Riddere og krigere

Pynt til stuen

Pynt til stuen med riddere og krigere figurer

   Riddere og krigere skulpturer til hjemmet eller kontor, præsenteres ofte som trofæer og ville være en elegant pynt til stuen, unikke og utraditionel gaver til mænd. Pyntefigurer fra Maxgaver ikke falmer som blomster og vil dekoration din stue i mange år.

   Klassiske skulpturer til hjemmet fra Veronese samling. En fremragende ide til en gave. Køb utraditionel gaver i gavebutikken. Bedste priser.
At finde på en gave kan være ikke svært, uanset om du er til en lækker hjemmesko, skulpturer til hjemmet eller en fantastisk cigaretetui eller lighter.
Hvad end du er kæreste eller partner vores forslag er blevet bedste både til par og singler, gamle og unge, netop fordi dit ønske er den vigtigste ting.
   Eller søger du gode inspiration til gaveideer til ham eller bedste gaveønsker til hende?  Find gaveønsker til alle lejligheder og gode idéer blandt mange gaveartikler i gode priser lige på Maxgaver.dk siden.
Uanset om du skal finde på gaveønsker selv eller finde gave til bedstefar, gave til oldefar, og endda romantiske gaver, så har vi løsningen til dig.

   Veronese produkter er kunst for alle. Luksuriøse figurer og indendørs dekorationer lige ved hånden. "Veronese" mærke er kendt for sine fremragende kvaliteter med fantastisk håndværk sikrer originaliteten af ​​hvert produkt. Det skræddersyede emballage hvert element ikke blot falder sammen med skønheden i produktet, men også sikre, at hele for hvert punkt, når vores kunder modtager dem. Hver figur har brandet stempel på at skkabe indsamles værdi.

   Genstande fra Veronese samling er kendetegnet ved høj kvalitet og en overkommelig pris. Samlingen omfatter smukke opsatser, lysestager, vaser og frem for alt, klassiske statuer og figurer i art nouveau stil. Alle produkter er signeret med Veronese underskrivelsen.

   Skulpturerne til hjemmet eller kontor er nøje udvalgt for deres naturlig skønhed og elegance. Vores skulpturer præsenteres ofte som trofæer og ville være en elegant tilføjelse til ethvert hjem eller kontor og gaver til mænd.

   Ridder inspirationer til interiører. Er der nogen der ikke har hørt legenden om Kong Arthur og Ridderne af det Runde Bord, de japanske samuraier eller de mest berømte i Danmark vikinger?

   I den moderne bevidsthed optræder billedet af ridderen som en ædel, fejlfri kriger i skinnende rustning, der kæmper i forsvaret af svage og undertrykte. Blandt andet derfor er forskellige typer af krigeres figurer og statuer blevet meget populære nu. Enhver passioneret kender af sådanne genstande vil nu finde noget for sig selv i Maxgaver.dk tilbud.

   Vi anbefaler vores figurer særligt til samlere og fans af middelalderlige militarisme. Det er også en rigtig god idé til en utraditionel gave til fans af ridderskabet. Nuværende fremstilling af figurer blev inspireret af det middelalderlige mønster. Hver figur er lavet med største opmærksomhed til detaljer.

   Det afspejler ridderens faktiske udseende, hvilket gør at det hele samling er en vidunderlig og enestående kollektion. Vores sortiment er blevet udvidet med Veronese figurer inspireret af riddere.

   Dekorative figurer fra Veronese er lavet af polystone belagt med et lag af høj kvalitet bronze. Nogle gange er de også lakerede med farverige malinger for at understrege effekten af detaljer. Det er en forbindelse, der stort set består af polyurethanharpiks blandet med pulveriserede stenadditiver, såsom aluminiumhydrat, der giver den tilsat vægt og porcelæn eller "stenlignende" fornemmelse, der resulterede i selve materialets navn. Polystone er holdbar og meget effektiv til at opretholde en skarp maling.

   I modsætning til porcelæn, der fyres i en ovn, er polystone et koldstøbt materiale, hvor der ikke anvendes nogen varme i fremstillingsprocessen, hvilket resulterer i meget større variationer i maling.
   Koldstøbning, polystone og harpiks er alle meget robuste og skrøbelige. Det bevarer størstedelen af ​​den originale skulpturdetail, der tegner sig for dens popularitet i samleobjekter. På grund af stenadditivet og afhængigt af vægtykkelsen, kan resultaterne have en tæt fornemmelse og vægt. Ingen af ​​dem kan overleve et fald, og de bryder ganske let. Det er typisk lavet til masseproducerede skulpturer tol bolig dekoration, figurer til pynt, vaser og mange andre ting til hjemmet
. De er meget modstandsdygtige over for temperatur, fugtighed, og de er betydeligt lettere at rengøre.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij