Nyheder i Maxgaver.dk, der snart vil blive vist, eller optrådte for nylig.

Nye hjemmesko og Veronese figurer.

Klik på produktbilledet, hvis du vil vide detaljerne.

MILJØVENLIGE KVINDERS HJEMMESKO

 

   Tilgængelig fra 26. juni 2019. Vi tilbyder dig et par lækre, nye slippers i første klasse, uden defekter. Indendørssko uden hæl er lavet af økologisk filt i en fashionabel navy farve. Inde i tøflerne er foret med en varmt filt indlægssål i naturlig farve. Takket være de hygroskopiske egenskaber af filt bevarer fødderne varme uden at svede. Komfortabel kile puter foden mens du går, hvilket giver en følelse af komfort og afslapning. Sålen er blevet limet skridsikker og holdbart materiale af høj kvalitet, takket være dette er tøflerne modstandsdygtige over for slid og vil tjene i lang tid. Slippers kan anvendes året rundt, størrelser fra 36 til 41.
 

pansrede samurai på klippen

 

   Tilgængelig fra 26. juni 2019. Dette smukke objekt er ikke et legetøj, men et kunstværk for kenderen, er perfekt i alle detaljer. Meget elegant, meget dekorative, ser godt ud i alle rum. Håndmalet, håndpoleret og underskrevet mærke Veronese. Forestille sig, hvordan dette smukke punkt vil dekorere dit interiør. Det vil se fantastisk ud på grund af det stilfulde design du kan give denne fantastiske vare som en gave til fans af Japan og dens farverige historie. Hvis du køber fra os et par kopier af klassiske skulpturer, du kan har et lille museum i dit hjem.
Denne figur kan være et godt valg, når du har brug for en gave til din far eller bedstefar. Det passer perfekt til indretningen af ​​ethvert kontor eller stueværelse.

 

VARME TØFLER TIL KVINDER

 

   Tilgængelig fra 26. juni 2019.  Naturen har altid haft stor indflydelse på filosofien om at producere vores hjemmesko. Vi præsenterer de højeste kvalite kvinders uldtøfler i et følsomt nordisk mønster dekoreret med et snebold mønster i naturlig beige-brun. Toppen og indersiden af ​​tøflerne var lavet af varm uld. Perfekt til køligere dage og ideelt egnet til en gave til folk, der lider af kolde fødder. Når du i de kolde eftermiddage og aftener sidder du foran TV'et, læser en bog eller en avis, vil disse hjemmesko give dig varme fødder og salig komfort. Hver mor eller bedstemor ville være meget tilfreds med en sådan gave, størrelser fra 36 til 41.
 

vægdekoration, steampunk vægur.

 

   Tilgængelig fra 26. juni 2019. Dette smukke objekt er ikke et legetøj, men et kunstværk for kenderen, er perfekt i alle detaljer. Meget elegant, meget dekorative, ser godt ud i alle rum. Håndmalet, håndpoleret og underskrevet mærke Veronese. Forestille sig, hvordan dette smukke punkt vil dekorere dit interiør. Det vil se fantastisk ud på grund af det stilfulde design du kan give denne fantastiske vare som en gave til fans af steampunk stil og dens farverige historie. Hvis du køber fra os et par kopier af klassiske skulpturer, du kan har et lille museum i dit hjem.
   Denne figur kan være et godt valg, når du har brug for en gave til en mand på fødselsdag eller som julegave til forældre. Det passer perfekt til indretningen af ​​ethvert kontor eller stueværelse.

 

FILTEDE HJEMMESKO DAME

 

   Tilgængelig her. Vi tilbyder dig et par lækre, Danmarks billigste og miljøvenlige filtede hjemmesko dame i første klasse, uden defekter. Indendørssko uden hæl er lavet af økologisk filt i en fashionabel to gråtoner.
Inde i hjemmeskoene er foret med en varmt filt indlægssål i naturlig farve og i den anden mulighed for at vælge med uld. Takket være de hygroskopiske egenskaber af filt og uld bevarer fødderne varme uden at svede. Komfortabel kile puter foden mens du går, hvilket giver en følelse af komfort og afslapning. Sålen er blevet limet skridsikker og holdbart materiale af høj kvalitet, takket være dette er tøflerne modstandsdygtige over for slid og vil tjene i lang tid. Slippers kan anvendes året rundt, størrelser fra 36 til 41.

 

kærlighedsfigur af mand bærende kvinde

 

   Tilgængelig fra 26. juni 2019. Kunst med et formål: nøgen charmerende kærlighedsfigur af mand bærende kvinde. Dette flot figur er kunst som en påmindelse om at være sensuel, kærlig, erotisk, men i samme ømhed og delikat med hinanden. Smuk samling at tilføje ved siden af din seng. Denne smuk figur er perfekt i alle detaljer. Meget elegant, meget dekorative, ser godt ud i alle rum.
Dimensioner: Vægt:  1005 g,   Højde: 29,00 cm,   Bredde: 16,50 cm,   Dybde:  10,00 cm

 

FILT HJEMMESKO I LAVESTE PRIS

 

   Tilgængelig fra 26. juni 2019. Du ved ikke, hvad du skal give til mor som gave til mors dag? Vi tilbyder disse vidunderlige filt - uld billige sutsko i første klasse. Meget let, åndbar, varme og høj kvalitet hjemmesko til kvinder. Inde i tøflerne er foret med en varmt uld indlægssål i naturlig farve. Takket være de hygroskopiske egenskaber af uld bevarer fødderne varme uden at svede. Forslag til dem der elsker pris på varme - sund afspænding. Vores dame sutsko er lavet af 100% naturlige merino uld; såler lavet af skridsikkert gummimateriale således er egnet til hver etage type. Disse lækreste hjemmesko garanterer højeste varme komfort. Det naturlige materiale gør, at dine fødder kan ånde og du får ikke svedige fødder. Hjemmesko er delvis dækket med naturlig filt og uld, størrelser fra 36 til 41.
 

Barok kaminur støttet af to stærke mænd

 

  Tilgængelig fra 26. juni 2019. Kaminret er mere end bare en ur. Det er også en fænomenal udsmykning, en der får øjnene og gnister interessen for alle, der ser det, og det gør det til et godt stykke at fremhæve fremtrædende i din egen boligindretning. Dette smukke barok kaminur er perfekt til at dekorere kontor og advokatkontor eller som gave til chefen, der skal bære byrden og ansvaret for virksomhedens succes.
Dimensioner: Højde:39,00 cm,  Bredde:28,00 cm,  Dybde:13,00 cm,  Vægt:2,13 kg,

 

HJEMMESKO DAME MED ÅBEN ELLER LUKKET TÅ. Billige slippers, kun 119 kr

 

   Tilgængelig fra 26. juni 2019. Vi tilbyder dig et par lækre, nye slippers i første klasse, uden defekter. De mest efterspurgte sommer hjemmesko i to varianter, med åben eller lukket tå til at vælge imellem. Slippers uden hæl er lavet af økologisk skind i en fashionabel navy farve. Inde i tøflerne er foret med en naturlig ruskind læder indlægssål i naturlig farve.  Komfortabel kile puter foden mens du går, hvilket giver en følelse af komfort og afslapning. Sålen er blevet limet skridsikker og holdbart materiale af høj kvalitet, takket være dette er tøflerne modstandsdygtige over for slid og vil tjene i lang tid. Slippers kan anvendes året rundt. Super gave for sommer til dig selv, din mor,søster eller veninde. Små gave til hende.
 

Figur af tyr og bjørn i brydning

   Tilgængelig fra 26. juni 2019. Det er en fænomenal udsmykning, en der får øjnene og gnister interessen for alle, der ser det, og det gør det til et godt stykke at fremhæve fremtrædende i din egen boligindretning. Dette smukke statuette er perfekt til at dekorere kontor på børsern og advokatkontor eller som gave til investor eller chefen, der skal bære byrden og ansvaret for virksomhedens succes.
Dimensioner:  Højde: 16,50 cm,  Bredde: 18,00 cm,  Dybde:  9,00 cm,

 

SOMMER LÆDER HJEMMESKO DAME. Kvinders hjemme sandaler med velcro

   Tilgængelig fra 26. juni 2019. Førsteklasses navy læder hjemmesko. Komfortabel skind damesandal med unikt design. Hjemme slippers er lavet udelukkende af naturlæder, og indlægssål er ruskind. Hjemme sandaler har en gummi, skridsikker sål med en let forhøjet hæl. For bedre matchende hjemmesko på foden, er de udstyret med to velcrolukning.
   Et simpelt damesandal med elegant og aktuelt design og meget komfortable, slidstærke, lette, varmebestandige og skridsikre. Bemærk at ud over mange af de tidligere nævnte fordele er hjemmesko ekstremt billige.

 

BEDSTE GAVEIDEER TIL DIN FAR. Spektakulær Templar bronsefigur
 

   Tilgængelig fra 26. juni 2019. Denne knælende kriger med en økse kæmper for liv og død med en usynlig modstander. Men når du køber en statue af den anden figur af templar med et sværd, kan du oprette en sammensætning af to riddere kæmper med hinanden på trappen. Du vil være meget tilfreds med kvaliteten af ​​dette fantastiske skulptur.
   Figur er lavet af polyurethan, harpiks og blandet med pulveriseret sten additiver, der giver det ekstra vægt og en porcelæn eller "stenlignende" føler. Polystone er meget slidstærkt og leverer en renere, mere omfattende repræsentation af en original skulptur end andre almindelige materialer. Unicorn Studio bruger polystone, fordi den har en utrolig evne til at fange de mest detaljerede detaljer, hvilket gør det uovertruffen i samleobjekter.

 

SLIPPERS TIL MÆND. Billige hjemmesko til herrer på nettet

 

   Tilgængelig fra 26. juni 2019. Navy slippers mænd med to typer af indlægssål, filt eller skind til at vælge imellem. Komfortabel og billige filt slippers uden hæl. Hjemmesko har gummi, skridsikker sål og en kuperet pude, hvilket øger komforten og gør hjemmesko godt sat ind i foden. De har en enestående komfort og stilfuldt look, der kan matche ethvert behov. Komfortabel kile puter foden mens du går, hvilket giver en følelse af komfort og afslapning. Sålen er blevet limet skridsikker og holdbart materiale af høj kvalitet, takket være dette er tøflerne modstandsdygtige over for slid og vil tjene i lang tid. Slippers kan anvendes året rundt. Super gave for sommer til dig selv, din farr, for en bror eller en ven. Små gave til ham.

Meget dekorativ figur af Veronese

 

   Tilgængelig fra 26. juni 2019. En bronzebelagdt, håndmalet figur af den kinesisk kriger og politiker Liu Bei, som steg op den kejserlige trone. Figur er designet af japansk kunstner Kimiya Masago.
Det er en fænomenal udsmykning, en der får øjnene og gnister interessen for alle, der ser det, og det gør det til et godt stykke at fremhæve fremtrædende i din egen boligindretning. Dette smukke statuette er perfekt til at dekorere kontor på børsern og advokatkontor eller som gave til investor eller chefen, der skal bære byrden og ansvaret for virksomhedens succes. Dette er helt sikkert en glimrende mulighed for gaven til manden der har alt.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij