VARME HJEMMESKO TIL MÆND. Billige uld hjemmesko herre, str 48

Varenummer: 1-103-M-grå
VÆLG STØRRELSE:
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
Tilgængelighed: PÅ LAGER
279,00 DKK

Billige uld hjemmesko herre, størrelse op til 48

   Usædvanlig  billige og bløde uld hjemmesko herre med en tyk, meget varm sål. Sålen er lavet af naturlig uld, et tykt lag skum og sort ruskind.

   Bedste forslag til dem der elsker pris på varme, komfort og sund afspænding. Vores sko er lavet af 100% naturlige merino uld og har stødabsoberende såle, der sikrer dine fødders trivsel hele dagen lang. Ulden er også karakteriseret ved fugtoptagelses egenskaber hvilket gør at fødderne ikke sveder. Uldehjemmesko akkumulerer ikke støv. Hertil kommer, at uldehjemmesko er behagelie og bløde ved berøring.

   Uldens overflade stimulerer nerveenderne og derved forbedrer blodcirkulationen i fødderne.Øvredel og sålen er lavet af ruskind, inderste del og hælen på tøflerne lavet af fåreuld. Sålen (2,5 cm tykkelse) er sammensat af to lag, dvs. uld, skum og et lag af ruskind. Hælen sammensat af ​​et dobbelt lag af uldskind giver ekstra komfort.

   Hjemmesko i fåreuld er et moderne, komfortabelt og varmt forslag til kvinder og piger i alle aldre. Vores hjemmesko er alle af den bedste kvalitet, hvilket sikrer komfort, når vinden hyler og rusker udenfor vinduet og kulden sniger sig ind af alle sprækker.

  Hjemmesko grå egnede til mænd er meget varme, lette vægt, komfortable og slidstærke. Er synonymt med luksus og komfort og indeholder de mest værdifulde naturlige fibre. Det er naturligt behageligt at røre og meget silkeagtig. Det er venligt for menneskekroppen og det meste af tiden vil du ikke mærke sin tilstedeværelse, mens de er på fødderne.
   Identiske hjemmesko til damer kan findes her: BLØDE SUTSKO. Billige og varme uld hjemmesko til kvinder i grå

billige gaver til ham

hjemmesko mænd

hjemmesko uld herre

   Hvis du føler kolde fødder, vil den ikke tøve for længe, og bestille disse usædvanligt varme hjemmesko til mænd. Glem ikke at vælge den størrelse. Sikkert vil du ikke fortryde det, det mere, at prisen er meget attraktiv. Hjemmesko er lavet af tolags 100% naturlig fåruld. Sole er lavet med to lag af fleece, svamp og skind læderfrakke. Tøfler er også tilgængelige i naturlig farver. Uld hjemmesko er kølige tøfler. Faktisk er de de fedeste tøfler, du kommer på tværs af. Uld er utroligt sundt og gavnligt. Det bidrager positivt til din daglige energibalance, hjælper med at forhindre ubehagelig lugt fødder og væger fugt væk fra dine fødder.

Filt er kogt og filtede uld. Denne proces føjer kun til den rene nye ulds naturlige godhed. Mænds sutsko  og damer filt hjemmesko er kun ting ikke kun på koldere dage af året, fordi filt er en god isolator om sommeren og vinteren. Holder varmt, men tillader fugt og sved at blive frigivet udenfor uden at forstyrre følelsen af varme og komfort.
   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til små billige gaver til ham og ekspres levering.
   Billig gave til hende er ikke kun uld hjemmesko herre. Find produkter fra vores tilbud, der matcher dit stil. Lad dig inspirere, køb en billige sandaler til mænd, der er perfekte som en gave til far, gave til bror eller gaver til bedsteforældre.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Uld hjemmesko kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive og billige varme hjemmesko til mænd, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij