VARME HJEMMESKO KVINDER | Læder hjemmesko damer.

Varenummer: NOW640
VÆLG STØRRELSE:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 40
  • 41
Tilgængelighed: PÅ LAGER
159,00 DKK
VARME HJEMMESKO KVINDER | Læder hjemmesko damer. En meget almindelig grund til kolde fødder er uhensigtsmæssige hjemmesko. Når der er koldt omkring dig, selv om du har taget tykke sokker på, kan du stadig komme til at fryse fødderne. Men ikke i vores varme hjemmesko. Nu har du en unik mulighed for at købe gode hjemmesko til kvinder på kolde dage.
Meget komfortable hjemmesko i to nuancer af grå med skridsikre gummisåler. De er lavet af naturlige læder i bedste kvalitet og er foret med blødt naturlig uld, der gør det endnu mere behageligt at bruge.
Meget eksklusiv og billig gave til kvinden, der kan lide komfort. Især for dem, der får kolde fødder. Dine fødder vil være varmt og sikkert i disse hjemmesko.
Husk at du altid kan vælge en anden gaver til kvinder, for eksempel smukke lommespejle.
♥ Hvis synes du det kunne være god gave til damer, det lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil komfortable og varme hjemmesko kvinder i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Vil det være de bedste afgørelse du nogensinde har lave. Denne koster kun 159 kroner. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at få fingre en små gave til en speciel person i dit liv ♥ Det er en misforståelse, at kun store gaver skaber stor glæde. Det vil være en gave, der vil helt sikkert blive husket i lang tid.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive, billige og varme hjemmesko kvinder, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]