Træsko

Træsko

Kvalitet træsko

i mange farver, der kombinerer praktisk med komfort. Stort udvalg af funktionelle træsko for mænd og kvinder til den laveste pris. Hurtig levering. Sammenlign priser og find den bedste pris nu! Vi har nok nogle af de bedste markedets bedste træsko for kvinden, der elsker at føle sig ekstra feminin og sjov, mens hun slapper af i komfort, der trænger hun. Selvfølgelig elsker kvinder at krølle op i hyggelig komfort, men glem ikke om mænd. Overvej at give mænds træsko til gaver, som fødselsdage, helligdage eller fars dag.

   Læn dig tilbage og slapppe af i komfort efter en lang dag ved at få adgang til et par læder træsko. Disse herres og kvinders hjemmesko kombinerer komfort med holdbarhed, hvilket gør disse hussko ideelle til hurtige ture udenfor eller til butikken eller bare til brug i huset. Lavet af ægte og kunstlæder kommer i flere forskellige mænds og kvinders stilarter. Et par fodtøj er ideel til at køre et hurtigt ærinde uden for huset eller når der er behov for hurtigt at glide ind i et hjemmesko.

Træsko til kvinder

træsko til mænd

   Træsko som finder sin anvendelse både indendørs og udendørs. Køb træsko i forskellige modeller i lækkert design. Mænds og Kvinders fodtøj uden bagkap med altid bedste kvalitet, laveste priser og hurtig levering.

   Dine fødder har kontakt med blidt profileret bomuldsforing, hvorigennem sko er meget komfortabel, selv under længere tids slid. De væsentligste fordele ved PU skosåler med "BIO" er: lethed, robusthed og anatomiske form giver stabilitet for foden. Træsko på bunden af ​​PU er modstandsdygtig over for slid og ro, når du går.  
Alle modeller har en skridsikker PU (polyurethan) sål eller gummisål. Meget velegnet træsko til arbejde og til fritid i haven, på værkstedet eller på ture udendørs.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij