Nyheder i Maxgaver.dk, der snart vil blive vist, eller optrådte for nylig

Nye hjemmesko og Veronese figurer

Klik på produktbilledet, hvis du vil vide detaljerne

Vægdekoration - figur. Relief med viking bersærker

Tilgængelig. Når du gerne vil have et strejf af nordisk stil på din væg, er vægdekoration - figur med vikinge bersærker et godt valg med sit vikingedesign. Lavet af koldstøbt bronze, denne håndmalede relief har en cirkulær base. Den har en trælignende konstruktion med nitter på kanterne for at efterligne udseendet af et vikingeskjold. Foran skjoldet er der et vikingekriger-ansigt i midten. Den bærer en spanglehelm.   Mere knuder pryder dens hjelm. Krigeren har også et langt gråt skæg, som har et par fletninger i enderne. Bag krigerens hoved er et par bronzeravne, der vender modsat. Der er også et par krydsede økser. I bunden af ​​relief er et mjølner - Thors hammer. Viking bersærker og økse relief er et vidunderligt indretningsstykke, perfekt til at hænge op i dit hjem eller kontor.

Glaskranie Glaskranie med en kongekrone. Lille dekorativ lommeflaske, karaffel

Tilgængelig. En lille karaffel i en unik, dødningehoved form. En praktisk, meget dekorativ genstand og en god idé til en ikke-traditionel, billig gave.
Et eventyr med for meget spænding høster et stærkt ønske om en stiv drink. Det brændende skud, som du længes efter, fortjener et glas, der er værdigt til dets kraft. Original snapseglas i form af et kranie med krone er et bedste gave for kendere af både alkohol og skeletter. Ingen risiko er for stor for denne modige kranie at håndtere. Fyld den op og observer dens faste blik og de fine detaljer i dens design. Bliv imponeret over den selvsikre glæde i dens tandglade grin, den urokkelige af dens tomme stikkontakter. Dette glas med gotisk tema vil helt sikkert afslutte din dag med et smil.

Athena på stridsvogn. Meget dekorativ figurAthena på stridsvogn. Meget dekorativ figur

Tilgængelig. Athena, gudinde for krig, visdom og retfærdighed, var Zeus' barn. Her er hun afbildet som en krigerkvinde på stridsvogn, klædt i græsk rustning, herunder en brynje med nederdel og en hjelm. I den ene hånd holder hun et spyd, de græske krigeres foretrukne våben, mens den anden holder tøjlerne og et skjold, som bærer Medusas legendariske ansigt. Stridsvognen bliver trukket af to brændende heste.

Ølkrus med relieffer af nordiske guder

Tilgængelig. Denne håndlavede ølkrus er lavet af koldstøbt bronze og afbilder to nordiske guder, en på hver side.  Den viser Thor, der holder hammer og Odin med sine to ravne. Hver indviklet detaljeret gud har en oval baggrund omkring sig. Ovalerne er brune med knudekanter.
   Mellem disse kanter er en trælignende baggrund. To krydsede økser og et skjold pryder også kruset to steder. Dernæst ligner det buede håndtag stævnen på en vikinge båd. Den har et dragehoved og indviklede knudemønstre. Endelig har denne ølkrus indsats i rustfrit stål. Denne indsats gør beholderen sikker til at drikke.

Amazone figur til indretning af stueAmazone kriger figur

Tilgængelig. Amazoner var en gruppe voldsomme kvindelige krigere i græsk mytologi. De var kvindelige krigere berømt for deres mod. Amazone figur i bronze hylder disse krigere. Denne håndmalede statue er lavet af koldstøbt bronze og forestiller en kvinde, der holder et sværd i højre hånd og et skjold i venstre hånd. Kvinden bærer en hjelm samt andre rustningsstykker, der dækker hendes øvre bryst, højre skulder, højre underarm og skinneben. Et bælte hænger om hendes hofter. Den har røde strimler, der hænger ned, og dækker hendes overlår. Hun står på et stykke stenet jord.

Justitia med en balancevægt og et sværd. En unik lysestage

Tilgængelig. Denne imponerende figur forestiller den adelige Justitia gudinde, mens hun sidder på sin trone. Inspireret af den romerske guddom Justitia tjener denne kvinde til at dømme og uddele retfærdighed ved at bruge rationel tankegang, logiske argumenter og selvfølgelig hendes ikoniske sværd og vægt.

NORDISKE GUDEREt unikt sæt af 12 figurer fra nordisk mytologi

Tilgængelig. Kan du lide at lære om nordisk mytologi? Hvis ja, så sørg for at tjekke det unik sæt  med figurer af nordiske guder. Dette håndmalede bronzebelagte polystone sæt indeholder tolv figurer med Odin, Frigga, Thor, Tyr, Baldur, Freya, Loke, Vidar, Freyr, Heimdall, Skadi og Valkyrie. Hver figur står på en platform med navnet på den afbildede karakter. Derudover bærer hver karakter tøj og har genstande, der relaterer til de myter, der er forbundet med denne karakter. For eksempel svinger Thor en hammer, mens katten sidder ved siden af ​​Freja, som fik en vogn trukket af katte.

Triere, græske krigsskib statue

Tilgængelig. Triere var et populært skib i den antikke verden, især hos grækerne og romerne. Tjek den græske Kraken triere-statue. Dette veldetaljerede skib er lavet af polystone og har et brunt skrog. Skibets stævn ligner en fisks ansigt, mens agterenden ligner dens hale. Dette var et populært design hos de antikke grækere. Lige over øjnene til fiskeansigtet er en lille vædderhoveddetalje.

HJEMMESKO HERREBillige læder mænds hjemmesko i sort

Tilgængelig. Vi anbefaler herre slippers fra vores unikke kollektion til alle årstider. Du kan vælge typen af ​​for, fordi vi brugte naturligt fåreuld og naturligt læder til at isolere dem. Dejlige og elegante hjemmesko med en gummisål. Varme og billige sutsko til mænd der sætter pris på varme, komfort og sund afspænding. Fede hjemmesko med læder eller uld indlægssål at vælge imellem.

Dame træsko med hælrem

Tilgængelig. Høj kvalitet kvinders profylaktiske, sanitære og sundhed  beige hjemmesko med hælrem. Til brug i hjemmet og andre steder, hvor du skal opretholde renlighed og hygiejne. De er yderst praktiske, fordi du både kan bruge dem uden hælremmen, så fungerer de som et par træsko uden hælkappe, og du kan bruge dem med hælremmen for at holde dem bedre på plads på foden. Længden på hælrem kan justeres, så fodtøjet sidder bedre på foden.

Træsko mændBillige elegant mænds træsko

Tilgængelig. Meget smart og komfortable klassisk hjemmesko til mænd, lavet af materiale af høj kvalitet. Overdelen er lavet af åndbart mesh i sortfor god ventilation. Den nye underside lavet af let og fleksibelt PU-materiale absorberer foden perfekt. De anvendte materialer og teknologien til at producere denne type fodtøj sikrer komfort og bekvemmelighed. Hjemmeskoene er nem at smutte i og har en skridsikker sål.

Hjemmesko dame med gummisålVarme filt hjemmestøvler med uldfoer

Tilgængelig. Perfekt støvle til de koldere årstider. Mest behagelige og smarte rummelig terapihjemmesko af filt med  en god indstigning og velegnet til hævede fødder, som egner sig til hverdagsbrug og gåture. Varme hjemmestøvler, som holder fødderne lune og tørre og gør gåturen til en sand fornøjelse. Hvis du har problemer med motorikken eller nedsat styrke i hænder eller fingre, kan det være  en god idé at vælge fodtøj, som du lige skal putte foden ind i.

Varme hjemmestøvler dameSøde hjemmesko med uldfoer og hård gummisål

Tilgængelig. Mest behagelige og smarte rummelig terapisko med  en god indstigning og velegnet til hævede fødder, som egner sig til hverdagsbrug og gåture. Varme hjemmestøvler, som holder fødderne lune og tørre og gør gåturen til en sand fornøjelse. Hvis du har problemer med motorikken eller nedsat styrke i hænder eller fingre, kan det være  en god idé at vælge fodtøj, som du lige skal putte foden ind i.

FILT HJEMMASKOVarme hjemmestøvler. Marineblå uld/filt hjemmesko dame

Tilgængelig. Super, originale filt hjemmestøvler til kvinder. Billige, blødt og behagelige originale filthjemmesko dame med indvendig  foret med hvid uld

julekugler fra Polen

   VITBIS er den største producent af julekugler i Polen. Det beskæftiger omkring 200 kvalificerede medarbejdere, der specialiserer sig inden for deres felt. Blandt dem er ægte kunstnere, der hælder deres talent ved at dekorere kugler. Takket være dem fremstiller Vitbis ca. 200.000 glas julekugler om dagen.
På Maxgaver.dk finder du julepynt af glas, herunder julekugler af glas, julekugler af dekoreret glas, glasjulefigurer og glas juletræspynt. Du kan bringe noget variation i din julepynt ved at bruge vores glasjulekugler. Fås i forskellige luksuriøse og trendy designs.

GRÆSKE MYTOLOGISKE FIGURER

  Tilgængelig. Hvis du er på udkig efter en kriger figurer at tilføje til din samling eller en gave til nogen speciel, er du kommet til det rette sted.
 Fremragende figurer af Achilleus og Hektor, helte fra den trojanerkrigen. En unik og kunstnerisk touch til indretningen af ethvert kontor eller hjem eller forretning.

Græsk Hoplite-hjelm til hjem eller kontorindretning

   Tilgængelig. Hvis du kæmpede mod det antikke Grækenland, ville du have anerkendt hoplitterne. Den græske Hoplite-hjelmstatue skildrer de græske krigerehjelme. Denne håndmalede statue er lavet af koldstøbt bronze og viser en græsk hjelm på en sort, rektangulært stativ. Baren holder hjelmen op. Derefter har den bronzefarvede hjelm en næsebeskyttelse og to kindbeskyttere. Et omega-symbol omkring bogstavet A pryder den ene kind. Der er yderligere detaljer på tværs af hjelmens pande. Endelig har hjelmen en rød kam, der løber langs midten. Føj denne statue til dette hjem eller kontorindretning. Det er også en stor samlerobjekt.

Engelfigur med havfrue, Umulig kærlighed

   Tilgængelig. Frosset i en øm omfavnelse er dette par en mytisk modstykke til den dømte kærlighed til Romeo og Juliet. Denne bronze umulige kærlighed af Selina Fenech viser en engel og en havfrue, der deler et intimt øjeblik over havets bølger. En havfrue og en engel omfavner lige over havets overflade og ignorerer for øjeblikket verden omkring dem. Denne fortryllende fantasi statuette er fremstillet af koldstøbt bronze og er håndmalet for at fremhæve alle detaljer. Det stjernekorsede par er sammenflettet i henrykkelse. Havfruerne lange mørke hår falder i nitter ned ad ryggen. Hendes hale er malet i nuancer af lilla og blå. Englen bærer løse bukser med en gylden ramme. Hans store hvide vinger er åbne for at holde parret højt.

Dame sutsko i universelt vintermønster - sne stjerner på en mørkeblå eller hvid baggrund

   Tilgængelig. Vi anbefaler bløde, komfortable og holdbare hjemmesko til kvinder, der er fortrolige med hverdagstøjets æstetik. Charmerende og uhøjtidelig naturlige filt hjemmesko i to farver at vælge imellem. De vil helt sikkert vise sig at være pålidelige hjemmesko!
   Vi har mange års erfaring med design og produktion af hjemmesko, som vi bruger til at skabe produkter af høj kvalitet. Vi tager os også af den sidste hånd og tilpasser designet af vores hjemmesko til den aktuelle mode. De er designet til at gøre øjeblikke med hverdags afslapning i dit hjem behageligt for damerne!

BILLIGE SUTSKO TIL KVINDER. Hjemmesko dame som nattehimlen

   Tilgængelig. To farver at vælge imellem. Vi anbefaler bløde, komfortable og holdbare hjemmesko til kvinder, der er fortrolige med hverdagstøjets æstetik. Charmerende og uhøjtidelig naturlige filt hjemmesko i to farver at vælge imellem. (mørkeblå og burgunder). De vil helt sikkert vise sig at være pålidelige hjemmesko!
   Vi har mange års erfaring med design og produktion af hjemmesko, som vi bruger til at skabe produkter af høj kvalitet. Vi tager os også af den sidste hånd og tilpasser designet af vores hjemmesko til den aktuelle mode. De er designet til at gøre øjeblikke med hverdags afslapning i dit hjem behageligt for damerne!

HJEMMESKO TIL DAMER. Universelle hjemmesko i fantastiske farver

   Tilgængelig. Vi anbefaler bløde, behagelige og holdbare hjemmesko til kvinder, der holder af æstetikken i hverdagstøj. Universelle hjemmesko med et rustikt mønster i fantastiske farver vil være et perfekt supplement til et hjemmetøj. De er meget pæne, lette tøfler med en skridsikker gummisål.

LAMMESKIND SUTSKO BØRN. Varm, blød og super holdbar, ægte billig hit

   Tilgængelig. Hvis du er træt af konstant at undre dig over, om dit barns fødder er ordentligt beskyttet mod kulde, opfordrer vi dig til at gøre dig bekendt med vores varme model af KIKO lammeskind sutsko børn. KIKO's bløde hjemmesko til børn er designet til forældrenes behov, for hvem babyens komfort er det vigtigste. Hvert par er lavet af naturlæder, meget venligt over for småbørnes fødder. Dit barn kan lege frit og opdage verden, og du kan være sikker på, at det er sikkert og korrekt beskyttet mod det kolde gulv.

LAMMESKIND HJEMMESKO MÆND. Solid, blød, meget holdbar og ekstrem varm

   Tilgængelig. En oase af fred og et hygge-tempel i dit hjem? Selvfølgelig!
Mød den klassiske og samtidig ekstremt moderne model af PEPPIN hjemmesko med en let smag, der vil ændre skæbnen for dine stadig frosne fødder! Solid, blød, meget holdbar og vigtigst af alt ekstrem varm!

   Hvis du tror, ​​at du allerede ved alt om hjemmesko, har testet alt og intet opfylder dine forventninger, havde du tydeligvis ikke vores ekstremt varme PEPPIN-model på dine fødder. Allerede under den første kontakt med det bløde fåruldsfor, kan du føler lindring og komfort, som mænds lædertøfler bringer til trætte og ømme fødder efter en intens dag, og dette er selvfølgelig kun begyndelsen på en åbenbaring.

LAMMESKIND HJEMMESKO BØRN. Blødt, let og solidt børne hjemmesko

   Tilgængelig. Dit barn kan ikke lide hjemmesko? Med Oxford hjemmesko til børn i elektrificerende lyserød eller sennepsfarve det vil helt sikkert ændre sig! Vi har designet dem specielt til de krævende fødder hos de mest krævende børnekritikere.
   Kombinationen af ​​naturlige materialer med en unik farve skaber en blanding, som enhver fashionista vil elske. Tøflerne tilpasser sig kravene og formen på deres ejers fødder. Disse børns lædersokker vil være det perfekte valg til et lille barn. Fløjlsblødt, tykt lag af uld af uld, der forer indersiden af ​​hjemmeskoene, varmer foden fantastisk og forhindrer den i at svede. Hvad mere er, denne omhyggeligt udvalgte uldtype kan bæres selv uden sokker - ingen "bid" eller irritation!

HJEMMESKO LAMMESKIND HERRE. Hjemmesko til moderigtig og stilfuld mand

   Tilgængelig. Garanter dig selv de bedste betingelser for afslapning og invester i varme, bløde og ekstremt behagelige hjemmesko lammeskind.
Vores forslag? Ekstremt stilfuld COLUMBIA-model.
Ved du allerede, hvad der skelner hjemmefodtøj af meget god kvalitet? Lavet af naturlæder? Selvfølgelig.
Top er lavet af blød og yderst behagelig fåreskinduld, der har været en af ​​de bedste isolatorer i årevis? Selvfølgelig.
En solid, holdbar, let og super fleksibel gummisål, der ikke kun tilpasser sig din fods størrelse, men også til hvert eneste trin? Helt bestemt!

HJEMMESKO LAMMESKIND DAME. Hvert trin bliver bløde fornøjelse

   Tilgængelig. Indtast et helt nyt niveau af komfort med kvinders Oxford hjemmesko i Relugan læder! Lys som fjer og så blød, at du endda kan sove i dem. Denne unikke kombination af varme, elegance og høj kvalitet vil sikre, at du aldrig erstatter dem med noget andet hjemmesko. Indpak huden på dine fødder i fløjlsagtig blød fåruld. Denne specielt udvalgte uldtype er behagelig at røre ved, forårsager ikke irritation og forårsager ikke allergi. I stedet vil det varme dine fødder intenst selv på de koldeste vinteraftener. Den bløde sål lavet af naturlig ruskind smider ikke af, når du går. Derudover er det ekstremt fleksibelt, og hvert trin bliver ren fornøjelse.

HYGGE HJEMMESKO DAME. Pakk dig selv ind i skandinavisk varme fred

   Tilgængelig. Føl dig afslappende i den langsomme hyggerytme med Peppin hjemmesko til kvinder i grå eller beige. Alt du skal gøre er at glide dem på dine fødder, og deres fløjlsagtige blødhed vil berolige dine nerver og slappe af inden den næste dag. Blødt, elastisk naturlæder er ikke kun et smukt udseende, men også tøflernes høje holdbarhed. Takket være dette kan du være sikker på, at de bliver hos dig i lang tid.

ELEFANT FIGUR. Usædvanlig godt, stor realistisk bronzefigur af elefant

   Tilgængelig. Elefant skulptur fra Veronese er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.
Dimensioner:
Vægt:  2,98 kg,   Højde: 22,00 cm,
Bredde: 36,00 cm,   Dybde:  20,00 cm

RELIEF TIL VÆG. Fantastisk middelalderligt element til vægdekoration

   Tilgængelig. En af de mere afgørende slag efter det andet korstog var slaget ved Hattin. Betagende, historiespireret relief til væg med Slaget ved Hattin minder om Saladins sejr. Denne håndmalede relief er lavet af polystone.
   Det skildrer en korsfarer på hesteryg, der kæmper mod en af Saladins kavalerister. Ridderen bærer en hvid våbenkappe med et rødt kors. Hans skjold svarer til hans kappe. Den anden fighter har en krumsabel og bærer en læder brystplade. Yderligere krigere, der kører på hesteryg, er synlige i baggrunden. På bagsiden er der metal bøjler til hængning af billedet på væggen og en vippestøtte til at understøtte billedet, der står på en hylde eller reol.

ØLKRUS MED HISTORIE. Meget dekorative krus i middelalderlig stil

   Tilgængelig. For dem, der ønsker et elegant middelalderligt krus på banketbordet eller at dekorere stuen vi har to udsmykkede ølkrus. De vil helt sikkert se godt ud hjemme og i ethvert andet miljø. Disse ølkrus har en rustfri stålindsats. Denne indsats i rustfrit stål gør krus sikkert til drikke. Føj denne håndmalede ølkrus til din drinkware-samling eller indretning. Det ser godt ud i ethvert hjem eller kontor. Fantastisk drinkware-vare eller dekorationsstykke.
Drik fra denne fantastiske drinkware-genstand, eller tilføj den til enhver middelalderlig boligindretning.

SUTSKO TIL KVINDER. Varme uld hjemmesko - billige gaveideer til kvinde

   Tilgængelig. Behagelige dame sutsko i rødt og hvidt at have på - garant for stor komfort og sund afspænding. Vores uld, hvorfra vi gøre produkter er 100% EKO! Vi garanterer, at vores uld er 100% naturlige

GAVEIDE MAND BILLIG. Perfekt eksklusiv varme hjemmesko i blå / hvid

   Tilgængelig. Perfekt lammeskinds hjemmesko. Du skal ikke altid være ekstra kreativ for at overraske mand. Gave for mennesket kan være meget varm og med laveste pris lammeskind hjemmesko. Se vores mange gaveforslag til hver mand. Varme lammeskind sutsko herre. Topkvalitet varme og blødt hjemmesko grå uld, sort læder ruskind. Så billige kun med os. Da vi altid har de laveste priser. Seriøst!

RIDDERFIGUR. Tempelridder i fuld rustning til hest og med et flag

   Tilgængelig. Ridder på hest med flag. Utroligt mange detaljer. Solid kold støbt bronze ridder på hest figur. På bunden er filt for at beskytte overflader. Godt beskyttet i polystyrenhus og en robust kasse.

 

GAVE TIL MORFAR. Bronzefigur i form af musikdåse med Johann Strauss

  Tilgængelig. Musikdåse gengiver det mest berømte værk af denne kunstner, "An der schönen blauen Donau".   Johann Strauss II, også kendt som Johann Strauss Jr., var en østrigsk komponist af let musik, især dansemusik og operetter. Han komponerede over 500 valser, polkaer, quadrilles og andre typer dansemusik samt flere operetter og en ballet. I sin levetid var han kendt som "The Waltz King", og var stort set ansvarlig for valsens popularitet i Wien i det 19. århundrede.

Tyske cigaretetui i et netmønster i brun

    Tilgængelig. Eksklusiv gave til til kvinder og mænd. Klassiske og stilfulde cigaretetui. Perfekt gave til en aktiv rygeren i bedste pris. Denne produkt afsløre farver og teksturer, hvilket skaber en enestående atmosfære af storhed og elegance, der vil appellere til af de mest krævende kvinde og mand. Unægtelig ikke kan gå glip af cigaretetui i din håndtaske eller jakke lomme.
Rummer 18 stk standard Kind Size cigaretter. Mål: 9,50 x 8,30 x 2,00 cm,

TØFFELTRÆSKO. Billige anatomisk træsko dame

   Tilgængelig. Høj kvalitet træsko, der giver komfort der er af væsentlig betydning for det generelle velbefindende og som vi anbefaler til hverdagsbrug.
Denne træsko er til dig, der har brug for en tøffeltræsko med god stødabsorbering. Lækker tøffeltræsko i beige kunstlæder og ikke-allergifremkaldende læder indersål.

CIGARETETUI TIL LANGE CIGARETTER

   Tilgængelig. Tyske metal cigaretetui indrammet med en naturlig kork. Rummer 22 stk Lange Slim Cigaretter eller 16 stk super Kind Size cigaretter. Ægte kork. Farve:  lysebrun. Interiør og kanter i guldfarve. Mål: 11,50 x 7,10 x 2,00 cm, Gummibånd holde cigaretter.

Anatomisk træsko dame i beige uden kap, åbne tå

   Tilgængelig. Høj kvalitet træsko, der giver komfort der er af væsentlig betydning for det generelle velbefindende og som vi anbefaler til hverdagsbrug.
Denne træsko er til dig, der har brug for en tøffeltræsko med god stødabsorbering. Lækker tøffeltræsko i beige kunstlæder og ikke-allergifremkaldende læder indersål.

Venetiansk maske

venetiansk maske     Tilgængelig. En smuk venetiansk maske "Dame i en hat med fjer" fra den unikke Veronese kollektion. Er du på udkig efter en dejlig gave? Dejlig er en abstrakt størrelse, men hvis gave griber for hjertet fra første kig, det skal være smukt. Køb online i dag!

PÅFUGLEVASE

PÅFUGLEVASE    Tilgængelig. Unik påfuglevase fra Veronese kollektion. Dette smukke objekt behøver næppe en grund til at blive vist, andre end af hensyn til skønhed og appel.
Det er et godt valg for nogen, der ønsker noget både smukt og funktionelt, da denne vase er perfekt til opbevaring alle slags små genstande, tørrede blomster, frugt og slik.

 

BRONZE FIGUR AF EN VIKING, DER STÅR PÅ BÅDENS BUE

     Tilgængelig. For historieelskere har vi lige forberedt unikke gaver i form af figurer af historiske krigere. En af dem er smuk og unik figur af en af ​​repræsentanterne Vikinger der var nordiske søfarere, der rejste, plyndrede og handlede i Nordeuropa. Alt dette blev muligt takket være udviklingen af ​​skibsfart, især langdistanseskibe, på hvis bue denne viking står.

Brandmand figur

    Tilgængelig. Unik Veronese figur af stående brandmand i fuld gear med økse. På grundlag af figur er hugget et vigtigt maksime: Vær stolt, Vær modig, Vær forberedt. Super og billig  pynt til hjemmet. Kan være en smuk dekoration af brandstation kontor. En usædvanlig skulptur til kunstelsker. Fremragende til stue dekoration. Et fremragende indtil mindste detalje og ekstremt præcis håndværk. En usædvanlig samlerobjekt, perfekt til en utraditionel gave for brandmand.

ROMANTISK GAVE TIL PAR

bryllupsgave    Tilgængelig. Lækkert figur af en nøgen par elskende til bryllupsgave. I kunst de fortærskede sætning "størrelse spørgsmål" er ikke relevant, da nogle af de smukkeste kunstværker er ganske små. Denne figur er en stærkt erotisk, scenen forekommer naturligt og poetisk. Bemærk af kropssprog og seksualitet. En fascinerende studie i en smuk erotisk skulptur, der vil at glæde enhver beskuerens. Skulpturen er lavet af harpiks bøde støbt. Harpiks er en forbindelse, der almindeligvis anvendes til skulpturer, statuer, figurer og dekorative hjem tilbehør.

varme dame lammeskinds sutskoHJEMMESKO DAME

    Tilgængelig. Billige gaver til kvinder. Lammeskinds sutsko dame lavet af bløde uld over anklen. Hvidlig, varme økologisk lammeskinds hjemmesko, billige uld sutsko dame over anklen til brug i koldt vejr foran computeren og tv'et, derhjemme og på kontoret.   Perfekt gave til damer, der elsker bløde hjemmesko! De varmeste hjemmesko til at arbejde ved computeren, og når du sidder foran fjernsynet. Så billige kun med os. Da vi altid har de laveste priser.

billig pynt til stuenPYNT TIL STUEN

    Tilgængelig. Buste Odin, mest fremtrædende gud i nordiske religion. Billig pynt til stuen med bronzefigur af buste Odin. Nordisk gud i den bevingede hjelm på hovedet og med to krager på  skuldre. Perfekt gave til ham.

   Odin er Asgard hersker, krigsgud, visdom, poesi og død. Odin i Nordisk mytologi Friggs ægtemand, og er en af de mest fremtrædende guder i den traditionelle nordiske religion. Ifølge nordiske myter var medstifter af verden. Odins attributter er ravnen, ulv og spyd. Symbolet på Odin er kryds placeret i en cirkel, kendt som den keltiske kors. Han var gud krigere og deres ledere.

billige sandaler til mændHERRESANDALER

    Tilgængelig. Billige gaver til manden der har alt. Moderne, billige sandaler ægte læder med en gummisål. Lukket sandal model såsom et par træsko og hjemmesko du hurtigt kan springe i, så er de også perfekte til at sikre sig frisk fødder da de nemt kan ånde. Går du efter det helt rigtige sommerlook så find et par sandaler, et ægte sommer hit, der kan bruges til næsten hvad som helst. Sandaler, en kæmpe hit, ikke kun hos dame men også hos herre.   Måske en nyttig og personlig gave skal være et par nye fede hjemmesandaler? Førsteklasses brun læder hjemmesko. Komfortabel skind herresandal med unikt design. Hjemme slippers er lavet udelukkende af naturlæder, og indlægssål er ruskind. Hjemme sandaler har en gummi, skridsikker sål med en let forhøjet hæl. For bedre matchende hjemmesko på foden, sandalen er lavet med to store velcrolukning over foden, som gør du nemt selv kan justere efter eget behov. Lige nu kan du købe den til kun 269 kr.

studentergaver til ham billigeSTUDENTERGAVER TIL HAM

   Tilgængelig. Figurer af de tre kloge vikinger krigere.
Variation på temaet med tre aber “Hør intet ondt” “Se intet ondt” og “Tal intet ondt”. Perfekte studentergaver til ham og billig pynteting til stuen.

   De tre kloge aber er et japansk billedmaksimalt, der præsenterer det sproglige princip "ser intet ondt, hør intet ondt, tal ikke noget ondt". De tre aber er Mizaru, der dækker hans øjne, som ikke ser noget ondt, Kikazaru, der dækker ørerne, som ikke hører noget ondt, og Iwazaru, der dækker hans mund, som ikke taler noget ondt. Der er forskellige betydninger, der tilskrives aber og ordsprog, inklusive assosiationer til at være af sind, tale og handling. Udtrykket bruges ofte til at henvise til dem, der beskæftiger sig med uredelighed ved at vende det blinde øje.

herresandaler billigSANDALER HERRE

    Tilgængelig. Billige gaver til mænd. Traditionelle, lækre og moderne sandaler. har du muligheden for at købe de super billige sandaler i brun til mænd, som kan bæres både til hjem og udenfor. Til brug hjemme hele året rundt eller om sommeren hvad enten du går rundt ude i haven, en tur i skoven eller endda når du skal gå i butikken eller restauranten.
   Lukket sandal model såsom et par træsko og hjemmesko du hurtigt kan springe i, så er de også perfekte til at sikre sig frisk fødder da de nemt kan ånde. Går du efter det helt rigtige sommerlook så find et par sandaler, et ægte sommer hit, der kan bruges til næsten hvad som helst. Sandaler, en kæmpe hit, ikke kun hos dame men også hos herre.

romantisk gave til kærestenSTUDENTERGAVER TIL HENDE

   Tilgængelig. Figurer af de tre kloge sorte killinger. Hør intet ondt, tal intet ondt, se intet ondt, sort killinger skulpturer. Hvem kan modstå en sød sort katt ... Endnu ikke tre af dem? Denne skulptur er et fint udformet, meget detaljeret kunstværk fra Veronese-samlingen.   Du vil være meget tilfreds med kvaliteten af ​​denne fantastiske killingsskulptur.

   Denne trio indeholder katte, der gør de klassiske positurer fra "hør intet ondt, se ikke noget ondt, reager ikke noget ondt". Perfekt til en hylde i stue, de glæder enhver, der ser dem!Variation på temaet med tre aber “Hør intet ondt” “Se intet ondt” og “Tal intet ondt”. Perfekte studentergaver til ham og billig pynteting til stuen.

sandaler dame billigSANDALER DAME

    Tilgængelig. Billig gave til hende. Beige/marineblå kvinder sandaler med to spænder, 149 kr. Traditionelle, lækre og moderne sandaler. Du har muligheden for at købe de super billige sandaler til kvinder, som kan bæres både til hjem og udenfor.
   Måske en nyttig og personlig gave skal være et par nye fede hjemmesandaler? Førsteklasses beige/marineblå læder hjemmesko. Komfortabel skind herresandal med unikt design. Hjemme slippers er lavet udelukkende af naturlæder, og indlægssål er ruskind. Hjemme sandaler har en gummi, skridsikker sål med en let forhøjet hæl. For bedre matchende hjemmesko på foden, sandalen er lavet med to store velcrolukning over foden, som gør du nemt selv kan justere efter eget behov. Lige nu kan du købe den til kun 149 kr.

sandaler herre billigSANDALER MÆND

    Tilgængelig. Billig gave til ham. Billigste sandaler herre med velcro i Danmark, str 47.
Traditionelle, lækre og moderne sandaler. har du muligheden for at købe de super billige sandaler i brun til mænd, som kan bæres både til hjem og udenfor.
   Måske en nyttig og personlig gave skal være et par nye fede hjemmesandaler? Førsteklasses brun læder hjemmesko. Komfortabel skind herresandal med unikt design. Hjemme slippers er lavet udelukkende af naturlæder, og indlægssål er ruskind. Hjemme sandaler har en gummi, skridsikker sål med en let forhøjet hæl. For bedre matchende hjemmesko på foden, sandalen er lavet med to store velcrolukning over foden, som gør du nemt selv kan justere efter eget behov. Lige nu kan du købe den til kun 159 kr.

varme hjemmesko damerULD HJEMMESKO DAME

    Tilgængelig. Billige gaver til kvinder.
Hvidlig, varme uld sutsko til kvinder. Perfekt gave til damer, der elsker bløde hjemmesko! De varmeste hjemmesko til at arbejde ved computeren, og når du sidder foran fjernsynet. Så billige kun med os. Da vi altid har de laveste priser.

bryllupsgaverVerdens smukkeste bryllupsfigur til nygifte

    Tilgængelig. At vælge en bryllupsgave er imidlertid ikke den nemmeste, du er interesseret i noget særpræg og noget, der appellerer til både bruden og brudgommen.
Lad det være noget elegant, klassisk og en gave, der vil tjene dem i flere år og minde dem om denne specielle dag i deres liv.
Usædvanlige bronze bryllupsfigur for at symbolisere alliance i al evighed. Nygifte hænder, når man sætter vielsesringen på fingeren. Perfekt romantisk bryllupsgave til par.

billige hjemmesko herreMILJØVENLIGE KVINDERS HJEMMESKO

 

   Tilgængelig. Vi tilbyder dig et par lækre, nye slippers i første klasse, uden defekter. Indendørssko uden hæl er lavet af økologisk filt i en fashionabel navy farve. Inde i tøflerne er foret med en varmt filt indlægssål i naturlig farve. Takket være de hygroskopiske egenskaber af filt bevarer fødderne varme uden at svede. Komfortabel kile puter foden mens du går, hvilket giver en følelse af komfort og afslapning. Sålen er blevet limet skridsikker og holdbart materiale af høj kvalitet, takket være dette er tøflerne modstandsdygtige over for slid og vil tjene i lang tid. Slippers kan anvendes året rundt, størrelser fra 36 til 41.
 

samurai figurer til hjemmet dekorationpansrede samurai på klippen

 

   Tilgængelig. Dette smukke objekt er ikke et legetøj, men et kunstværk for kenderen, er perfekt i alle detaljer. Meget elegant, meget dekorative, ser godt ud i alle rum. Håndmalet, håndpoleret og underskrevet mærke Veronese. Forestille sig, hvordan dette smukke punkt vil dekorere dit interiør. Det vil se fantastisk ud på grund af det stilfulde design du kan give denne fantastiske vare som en gave til fans af Japan og dens farverige historie. Hvis du køber fra os et par kopier af klassiske skulpturer, du kan har et lille museum i dit hjem.
Denne figur kan være et godt valg, når du har brug for en gave til din far eller bedstefar. Det passer perfekt til indretningen af ​​ethvert kontor eller stueværelse.

 

uld sutsko kvinderVARME TØFLER TIL KVINDER

 

   Tilgængelig.  Naturen har altid haft stor indflydelse på filosofien om at producere vores hjemmesko. Vi præsenterer de højeste kvalite kvinders uldtøfler i et følsomt nordisk mønster dekoreret med et snebold mønster i naturlig beige-brun. Toppen og indersiden af ​​tøflerne var lavet af varm uld. Perfekt til køligere dage og ideelt egnet til en gave til folk, der lider af kolde fødder. Når du i de kolde eftermiddage og aftener sidder du foran TV'et, læser en bog eller en avis, vil disse hjemmesko give dig varme fødder og salig komfort. Hver mor eller bedstemor ville være meget tilfreds med en sådan gave, størrelser fra 36 til 41.
 

dekoration til væg, urvægdekoration, steampunk vægur.

 

   Tilgængelig. Dette smukke objekt er ikke et legetøj, men et kunstværk for kenderen, er perfekt i alle detaljer. Meget elegant, meget dekorative, ser godt ud i alle rum. Håndmalet, håndpoleret og underskrevet mærke Veronese. Forestille sig, hvordan dette smukke punkt vil dekorere dit interiør. Det vil se fantastisk ud på grund af det stilfulde design du kan give denne fantastiske vare som en gave til fans af steampunk stil og dens farverige historie. Hvis du køber fra os et par kopier af klassiske skulpturer, du kan har et lille museum i dit hjem.
   Denne figur kan være et godt valg, når du har brug for en gave til en mand på fødselsdag eller som julegave til forældre. Det passer perfekt til indretningen af ​​ethvert kontor eller stueværelse.

 

FILT HJEMMESKO MED GUMMISÅLFILTEDE HJEMMESKO DAME

 

   Tilgængelig. Vi tilbyder dig et par lækre, Danmarks billigste og miljøvenlige filtede hjemmesko dame i første klasse, uden defekter. Indendørssko uden hæl er lavet af økologisk filt i en fashionabel to gråtoner.
Inde i hjemmeskoene er foret med en varmt filt indlægssål i naturlig farve og i den anden mulighed for at vælge med uld. Takket være de hygroskopiske egenskaber af filt og uld bevarer fødderne varme uden at svede. Komfortabel kile puter foden mens du går, hvilket giver en følelse af komfort og afslapning. Sålen er blevet limet skridsikker og holdbart materiale af høj kvalitet, takket være dette er tøflerne modstandsdygtige over for slid og vil tjene i lang tid. Slippers kan anvendes året rundt, størrelser fra 36 til 41.

 

romantiske figurer til hjemmetkærlighedsfigur af mand bærende kvinde

 

   Tilgængelig. Kunst med et formål: nøgen charmerende kærlighedsfigur af mand bærende kvinde. Dette flot figur er kunst som en påmindelse om at være sensuel, kærlig, erotisk, men i samme ømhed og delikat med hinanden. Smuk samling at tilføje ved siden af din seng. Denne smuk figur er perfekt i alle detaljer. Meget elegant, meget dekorative, ser godt ud i alle rum.
Dimensioner: Vægt:  1005 g,   Højde: 29,00 cm,   Bredde: 16,50 cm,   Dybde:  10,00 cm

 

uld filt sutskoFILT HJEMMESKO I LAVESTE PRIS

 

   Tilgængelig. Du ved ikke, hvad du skal give til mor som gave til mors dag? Vi tilbyder disse vidunderlige filt - uld billige sutsko i første klasse. Meget let, åndbar, varme og høj kvalitet hjemmesko til kvinder. Inde i tøflerne er foret med en varmt uld indlægssål i naturlig farve. Takket være de hygroskopiske egenskaber af uld bevarer fødderne varme uden at svede. Forslag til dem der elsker pris på varme - sund afspænding. Vores dame sutsko er lavet af 100% naturlige merino uld; såler lavet af skridsikkert gummimateriale således er egnet til hver etage type. Disse lækreste hjemmesko garanterer højeste varme komfort. Det naturlige materiale gør, at dine fødder kan ånde og du får ikke svedige fødder. Hjemmesko er delvis dækket med naturlig filt og uld, størrelser fra 36 til 41.
 

dekorative kaminur bronzeBarok kaminur støttet af to stærke mænd

 

  Tilgængelig. Kaminret er mere end bare en ur. Det er også en fænomenal udsmykning, en der får øjnene og gnister interessen for alle, der ser det, og det gør det til et godt stykke at fremhæve fremtrædende i din egen boligindretning. Dette smukke barok kaminur er perfekt til at dekorere kontor og advokatkontor eller som gave til chefen, der skal bære byrden og ansvaret for virksomhedens succes.
Dimensioner: Højde:39,00 cm,  Bredde:28,00 cm,  Dybde:13,00 cm,  Vægt:2,13 kg,

 

hjemmesko mændHJEMMESKO DAME MED ÅBEN ELLER LUKKET TÅ. Billige slippers, kun 119 kr

 

   Tilgængelig. Vi tilbyder dig et par lækre, nye slippers i første klasse, uden defekter. De mest efterspurgte sommer hjemmesko i to varianter, med åben eller lukket tå til at vælge imellem. Slippers uden hæl er lavet af økologisk skind i en fashionabel navy farve. Inde i tøflerne er foret med en naturlig ruskind læder indlægssål i naturlig farve.  Komfortabel kile puter foden mens du går, hvilket giver en følelse af komfort og afslapning. Sålen er blevet limet skridsikker og holdbart materiale af høj kvalitet, takket være dette er tøflerne modstandsdygtige over for slid og vil tjene i lang tid. Slippers kan anvendes året rundt. Super gave for sommer til dig selv, din mor,søster eller veninde. Små gave til hende.
 

skulptur til kontorFigur af tyr og bjørn i brydning

   Tilgængelig. Det er en fænomenal udsmykning, en der får øjnene og gnister interessen for alle, der ser det, og det gør det til et godt stykke at fremhæve fremtrædende i din egen boligindretning. Dette smukke statuette er perfekt til at dekorere kontor på børsern og advokatkontor eller som gave til investor eller chefen, der skal bære byrden og ansvaret for virksomhedens succes.
Dimensioner:  Højde: 16,50 cm,  Bredde: 18,00 cm,  Dybde:  9,00 cm,

 

dame sandalerSOMMER LÆDER HJEMMESKO DAME. Kvinders hjemme sandaler med velcro

   Tilgængelig. Førsteklasses navy læder hjemmesko. Komfortabel skind damesandal med unikt design. Hjemme slippers er lavet udelukkende af naturlæder, og indlægssål er ruskind. Hjemme sandaler har en gummi, skridsikker sål med en let forhøjet hæl. For bedre matchende hjemmesko på foden, er de udstyret med to velcrolukning.
   Et simpelt damesandal med elegant og aktuelt design og meget komfortable, slidstærke, lette, varmebestandige og skridsikre. Bemærk at ud over mange af de tidligere nævnte fordele er hjemmesko ekstremt billige.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij