjulekugler.

HJEMMESKO MED VELCRO. Skridsikre filtsutsko med gummisål til mænd
filtsutsko med gummisål til mænd
flaskegrøn julekugler glas
flaskegrøn julekugler glas
    Forside     JULEKUGLER     JULEKUGLER RØD  Polske billige burgundy farve julekugler glas
burgundy farve julekugler glas
Varme hjemmestøvler. Marineblå filt luksuriøse hjemmesko til kvinde
Varme hjemmestøvler til kvinde

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Nøgen par figur kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig romantisk gave til par, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij