HVIDE JULEKUGLER

HVIDE JULEKUGLER

HVIDE JULEKUGLERHvide juletræspynt - fred og renlighed

   Har du nogensinde en idé om at dekorere et juletræ og en lejlighed i hvidt med for eksempel hvide julekugler?
Selvfølgelig kan du altid vælge andre farver og frihed, dvs. dekorere juletræet med alt hvad du har ved hånden. Du kan dog tage kontrol over det festlige design og have din julepynt under kontrol.

   Ideen er at dekorere i hvidt. Den hvide farve har en rig symbolik. Først og fremmest passer det til sneen udenfor - hvis det er, selvfølgelig.
Hvid farve skaber en illusion af rummelighed og friskhed i interiøret. Den hvide farve på juletræspynt eller julepynt, julekrans, vil helt sikkert få et lille rum til at virke større og mere rummeligt.

   Ligesom et hvidmalet loft vil det visuelt hæve rummet. Den hvide farve på juletræet og julepynt vil også gøre os mere rolige og afslappede samt lindre følelser. Derfor er denne farve en god idé til nytår eller slutningen af ​​det gamle år, når du skal samle dine tanker for at reflektere over nye ideer og planer.
I et hvidt rum vil sindet være modtageligt. Forresten, kun det at være i et hvidt rum får os til at indse, hvor mange farver vi bliver angrebet hver dag. Hvid er også meget neutral i forhold til andre farver. Selvom det er for stort, kan det være for undertrykkende for mennesker, der er ensomme og mangler energi.

   Derfor er det dejligt at supplere hvid med en anden farve, fordi hun kan lide duetter. Det må dog indrømmes, at enhver farve passer godt til hvid. Rødt vil dog være en god idé til jul, fordi det er den farve, der traditionelt er forbundet med jul. Hvid med rød vil derfor kombinere tradition med originalitet og nye ideer. Derudover vil rød, som en mere jordnær farve forbundet med fysisk og lidenskab, supplere den mere åndelige hvide.

Hvid juletræspynt - fred og renlighed

   Har du nogensinde en idé om at pynte et juletræ og en lejlighed i hvidt med for eksempel hvide julekugler? Du kan selvfølgelig altid vælge andre farver og frihed, altså pynte juletræet med alt, hvad du har lige ved hånden. Du kan dog tage kontrol over det festlige design og have styr på din julepynt.

   Ideen er at indrette i hvidt. Den hvide farve har en rig symbolik. Først og fremmest vil det passe til sneen udenfor – hvis det selvfølgelig er det. Ved du hvilken anden symbolik der gemmer sig i hvidt, og hvorfor skal du pynte juletræet i hvidt?

Primordial perfektion

   Hvid er frem for alt perfektions farve. At introducere denne farve til vores interiør vil få os til at føle os tætte. Det vil være nærhed med en eller anden kraft, der har eksisteret siden verdens begyndelse.
   Tilsyneladende, i begyndelsen, da kun lovene var spredt over verden og den hellige ånd hævede sig over dem, var alt perfekt. Der var ingen opdeling i modgang, såsom liv og død, eller varme og kulde, eller mand og kvinde. Hele verden var én.

   En sådan enhed symboliseres for eksempel af Yin og Yang, som er to modsatte kosmologiske principper i kinesisk filosofi. Alle ting og tid er underordnet disse principper. Yin, som passer til det negative, det mørke og det feminine. Yin er også jord og passivitet, fugtighed og den stiplede linje.

   Der er et andet modsatrettede princip, Yang, som svarer til maskulin og positiv, samt himmel og aktivitet, lysstyrke, tørhed og en ubrudt linje.

   Den oprindelige enhed blev splittet mellem disse to principper. Denne enhed kan visualiseres som en cirkel, der er opdelt med en bugtet linje i et lyst felt og et mørkt felt, hvor hver del har et punkt fra det andet felt i sig. Dette er et tegn på, at modgang er indbyrdes afhængige. Denne primære enhed er ikke, at der ikke er nogen modsætninger, men at de er indbyrdes forbundne. Dette er hvad hvid symboliserer.

   Det må indrømmes, at det er et meget smukt symbol og meget optimistisk. Det er rart at være i et rum, hvor der er perfekt harmoni. Hvid julepynt vil bringe et indtryk af perfektion til interiøret, og du vil føle, at alt i dine omgivelser er i perfekt orden. Det vil også bringe orden i dit hoved, og du vil være mere organiseret.

Hvid juletræspynt og spiritualitet

   Den hvide farve i julepynten giver også et indtryk af spiritualitet. Det er derfor den perfekte farve for dem, der ønsker at vokse åndeligt. I denne forstand harmonerer hvid perfekt med lilla, hvilket betyder lilla aura.

   Den lilla farve af auraen indikerer en person, der udvikler deres spiritualitet. Ikke underligt, at biskopper for eksempel går i lilla kjoler. Derfor er det værd at supplere julepyntens hvide med lilla, hvilket også betyder inspiration. Til gengæld står den hvide aura for intuition og psykiske evner. Mennesker, der har clairvoyance-gaven i clairvoyance-øjeblikket, har bare en hvid aura.

   Men hvad er egentlig en aura, og hvorfor er en hvid aura så ædel? Auraen er en usynlig emanation eller energifelt. Det omgiver alt levende. Så ikke kun mennesker har en aura, men også dyr og planter. Et juletræ kan også have en aura. Genstande har også en aura, det vil sige, at den hvide farve på juletræspynt også har sin egen specifikke aura.

   Auraen er en del af hver celle og afspejler den vitale energi. Man kan sige, at auraen er en forlængelse af kroppen. Den energi, der strømmer gennem auraen, afspejler vores individualitet, følelser og livsstil. Nogle mener, at auraen indeholder vores højere bevidsthed. Denne bevidsthed kan kontaktes gennem kontemplation eller blot genkalde den.

   Auraen afspejler os selv og afspejler således vores fortid, nutid og fremtid. Det er i øvrigt meget interessant, at tiden og vores liv og potentiale kommer ned til farver. Forskere er også enige i teorien om aura, som mener, at ethvert menneske har en fysisk aura sammensat af stof og energifelter. Farven på auraen kommer til gengæld fra lys.

    Allerede Newton observerede, at solens stråle, der passerer gennem prismet, skaber en regnbue. Siden da har det været kendt, at farve er et kendetegn ved hver genstand. Newton beviste også, at hvidt lys indeholder alle farver. Dette er i tråd med symbolikken i den hvide farve, der kombinerer modsætninger. Hvid er en af ​​de mest perfekte farver, fordi den betyder åndelig oplysning. Børn, der ser en aura i deres barndom, kunne sige noget om den, og derfor opfatter de sikkert juletræet med dets rige symbolik og auraer. Måske ser børnene også spøgelser vandre rundt om juletræet. Senere mister vi denne mirakuløse evne. Det er værd at omgive dig med hvid farve, for det vil helt sikkert have en positiv effekt på vores åndelige udvikling. Alt, hvad der er symbolsk, falder faktisk sammen med viden om auraer.

Frelsens hvide farve

   Hvid farve er også et symbol på frelse, og denne symbolik er af særlig betydning i julen. Det er også et symbol på evighed, opstemthed og oplysning, såvel som bevidsthed, sandhed, fornuft, viden, perfekt visdom og tidløshed.

   Hvid betyder også uselviskhed og medfølelse, glæde og lykke, håb og enkelhed, frygt og død, såvel som intuition og ægteskab. Det er også farven på ærlighed og uselviskhed, glæde og lykke, håb og enkelhed. Interessant nok betyder hvid også konventionel, fordi den kan kontrasteres med den mere originale violette eller den livlige røde farve. Det er også Månens farve, men også af tid og majestæt, adel og en blodløs revolution. Hvid er også farven på fred og hvile.

Hvid farve og det gamle Rom

   Sandsynligvis ikke alle ved, at hvid også er farven på dyreofre og gamle romere. Gamle præster bar også hvide klædedragter. Til gengæld blev heste af denne farve tidligere tilbudt til solen. I Siam derimod tilbad man hvide elefanter. I øst er hvid derimod et symbol på anciennitet og betyder overlegenhed. Hvid betyder også sjælens renhed og glæden ved at være.

Hvid, overgangsritualet eller den nye scene

  Hvorfor er hvid farven på overgangsritualet? Et eksempel på en sådan ceremoni er for eksempel skole- eller elevmoser. Jeg må indrømme, at sådan et dekoreret juletræ ville bære kendetegnene ved en sådan ceremoni.

   Hvid er ofte forbundet med begyndelsen og slutningen, derfor er det ofte forbundet med overgangsritualet, hvilket betyder en forandring, der går ind i en ny fase af livet. Hvis vi vil understrege, at der venter os ændringer og en ny fase i livet fra nytår, er det en god idé at dekorere juletræet og lejligheden til jul og nytår i denne farve.

   Men hvad er overgangsritualet egentlig symboliseret af den hvide farve? Et træk ved overgangsritualet er forandring, det vil sige at tage noget væk og give det nogle egenskaber. Ofte bruges en overgangsrite til at markere en skelsættende begivenhed og overgang fra en fase af livet til en anden. Det kan for eksempel være en social forandring, det vil sige overgangen fra ungkarl til ægteskab, eller en ændring i aldersgruppen, det vil sige, at man når 18 år. Det kan også være en housewarming-fest, det vil sige et ritual i forbindelse med et stedskifte, det vil sige, de vil udføre.

   En sådan rite består af tre faser, den fase, der er mest relateret til den rituelle påklædning, altså oftest med farven hvid, er udelukkelsesfasen. Nøgenhed er i hvert fald også karakteristisk for nedlukningsfasen. Denne fase betyder, at man fjerner status for en given person i den aktuelle gruppe. Det er på grund af nøgenheden eller den hvide farve på kjolen, at denne status opfattes. Det kan også symboliseres ved at male eller lemlæste kroppen eller ansigtet. At tage afstand fra fællesskabet og isolation er også karakteristisk.

   Et interessant udtryk ville være et hvidt farvet juletræ. Det næste trin i overgangsritualet er marginalfasen, hvor personen er suspenderet mellem en gammel tilstand, han har mistet, og en ny social rolle, han ikke har erhvervet. Den tredje fase af overgangsritualet, inklusionsfasen, består i at give individet en ny status.

Rummelighed og friskhed

   Og hvordan påvirker julepyntens hvide farve egentlig omgivelserne derhjemme, psyken og hvordan smelter den sammen med andre farver?

   Det skal siges, at den hvide farve skaber illusionen af ​​rummelighed og friskhed i interiøret. Den hvide farve på juletræspynt eller julepynt, centerpieces, vil helt sikkert få et lille værelse til at virke større og mere rummeligt.

   Ligesom det hvide loft vil visuelt hæve rummet. Juletræets hvide farve med julepynt vil også gøre os mere rolige og afslappede, samt lindre følelser.

   Det er også interessant, at i et hvidkalket hvidt juletræ og julepynt vil det være lettere for dig at samle dine tanker og føle dig frisk. Derfor er denne farve en god idé til det nye år eller slutningen af ​​det gamle år, når du skal samle dine tanker for at reflektere over nye ideer, ideer, planer og tid til opsummeringer.

   I et hvidt rum vil sindet være modtageligt. Kun at være i et hvidt rum får os i øvrigt til at indse, hvor mange farver vi bliver angrebet hver dag. Hvid er også meget neutral i forhold til andre farver. Selvom det er i overkant, kan det være for undertrykkende for mennesker, der er ensomme og mangler energi.

   Derfor er det fantastisk at supplere hvid med en anden farve, for hun kan godt lide duetter. Det skal dog indrømmes, at enhver farve passer godt til hvid. Rød vil dog være en god idé til jul, for det er den farve, man traditionelt forbinder med julen. Hvid med rød vil derfor kombinere tradition med originalitet og nye ideer. Derudover vil rød, som en mere jordnær farve, forbundet med kropslighed og lidenskaber, komplementere den mere spirituelle hvide.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij