Historie af lightere

Lightere startede deres rejse gennem historien i 1820'erne, da den berømte tyske kemiker Johann Wolfgang Döbereiner formåede at skabe første kommercielt levedygtige lette apparater. Fra det tidspunkt gik lightere gennem flere forskellige fremskridt, der gjorde dem i stand til at tage form og funktion af de moderne lightere, der i dag anvendes over hele verden.

Cigaretetuier - hvorfor skal du bruge dem

Hvad er en cigaretetui? Cigaretasker er normalt slanke og rektangulære, ofte med afrundede kanter og sider, til behagelig båret etui i lommen. Den ene side er hængslet og etui viser to kamre efter åbningen, hvor der er et lille antal cigaretter.

SUTSKO - hvorfor har du brug for det?

Måske ved vi ikke alt om hjemmesko, men Maxgaver ved bestemt hvad vi skal gøre for at lave vores sutsko af højeste kvalitet og til den laveste pris.

Kan Veronese figurer dekorere dit hjem? Bare kig

Du behøver ikke investere i renovering af hele lokalet for at give det en unik atmosfære. Alt du behøver at gøre er at vælge et par imponerende ornamenter, der vil ændre indretningen af interiøret og give et godt første indtryk

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij