Romantiske og praktiske gaver til ham og til hende

GRATIS levering ved køb for 500 DKK i din indkøbsvogn er 0 produkter
Payments in maxgaver
avanceret søgning

Samlinger

KGaveideer til...
logo PYNT TIL HJEMMET | Billige skulpturer til hjemmet. Her du spare penge logo SWAROVSKI - Gaver til hende og ham logo COLIBRI - Lightere - unikke design logo LIGHTER | købe mere lightere for mindre penge logo STORMLIGHTERE | Billigste turbolightere, jet lightere og cigaretetui logo HANIPOL - gaver til kærester logo KRYSTA - gaver til kærester logo BØRNESKO |  Praktiske gaver til børn logo VARME HJEMMESKO | Billige sutsko til kvinder og mænd logo COBI - Byggeklodser og bygge legetøj til børn logo SIMBA - Madeleine -Charmerende gaver til pige logo Sheila Wolk - de smukkeste billeder logo LÆDER HJEMMESKO | Billige men god kvalitet hjemmesko. logo GAVER TIL KVINDE | Små gave til stor glæde. logo GAVEØNSKER TIL KVINDER | Gorgeousness af livet i et helt nyt lys. logo ROYAL DOULTON logo LYGTE | Pålidelig lyssystemer til krævende fagfolk og recreationists, som forvandler nat til dag logo SUTSKO | hjemmesko eller morgensko til kvinder, til børn, til mænd. logo FILT HJEMMESKO | varm og komfortabel filtsutsko til voksne. logo HJEMMESKO TIL FORÅR OG SOMMER | Danmarks laveste priser logo ULD OG LÆDER HJEMMESKO - til kvinder og herrer. logo FÅREULD HJEMMESKO - varme hjemmesko lavet af blødt udelukkende af ren uld. logo GAVESÆT | Billige Gaver Til Ham og Gaver Til Hende. logo BRYLLUPSGAVE IDEER | Mest interessante forslag i Danmark logo CIGARETETUIER | Fremstillet i Tyskland. logo BEDSTE HJEMMESKO | Kun ægte læder, filt og uld.

SKO TIL BØRN

Helt sikkert billigste Sko til Drenge og Pige.
Drengesko og Pigesko til børnehave og skole. Bedste kvalitet til den laveste pris. Det værd at tjek priser og køb sko til børn. Priser overraske dig.
Alle elsker gaver - børn også!!!
Børnene har deres egne behov og de ved hvad de ønsker.
Forår gåture og legen udenfor kraver behagelige sko. Drengene har brug for komfortable sko til vanvittige ture der er imponerende og holdbare. Pigerne ønsker at ligne en lille dame. Mange dekorationer som blomster og dikkedarer sammen med lyserod farver er nogen interessant til de yngste piger.
Ved at skabe en samling fokuserede vi på at tilfredsstille forskellige smag af unge kunder og vi tror at ethvert barn vil finde den rigtige model for sig selv. Der er anvendt et lader lag med perforeringer der tillader foden at ånde.
En profylaktisk indersål: Indsatser brugt i vores sko har antibakterielle egenskaber og sikrer absorption af sved. De er fremstillet af det naturlige skind og latex-skum der indeholder det aktive kul der absorberer en ubehagelig lugt fra fødder. Derudover absorberer de stod mens man gar, bringer lindring til tratte fødder og den perfekte kurvede form af indsatser sikrer en korrekt stabilisering af foden.
Salen: Tilpasset til alder og anatomi af barnets fødder. De er fleksible med kontrastfarver og interessante udhuling på slidbanen sikrer en god greb til underlaget. En høj og bred spids tillader fri bevægelse af tæerne og hindrer skadelige undertrykkelser.
Over 95% af børnene er født med sunde fødder som kan kaldes et mesterværk af naturen. Foden bestar af 28 knogler, 107 ledband og 19 muskler. Leddene og senerne sikrer, at fødderne giver en tilstrækkelig støtte til kroppen og sikrer evnen til at bevæge sig. Om dette naturlige vidunder vedvarer afhænger af korrekt fodtøj.
Det er derfor sælger vi børnesko der tage hensyn til den naturlige udvikling af barnets fødder. Børn bruger flere timer om dagen i børnehave og skole sa er det meget vigtigt hvad slags sko har de på. Materialer anvendt til støvleskaftet er lette og luftige og materialer anvendt til sælerne er fleksible, som giver foden komfort og bekvemmelighed. Skoene tilskynder til aktiv legen og bevægelse.
En stor samling af tekstilsko tilskynder til legen i jagten på bolden eller til at hoppe i sjippetov. Hver time brugt ved skolens skrivebord bliver til en ren fornøjelse. Et høj kvalitet af bomuldsstof sikrer en fri luftcirkulation mens de bløde, fleksible såler tilpasser sig til de elastiske bevægelser af foden.
En nem slip-on og regulering sikrer en korrekt tilpasning til barnets fod og farvede broderier og print færdiggør de sidste detaljer.
 

Alle rettigheder forbeholdt MaxGaver 2011 Design og udførelse - GOshop butikker

Sitemap Tilbage til forsiden
Ładowanie...