LAMMESKIND HJEMMESKO

Fåreskindshjemmesko til kvinder, mænd og børn

   Vanuba produkter er absolut topkvalitet hjemmesko fra hele tilbuddet om vores butik og muligvis blandt tilgængelig i hele Danmark.

   Vanuba er et polsk fodtøjsmærke, hvis mission er at skabe fodtøj i harmoni med naturen og udlede, hvad der er bedst for din daglige komfort. Vi gør det, vi elsker, med fuldt engagement og giver vores kunder unikke hjemmesko af uovertruffen kvalitet af håndværk.
   Under produktionen er vi opmærksomme på alle detaljer, selv den mindste. Fra det strenge valg af læder af bedste kvalitet til mesterlig syning, der garanterer holdbarhed i årevis. Vi syr hjemmesko i hånden, hvorved vi kan fjerne alle fejl og ufuldkommenheder ved at sælge fodtøj, der kombinerer originalt design og enestående komfort.

lammeskind hjemmesko til kvinder og mænd           Hjemmesko med pelskrans, med snore eller med velcro til åbning. Merino lammeskindtøfler, der tilbydes her, er generelt unisex. Lammeskind hjemmesko til kvinder og mænd   Se vores store udvalg af lammeskind hjemmesko til kvinder og mænd fra størrelse 24-46!
Uanset om det skulle være en klassisk lammeskindtøfler eller en nuttet, fluffy lammeskind hjemmesko med en pelsekrans. Alle vores højkvalitets hussko modeller er lavet af 100% ægte australsk merino lammeskind. Pelsen på Merinofår er særligt blød og holdbar.
Ydersiden af ​​alle skomodeller er blødt læder af høj kvalitet i en moderne beige, grå eller brun tone.

   Alle vores sutsko, der tilbydes her i de naturlige produkter online-butik, har en robust gummisål. Så du kan bruge hjemmeskoene både indendørs og udendørs. Gummisålen absorberer hverken kulde eller fugt fra jorden, så dine fødder forbliver altid pæne og tørre og varme. Takket være den naturlige polstring er hjemmeskoene / husskoene særligt behagelige at bære, og trykpunkter forhindres.
Lammeskindet er temperaturregulerende, så du hverken sveder eller fryser i skoene. Da lugt absorberes og neutraliseres af lammeskind, er lammeskind sutsko også ideelle til fodlugt. Yderligere terapeutiske fordele ved lammeskind er de afslapnings- og cirkulationsfremmende virkninger for bæreren.

LAMMESKIND HJEMMESKO   Nyttige tip til skostørrelser
Vær opmærksom på, at lammeskindstøflerne kan "føles lidt stramme", når de først testes.
Lammeskindet har en vis højde, når det leveres til dig.
Pelsen vil vige for at bære skoene regelmæssigt.
Så gå i skoen i et par minutter, når du prøver den.
Bemærk også, hvordan du bruger skoen: barfodet, med tynde sokker eller med tykke uldsokker.
Med tykke sokker mister du naturligvis plads i skoen, så bestil en størrelse større, hvis det er nødvendigt!

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij