Nøgne figurer og skulpturer

PYNTETING TIL SOVEVÆRELSET

Bronze figurer af nøgne kvinde og mænd

    Enestående galleri figurer fra Veronese. Unikke og meget oprindelige skulpturer af nøgne kvinder og mænd som gaver til kæresten. Fantastisk som pynteting til soveværelset og gave til par. Smukke tilbehør til hjemmet fra Maxgaver.dk

   Der er ingen nemmere måde at virkelig gøre dit hus føles som et hjem end med omhyggeligt udvalgte tilbehør.
Den måde, du dekorere dit hjem viser en masse om hvem du er, så lad din personlighed skinne igennem med vores store udvalg af dekoration til hjemmet.
Find en lang række dekorative figurer her på Maxgaver.dk, der passer til enhvert værelse og din individuelle smag.

   At finde på en gave kan være ikke svært, uanset om du er til en lækker hjemmesko, skulpturer til hjemmet eller en fantastisk cigaretetui med lighter.
Hvad end du er kæreste eller partner vores forslag er blevet bedste både til par og singler, gamle og unge, netop fordi dit ønske er den vigtigste ting.

   Eller søger du gode inspiration til gaveideer til ham eller bedste gaveønsker til hende?  Find gaveønsker til alle lejligheder og gode idéer blandt mange gaveartikler i gode priser lige på Maxgaver.dk siden.
Uanset om du skal finde på gaveønsker selv eller finde gaver til far, mor, og endda bryllupsgaver, så har vi løsningen til dig.

   Dekorative figurer fra Veronese er lavet af polystone belagt med et lag af høj kvalitet bronze. Nogle gange er de også lakerede med farverige malinger for at understrege effekten af detaljer.. Det er en forbindelse, der stort set består af polyurethanharpiks blandet med pulveriserede stenadditiver, såsom aluminiumhydrat, der giver den tilsat vægt og porcelæn eller "stenlignende" fornemmelse, der resulterede i selve materialets navn. Polystone er holdbar og meget effektiv til at opretholde en skarp maling.

   I modsætning til porcelæn, der fyres i en ovn, er polystone et koldstøbt materiale, hvor der ikke anvendes nogen varme i fremstillingsprocessen, hvilket resulterer i meget større variationer i maling.   Koldstøbning, polystone og harpiks er alle meget robuste og skrøbelige. Det bevarer størstedelen af ​​den originale skulpturdetail, der tegner sig for dens popularitet i samleobjekter. På grund af stenadditivet og afhængigt af vægtykkelsen, kan resultaterne have en tæt fornemmelse og vægt. Ingen af ​​dem kan overleve et fald, og de bryder ganske let. Det er typisk lavet til masseproducerede statuer, figurer, vaser og mange andre ting. De er meget modstandsdygtige over for temperatur, fugtighed, og de er betydeligt lettere at rengøre.   Polystone er meget holdbare og leverer en renere, mere omfattende repræsentation af en original skulptur end andre almindelige materialer. Det kan helt sikkert være den perfekte gaver til hende og ham.

   Unicorn Studio bruger polystone, fordi det har en utrolig evne til at indfange den mindste detalje, hvilket gør det uovertruffen i samleobjekter fremstillings materialer.
Figurer lavet af polyresin er perfekte som valentins gave, bryllupsgave til brudeparret, julegaver til mor eller far og romantiske gaver til kæresten.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij