PORCELÆN GAVE

PORCELÆN GAVE

PORCELÆN GAVER

Krus, kopper og underkopper. Meget populære serie af "Carmani"  porcelæn - en pryd på bordet på tværs af generationer. Smukke sæt i dekorative gaveæske. Fine kaffekrus, tekrus og cappuccino krus i en klassisk benporcelæn.

Carmani produkter er definitionen af ​​evig skønhed. Den ekstraordinære kunstverden, der ledsager dig under de mest almindelige daglige aktiviteter. CARMANI-produkter giver dig mulighed for at nyde den tidløse stil af berømte malerier, som giver mulighed for at føle sjælen med sin skønhed. Hvert element forsøger forsigtigt at bevæge os ind i den fantastiske kunstverden og giver en fornemmelse af, at der er ting, der vil vare evigt.

Takket være den højeste kvalitet af porslin og utroligt opmærksomhed på detaljerne under forberedelsen af designet gør hvert CARMANI-produkt gør møde over kaffe er en unik oplevelse.
Carmani er specialiseret i design af unikke porcelæn dekorationer og fremragende emballage løsninger.

Et tæt samarbejde med vores kunder i alle faser af design gør arbejde perfekt tilpasset deres ønsker, hvilket gør endelige koncepter meget vel modtaget. Projekterne har indvirkning på udseendet af verden. Der lægges særlig vægt på kvalitet og ukonventionelitet. Carmani er et stærkt mærke på markedet, og individualismen i projekterne sikrer unikhed og originalitet.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij