18 ÅRS GAVE. Smuk forgyldt lille quad med ni Swarovski krystaller

Varenummer: 122-0161
Tilgængelighed: PÅ LAGER
559,00 DKK

Forgyldt lille quad med ni gennemsigtig Swarovski krystaller

    Hvis du er interesseret i en original julegave til en dreng - så er du det rette sted! Giv ham en smuk, forgyldt quad med ni Swarovski krystaller. En lille ting, og glad. Forestille oprigtige smil på ansigt person som modtaget fra dig så smuk gave. Til en rigtig god pris, kun 559 kroner og når er på hylden i stuen, gør dejligt indtryk. Absolut et godt forslag til en quad entusiast.

    Figuren er ny, pakket i en original gaveæske. Det er kendetegnet ved subtil elegance og meget høj kvalitet af udførelse. En unik, unik souvenir, der altid vil minde os om specielle øjeblikke, det er det perfekte materiale til en gave til cyklist. Takket være dets unikke design vil det også være en interessant dekoration til en reol eller hylde. Finishen med stor sans for detaljer og kvaliteten af ​​de anvendte materialer garanterer holdbarhed i årevis.

Producent: Union Crystal.
Dimensioner:

Højde: 6,50cm,     Bredde: 9,50cm,  Dybde:  5,00
Vægt: 10 g
Materiale: metal belagt 24 karat guld
Antallet af krystaller: 9
Pakke: farve æske

   Er du på udkig efter den absolut laveste pris til unik 18 års gave ? Bestil forgyldt quad med Swarovski krystaller i dag. Vil det være de bedste afgørelse du nogensinde har lavet. Du kan helt sikkert vælge denne  forgyld model til en gave til kæresten 18 år eller gave til lillebror og julegave til børn.

dekorations figurerboligindretning
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Forgyldt quad kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig 18 års gave, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij