Lommelygter, cykellygter, campinglamper, pandelygter

LYGTER FRA MACTRONIC

baseret i Wroclaw er en førende producent og distributør af batteri og akkumulator belysning i Polen.
Selskabets historie går tilbage til slutningen af 1980'erne - da Czeslaw Mocek skabte et firma, der producerede og solgte lygter. Et firma, der i de sidste 25 år er blevet den største polske og en af de største producenter af belysningsudstyr i Europa, beregnet til fagfolk (uniformerede tjenester, sportsfolk), redningsmænd samt hjemmebrugere, turister, DIY-entusiaster, cyklister mv.
Mactronics mission fra begyndelsen er at give kunderne innovative produkter, der er velegnet til forskellige behov. Hver ny lygtemodel er skabt ud fra forskning og analyse af potentielle brugers behov - det er derfor fra starten af Mactronic-driften, at der er en designafdeling, hvor patenterede løsninger skabes teknologisk. I det rige tilbud på over 500 modeller er mange lygter baseret på deres eget industrielle design.
Mactronic tilbyder ikke kun kunder en standardgaranti på deres produkter, men giver også rådgivning, professionel service, og support efter garanti og konsultationer i designfasen af et nyt produkt - således at hver nyhed 100% skræddersyet til kravene i potentiel bruger. Hvad er vigtigt ved at vælge lygter fra Mactronic-tilbudet, kan kunderne være sikre på, at selv mange år efter købet kan de nemt fjerne eventuelle fejl eller udskifte forbrugsstoffer.
Hvert år sælger vi over en million forskellige lommelygter i Polen og i udlandet. Vores entreprenører omfatter virksomheder fra EU-lande som Tyskland, Tjekkiet, Danmark, Slovakiet, Litauen, Letland, Estland, Finland, Sverige, Østrig, Ungarn, Slovenien, Grækenland, Italien, Belgien, Holland, Frankrig, Spanien, Portugal, Det Forenede Kongerige Storbritannien, Bulgarien og ikke-EU, som Schweiz, Ukraine, Hviderusland, Serbien, Kroatien, Kosovo, Lichtenstein, Tyrkiet samt Sydafrika, Malaysia og Ny Kaledonien.

Her finder du et stort udvalg de bedste og billigste udvalg af cykellygter, LED lommelygter, håndholdte LED lyskilder af højest mulige kvalitet, med mange lumen.
De helt billige, men også kraftige lyskastere af ekstrem høj kvalitet både til privat og erhvervsmæssig brug.
Nogle af de allerbedste genopladelige campinglamper, pandelygter eller blot en meget billig lommelygte, der skal ligge klar i skuffen i hjemmet.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij