Jeg kom til Danmark i 2007 fra Polen i en alder af 50 år.
Takket være gode mennesker, som jeg mødte her, hurtigt fik et job i Fårvang, på trods af at jeg ikke kunne kommunikere. Jeg arbejder på samme sted indtil i dag.
I de år da jeg har gået i skole eneste fremmedsprog, som jeg kunne lære, var russisk. Jeg er klar over med sproglige fejl på Maxgaver.dk, men i min alder nyt sprog helt korrekt, jeg underviser ikke. Hvis nogen har særlige bemærkninger til fejlen, det venligst indtaste dem i kontaktformularen nedenfor med varenummer eller webadresse.
   I 2011 besluttede jeg at starte en online butik. Firmanavn er en kombination af ord, gaver og navnet på min hund.
Varer, som jeg sælger kommer fra polske og tyske leverandører. Jeg har valgt for dig de produkter, som er vores favoritter og vi vil gerne købe dem personligt. Vi er overbeviste om, at med os du vil finde en masse forslag til succesfulde gaver.Disse er ting praktiske og dekorative. Jeg prøver at vælge dem, så de er egnede til gaver til sig selv og for andre, der du vil gerne donere.
Vores speciale:
• et stort udvalg af varme, uldne hjemmesko på kolde aftener, foran tv eller ved computeren.
• bedøvelse figurer af Veronese. Perfekt gaveide til enhver lejlighed
og en fantastisk måde at bemærkelsesværdige dekoration dit hjem eller kontor.
• Danmarks største online udvalg af cigaretetuier og lightere. Unikke designs. Bestemt du vælger noget til dig selv eller til en gave.
• og andre produkter til de mest krævende.
   Hvad gør at vi er forskellige?
• Kvalitet - omhyggeligt udvalgte artikler garanterer for realisering af gaven på højeste niveau.
• Sensationelt lave priser og hurtigt med dag-til-dag levering.
• Sikkerhed - vi garanterer for en hurtig levering, vi accepterer alle retur sendelser op til 30 dage ved at øjeblikkeligt tilbagebetale pengene.
• Kundetilfredshed - er mest vigtig til os!

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij