ROMANTISKE GAVER. Dejlig figur med spilledåse - Chopin ved klaveret

Varenummer: 76630
Tilgængelighed: PÅ LAGER
999,00 DKK

Dejlig figur med spilledåse - Chopin ved klaveret

Pianist roterer omkring sin egen akse og du vil hører en smuk nocturne skrevet af komponisten. Perfekt til særlige begivenheder.
Figur fra unikke Veronese kollektion udstråler alvor og styrke. Er stor inspiration for en gave til en mand med lederskabsevner. Er du på udkig efter en dejlig gave? Dejlig er en abstrakt størrelse, men hvis gave griber for hjertet fra første kig, det skal være smukt. Køb online i dag!

   Hver af figurerne i den unikke Veronese kollektion er en fremragende forslag  til en gave, der vil helt sikkert vare længere end til den næste festlige lejlighed.
Figurer fra kollektion af Veronese er fremstillet af harpiks konglomerat med en blanding findeling sten. I den første fase af de figurer er dækket med bronze, og så er der patineret. I det sidste trin modtager et smukt udseende takket være den manuelle maleri og gnidning. Alle produkter er signeret varemærke. Derudover, store figurer har limet fløjl på bunden at beskytte møbler overflader mod ridser. Veronese produkter er karakteriseret ved meget høj kvalitet og sans for de mindste detaljer. En usædvanlig pynt, fantastisk til en stilfuld gave.

Fryderyk Chopin var en polsk komponist og pianist fra den romantiske æra, der i vid udstrækning betragtes som en af de vigtigste skikkelser i den klassiske musiks historie. Født den 1. marts 1810 i Żelazowa Wola, en landsby nær Warszawa, begyndte han sin musikalske uddannelse i en tidlig alder og viste hurtigt et fantastisk talent som pianist og komponist. Da han var i teenageårene, optrådte han allerede offentligt og havde komponeret flere værker for klaver.

   I 1830 forlod Chopin Polen til Paris, som på det tidspunkt var Europas kulturelle centrum. Der etablerede han sig hurtigt som en førende skikkelse i byens pulserende musikscene, optrådte for byens aristokrati og blev venner med nogle af tidens mest indflydelsesrige kunstnere og intellektuelle, herunder Victor Hugo, Heinrich Heine og Eugène Delacroix.

   Chopins musik var bemærkelsesværdig for sin lyrik, delikate touch og følelsesmæssige dybde. Især hans kompositioner for klaveret var banebrydende og viste en bemærkelsesværdig teknisk og udtryksfuld rækkevidde, som aldrig var set før. Hans arbejde trak i høj grad på polsk folkemusik og rytmerne fra mazurkaen og polonaisen, som han forvandlede til sofistikerede og virtuose koncertstykker.

   I løbet af sin karriere komponerede Chopin hundredvis af værker, herunder 55 Mazurkaer, 27 Etuder, 21 Nocturner, 19 Valse og 17 Polonaiser. Han skrev også flere koncerter, kammermusik og sange. Hans kompositioner for klaver er stadig nogle af de mest elskede og hyppigt opførte værker i det klassiske repertoire, og hans indflydelse kan høres i værket af utallige komponister, der kom efter ham.

   Udover sine musikalske præstationer var Chopin også kendt for sit personlige liv, som var præget af en række tumultariske forhold. Han havde et langt og kompliceret romantisk forhold til den franske forfatter Amantine-Lucile-Aurore Dupin, bedre kendt under hendes pennenavn, George Sand. Deres forhold var kontroversielt på det tidspunkt, da Sand var en fraskilt mor til to, der åbenlyst trodsede sin tids konventioner.

   Chopins helbred begyndte at falde i slutningen af 1830'erne, og han led af en række lidelser resten af sit liv, herunder tuberkulose. På trods af sit svigtende helbred fortsatte han med at komponere og optræde indtil slutningen af sit liv. Han døde i Paris den 17. oktober 1849, 39 år gammel.

   Chopins arv bliver fortsat fejret den dag i dag. Hans musik er blevet indspillet og fremført af utallige musikere over hele verden, og hans indflydelse kan høres i alt fra filmmusik til populærmusik. Han er fortsat en vigtig skikkelse, ikke kun i den klassiske musiks historie, men i Europas og verdens bredere kulturelle historie. Hans liv og arbejde fortsætter med at inspirere og betage mennesker over hele verden, mere end 170 år efter hans død.


Materiale:
Spilledåse med Chopin er lavet af polystone, der er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.

Dimensioner:
Vægt: 550 g
H: 15,00 cm,
B: 11,00 cm
D: 11,00 cm

Klik på kunstnerens navn for at lytte til musikken, der spilles gennem musikdosen.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Spilledåse kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billige romantiske gaver, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij