Porcelænsfigurer

Porcelænsfigurer

Smukke porcelæn figurer

fra Veronese samlingen.

Figurer til hjemmet

har ofte deres modstykke i bronzeprodukter fremstillet af dette firma.

ATLET - En smuk

porcelænsfigur af en mand.

En stor gave til atlet. Med os vil du finde mange forslag til en passende gave til en ung mand, der praktiserer atletik. For eksempel, denne smukke porcelæn figur i hvid. En usædvanlig og charmerende pynt, fantastisk til en stilfuld gave. Skulptur er et mesterværk i sig selv. Ikke kun for elskere og samlere, men også en eksklusiv gave idé og fede julegaver til ham og til hende.

DEKORATIONER TIL RUNDE BORDE

Smuk skål af porcelæn med en små engel. Du behøver ikke at køre rundt i butikkerne at købe en smukke vare til den perfekte gave. I vores butik kan du købe en smuk og unik skål af porcelæn med en små engel. Statuetten repræsenterer bruden og gommen ideel gave for at fejre brylluppet. At blive en unik og meget charmerende dekoration stilfuldt interiør - stue eller soveværelse. Du kan placere den på kommode, skab eller hængende hylde.

PORCELÆNSFIGUR

Porcelæn ballerina. Giv denne charmerende statue af din lille balletdanser til at øge hendes tillid. Udformet fra kvalitet porcelæn, denne statue er håndmalet at bringe ud hver eneste detalje. Statuette viser en lille ballerina, der sidder på gulvet og strækker hendes krop. Iført et gult kostume med matchende sko, ser hun meget sød ud. Det kan være en god gaveemulighed, hvis du har en ven, der har interesse for ballet.

ROMANTISKE GAVER

Smuk porcelænsfigur af en nøgen pige. Denne klassiske figur forestiller en knælende nøgen kvinde, knælende på begge knæ, med deres hænder op. Hendes hår falder yndefuldt over den ene skulder og ryg.
De her viste produkter er lavet af højkvalitets benporcelæn ( bone china). Hver figur er underskrevet med et varemærke.

   Benporcelæn er en type porcelæn, der består af knogleske, feldspatisk materiale og kaolin. Det er blevet defineret som "ware med en gennemskinnelig krop", der indeholder mindst 30% fosfat afledt af dyreben og beregnet calciumphosphat. Er den stærkeste af porcelæn keramik, der har meget høj mekanisk og fysisk styrke og chip modstand, og er kendt for sine høje niveauer af hvidhed og translucens. Dens høje styrke gør det muligt at producere i tyndere tværsnit end andre typer af porcelæn.
I midten af ​​18 århundrede havde engelske keramikere ikke lykkedes at lave hårdpasta porcelæn, men fandt knogleaske en nyttig tilsætning til deres blødpasta-porcelænblandinger, hvilket gav styrke. Dette blev standard på Bow-porslinfabrikken i London og spredte sig til nogle andre engelske fabrikker. I Det Forenede Kongerige kan henvisninger til "porcelæn" eller "porslin" referere til boneporcelæn, og "engelsk porslin" er blevet brugt som et udtryk for det, både i Storbritannien og rundt om i verden.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij