GLAS JULETRÆSKUGLER FRA POLEN

JULETRÆSKUGLER

polsk glas julepynt

Julepynt er et uadskilleligt element i danske huse og lejligheder, og et smukt dekoreret juletræ er en unik tradition forbundet med juletid.
Polske julekugler er meget berømte og værdsatte over hele verden. Polen er en førende producent af håndlavede og malede glaskugler. Polske juletræskugler købes ivrigt i verdens fjerneste hjørner, og deres produktion er næsten en kunstnerisk proces. Originale, håndlavede juletræskugler fra Polen, lavet af materialer af højeste kvalitet og raffineret til mindste detalje, er en af ​​de mest populære julepynt i udlandet.

Glaskugler fra to producenter fra Polen i vores tilbud er smukke, små kunstværker. De glæder sig over den rigdom af farver og dekorationer. Disse eksklusive julekugler er kunstneriske dekorationer med enestående skønhed og glans. Dekorerede kugler vil appellere til elskere af originale dekorationer. Håndlavede dekorationer til juletræet i en farve eller med et delikat mønster er ikke mindre effektive. Begge tiltrækker opmærksomhed med deres usædvanlige glans og skinner smukt i lyset.

Vores glas, håndlavede julekugler fra Krosno og Zlotoryja er unikke, omhyggeligt raffinerede højkvalitets julepynt. De er skabt med lidenskab af erfarne glaspuster og malet og dekoreret af talentfulde kunstnere. Vi tilbyder kun glas juletræskugler, håndlavede. Vores sortiment inkluderer enkelt juletræskugler i størrelse 120 og 150 mm samt kugler i sæt med 6 i størrelse 80 og 100 mm i diameter i traditionelt design og et moderne snit. Alle kugler er pakket i papkasser med vinduer - individuelt eller i sæt afhængigt af designet.

Priserne på julekugler kan være meget forskellige. Billige kugler kan købes i supermarkeder. De er billige, men ikke nødvendigvis smukke. Glas, håndmalede julekugler inden feriesæsonen kan koste meget, men efter ferien kan deres priser falde betydeligt. Derfor er det værd at købe julekugler i udsalg, fordi vi får varer af første kvalitet til meget gode priser, som du kun kan drømme om før jul, og vælger fra et komplet sortiment af designs, der muligvis ikke er tilgængelige før jul, f.eks. på grund af øget efterspørgsel og begrænset tilgængelighed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij