VARME SUTSKO KVINDE | Billige uld sutsko til dame.

Varenummer: BK4065
VÆLG STØRRELSE:
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
Tilgængelighed: PÅ LAGER
199,00 DKK
VARME SUTSKO KVINDE | Billige uld sutsko til dame. Økologiske hjemmesko i ren ny uld med fint islandsk mønster i den sort-rød-hvid farve. Sutsko har en varm og blød uld foring, som bevarer en dejlig og tilpas temperatur for dine fødder. Der er ikke noget bedre end at stikke dine fødder i et par af disse dejlige og varme sutsko efter en travl og lang dag. Meget let, åndbar, varme og høj kvalitet hjemmesko til kvinder. Forslag til dem der elsker pris på varme - sund afspænding. Vores dame sutsko er lavet af 100% naturlige merino uld; såler lavet af skridsikkert gummimateriale. Disse lækreste hjemmesko garanterer højeste varme komfort. Det naturlige materiale gør, at dine fødder kan ånde og du får ikke svedige fødder. De har en skridsikker gummisål, således er egnet til hver etage type.
Ulden er også karakteriseret ved fugt optagelses egenskaber hvilket gør at fødderne ikke sveder. Uld hjemmesko akkumulerer ikke støv. Hertil kommer, at disse hjemmesko er behagelige og bløde ved berøring. Uldens overflade stimulerer nerveenderne og derved forbedrer blodcirkulationen i fødderne.
♥ Bestil varme sutsko kvinde i dag og husk at vælge størrelse ♥ Her vil du finde lignende strikkede futter til voksne med nordisk mønster i rød og hjemmesko store størrelser i grå.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billige og varme sutsko kvinde, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]
STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR. LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE.

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

Salg af kun nye og billige produkter til dig og til en gave til nogen.

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij