Nyheder i Maxgaver.dk, der snart vil blive vist, eller optrådte for nylig.

Nye hjemmesko og Veronese figurer.

Klik på produktbilledet, hvis du vil vide detaljerne.
 

Verdens smukkeste bryllupsfigur til nygifte

   Tilgængelig fra 01/01/2019. At vælge en bryllupsgave er imidlertid ikke den nemmeste, du er interesseret i noget særpræg og noget, der appellerer til både bruden og brudgommen.
Lad det være noget elegant, klassisk og en gave, der vil tjene dem i flere år og minde dem om denne specielle dag i deres liv.
Usædvanlige bronze bryllupsfigur for at symbolisere alliance i al evighed. Nygifte hænder, når man sætter vielsesringen på fingeren. Perfekt romantisk bryllupsgave til par.

MILJØVENLIGE KVINDERS HJEMMESKO

 

   Tilgængelig. Vi tilbyder dig et par lækre, nye slippers i første klasse, uden defekter. Indendørssko uden hæl er lavet af økologisk filt i en fashionabel navy farve. Inde i tøflerne er foret med en varmt filt indlægssål i naturlig farve. Takket være de hygroskopiske egenskaber af filt bevarer fødderne varme uden at svede. Komfortabel kile puter foden mens du går, hvilket giver en følelse af komfort og afslapning. Sålen er blevet limet skridsikker og holdbart materiale af høj kvalitet, takket være dette er tøflerne modstandsdygtige over for slid og vil tjene i lang tid. Slippers kan anvendes året rundt, størrelser fra 36 til 41.
 

pansrede samurai på klippen

 

   Tilgængelig. Dette smukke objekt er ikke et legetøj, men et kunstværk for kenderen, er perfekt i alle detaljer. Meget elegant, meget dekorative, ser godt ud i alle rum. Håndmalet, håndpoleret og underskrevet mærke Veronese. Forestille sig, hvordan dette smukke punkt vil dekorere dit interiør. Det vil se fantastisk ud på grund af det stilfulde design du kan give denne fantastiske vare som en gave til fans af Japan og dens farverige historie. Hvis du køber fra os et par kopier af klassiske skulpturer, du kan har et lille museum i dit hjem.
Denne figur kan være et godt valg, når du har brug for en gave til din far eller bedstefar. Det passer perfekt til indretningen af ​​ethvert kontor eller stueværelse.

 

VARME TØFLER TIL KVINDER

 

   Tilgængelig.  Naturen har altid haft stor indflydelse på filosofien om at producere vores hjemmesko. Vi præsenterer de højeste kvalite kvinders uldtøfler i et følsomt nordisk mønster dekoreret med et snebold mønster i naturlig beige-brun. Toppen og indersiden af ​​tøflerne var lavet af varm uld. Perfekt til køligere dage og ideelt egnet til en gave til folk, der lider af kolde fødder. Når du i de kolde eftermiddage og aftener sidder du foran TV'et, læser en bog eller en avis, vil disse hjemmesko give dig varme fødder og salig komfort. Hver mor eller bedstemor ville være meget tilfreds med en sådan gave, størrelser fra 36 til 41.
 

vægdekoration, steampunk vægur.

 

   Tilgængelig. Dette smukke objekt er ikke et legetøj, men et kunstværk for kenderen, er perfekt i alle detaljer. Meget elegant, meget dekorative, ser godt ud i alle rum. Håndmalet, håndpoleret og underskrevet mærke Veronese. Forestille sig, hvordan dette smukke punkt vil dekorere dit interiør. Det vil se fantastisk ud på grund af det stilfulde design du kan give denne fantastiske vare som en gave til fans af steampunk stil og dens farverige historie. Hvis du køber fra os et par kopier af klassiske skulpturer, du kan har et lille museum i dit hjem.
   Denne figur kan være et godt valg, når du har brug for en gave til en mand på fødselsdag eller som julegave til forældre. Det passer perfekt til indretningen af ​​ethvert kontor eller stueværelse.

 

FILTEDE HJEMMESKO DAME

 

   Tilgængelig. Vi tilbyder dig et par lækre, Danmarks billigste og miljøvenlige filtede hjemmesko dame i første klasse, uden defekter. Indendørssko uden hæl er lavet af økologisk filt i en fashionabel to gråtoner.
Inde i hjemmeskoene er foret med en varmt filt indlægssål i naturlig farve og i den anden mulighed for at vælge med uld. Takket være de hygroskopiske egenskaber af filt og uld bevarer fødderne varme uden at svede. Komfortabel kile puter foden mens du går, hvilket giver en følelse af komfort og afslapning. Sålen er blevet limet skridsikker og holdbart materiale af høj kvalitet, takket være dette er tøflerne modstandsdygtige over for slid og vil tjene i lang tid. Slippers kan anvendes året rundt, størrelser fra 36 til 41.

 

kærlighedsfigur af mand bærende kvinde

 

   Tilgængelig. Kunst med et formål: nøgen charmerende kærlighedsfigur af mand bærende kvinde. Dette flot figur er kunst som en påmindelse om at være sensuel, kærlig, erotisk, men i samme ømhed og delikat med hinanden. Smuk samling at tilføje ved siden af din seng. Denne smuk figur er perfekt i alle detaljer. Meget elegant, meget dekorative, ser godt ud i alle rum.
Dimensioner: Vægt:  1005 g,   Højde: 29,00 cm,   Bredde: 16,50 cm,   Dybde:  10,00 cm

 

FILT HJEMMESKO I LAVESTE PRIS

 

   Tilgængelig. Du ved ikke, hvad du skal give til mor som gave til mors dag? Vi tilbyder disse vidunderlige filt - uld billige sutsko i første klasse. Meget let, åndbar, varme og høj kvalitet hjemmesko til kvinder. Inde i tøflerne er foret med en varmt uld indlægssål i naturlig farve. Takket være de hygroskopiske egenskaber af uld bevarer fødderne varme uden at svede. Forslag til dem der elsker pris på varme - sund afspænding. Vores dame sutsko er lavet af 100% naturlige merino uld; såler lavet af skridsikkert gummimateriale således er egnet til hver etage type. Disse lækreste hjemmesko garanterer højeste varme komfort. Det naturlige materiale gør, at dine fødder kan ånde og du får ikke svedige fødder. Hjemmesko er delvis dækket med naturlig filt og uld, størrelser fra 36 til 41.
 

Barok kaminur støttet af to stærke mænd

 

  Tilgængelig. Kaminret er mere end bare en ur. Det er også en fænomenal udsmykning, en der får øjnene og gnister interessen for alle, der ser det, og det gør det til et godt stykke at fremhæve fremtrædende i din egen boligindretning. Dette smukke barok kaminur er perfekt til at dekorere kontor og advokatkontor eller som gave til chefen, der skal bære byrden og ansvaret for virksomhedens succes.
Dimensioner: Højde:39,00 cm,  Bredde:28,00 cm,  Dybde:13,00 cm,  Vægt:2,13 kg,

 

HJEMMESKO DAME MED ÅBEN ELLER LUKKET TÅ. Billige slippers, kun 119 kr

 

   Tilgængelig. Vi tilbyder dig et par lækre, nye slippers i første klasse, uden defekter. De mest efterspurgte sommer hjemmesko i to varianter, med åben eller lukket tå til at vælge imellem. Slippers uden hæl er lavet af økologisk skind i en fashionabel navy farve. Inde i tøflerne er foret med en naturlig ruskind læder indlægssål i naturlig farve.  Komfortabel kile puter foden mens du går, hvilket giver en følelse af komfort og afslapning. Sålen er blevet limet skridsikker og holdbart materiale af høj kvalitet, takket være dette er tøflerne modstandsdygtige over for slid og vil tjene i lang tid. Slippers kan anvendes året rundt. Super gave for sommer til dig selv, din mor,søster eller veninde. Små gave til hende.
 

Figur af tyr og bjørn i brydning

   Tilgængelig. Det er en fænomenal udsmykning, en der får øjnene og gnister interessen for alle, der ser det, og det gør det til et godt stykke at fremhæve fremtrædende i din egen boligindretning. Dette smukke statuette er perfekt til at dekorere kontor på børsern og advokatkontor eller som gave til investor eller chefen, der skal bære byrden og ansvaret for virksomhedens succes.
Dimensioner:  Højde: 16,50 cm,  Bredde: 18,00 cm,  Dybde:  9,00 cm,

 

SOMMER LÆDER HJEMMESKO DAME. Kvinders hjemme sandaler med velcro

   Tilgængelig. Førsteklasses navy læder hjemmesko. Komfortabel skind damesandal med unikt design. Hjemme slippers er lavet udelukkende af naturlæder, og indlægssål er ruskind. Hjemme sandaler har en gummi, skridsikker sål med en let forhøjet hæl. For bedre matchende hjemmesko på foden, er de udstyret med to velcrolukning.
   Et simpelt damesandal med elegant og aktuelt design og meget komfortable, slidstærke, lette, varmebestandige og skridsikre. Bemærk at ud over mange af de tidligere nævnte fordele er hjemmesko ekstremt billige.

 

BEDSTE GAVEIDEER TIL DIN FAR. Spektakulær Templar bronsefigur
 

   Tilgængelig. Denne knælende kriger med en økse kæmper for liv og død med en usynlig modstander. Men når du køber en statue af den anden figur af templar med et sværd, kan du oprette en sammensætning af to riddere kæmper med hinanden på trappen. Du vil være meget tilfreds med kvaliteten af ​​dette fantastiske skulptur.
   Figur er lavet af polyurethan, harpiks og blandet med pulveriseret sten additiver, der giver det ekstra vægt og en porcelæn eller "stenlignende" føler. Polystone er meget slidstærkt og leverer en renere, mere omfattende repræsentation af en original skulptur end andre almindelige materialer. Unicorn Studio bruger polystone, fordi den har en utrolig evne til at fange de mest detaljerede detaljer, hvilket gør det uovertruffen i samleobjekter.

 

SLIPPERS TIL MÆND. Billige hjemmesko til herrer på nettet

 

   Tilgængelig. Navy slippers mænd med to typer af indlægssål, filt eller skind til at vælge imellem. Komfortabel og billige filt slippers uden hæl. Hjemmesko har gummi, skridsikker sål og en kuperet pude, hvilket øger komforten og gør hjemmesko godt sat ind i foden. De har en enestående komfort og stilfuldt look, der kan matche ethvert behov. Komfortabel kile puter foden mens du går, hvilket giver en følelse af komfort og afslapning. Sålen er blevet limet skridsikker og holdbart materiale af høj kvalitet, takket være dette er tøflerne modstandsdygtige over for slid og vil tjene i lang tid. Slippers kan anvendes året rundt. Super gave for sommer til dig selv, din farr, for en bror eller en ven. Små gave til ham.

Meget dekorativ figur af Veronese

 

   Tilgængelig. En bronzebelagdt, håndmalet figur af den kinesisk kriger og politiker Liu Bei, som steg op den kejserlige trone. Figur er designet af japansk kunstner Kimiya Masago.
Det er en fænomenal udsmykning, en der får øjnene og gnister interessen for alle, der ser det, og det gør det til et godt stykke at fremhæve fremtrædende i din egen boligindretning. Dette smukke statuette er perfekt til at dekorere kontor på børsern og advokatkontor eller som gave til investor eller chefen, der skal bære byrden og ansvaret for virksomhedens succes. Dette er helt sikkert en glimrende mulighed for gaven til manden der har alt.

HJEMMESKO HERRE. Varmeste og billigste uld sutsko til mænd

   Tilgængelig. Grå, varmer dejligt og behagelig hjemmesko, der går op over anklen. De er lavet af naturlig merino uld på indersiden og udenfor og har ruskindsåler i mørkebrun farve.
   Når det kommer til kvalitet og pris i denne vifte af uldtøfler, er vi altid meget konkurrencedygtige sammenlignet med andre butikker i Danmark. Med en så lav pris kan du udskifte tøfler til nye før hver vinter uden at skulle vaske. Denne type hjemmesko fungerer godt, når du skal sidde foran en computer eller et tv i længere tid, især om efteråret og vinteren.

GAVE TIL EN GOLFSPILLER. Imponerende, dekorativ golfspiller figur

 

   Tilgængelig. Golfspilleren står i positur efter at have fuldendt sit sving, holder stok  i bøjede hænder, bag ryggen. Golfspiller figur er skabt med fine detaljer. Den perfekte gave til en golfspiller og golfentusiasten. Store indretning til enhver plads indstilling med sin rustikke, minimalistiske farve. Komplementerer de fleste traditionelle skriveborde og hylder. Ser godt ud i en stue, studie eller bibliotek.
 

Varme hjemmesko til kvinder

 

   Tilgængelig. Er du hjemme efter en lang dag og kan tage til at hoppe i et par dejlige vinter tøfler? Vi har stort og spændende udvalg af kvinders varme hjemmesko. Meget let, åndbar, varme og høj kvalitet hjemmesko til kvinder. Forslag til dem der elsker pris på varme, usædvanlig sutsko til kvinder, der elsker komfort og sund afspænding. Vores dame sutsko er lavet af 100% naturlige merino uld; såler lavet af skridsikkert gummimateriale. Disse lækreste hjemmesko garanterer højeste varme komfort. Det naturlige materiale gør, at dine fødder kan ånde og du får ikke svedige fødder. De har en skridsikker gummisål, således er egnet til hver etage type.
Ulden er også karakteriseret ved fugt optagelses egenskaber hvilket gør at fødderne ikke sveder. Uld hjemmesko akkumulerer ikke støv. Hertil kommer, at disse hjemmesko er behagelige og bløde ved berøring. Uldens overflade stimulerer nerveenderne og derved forbedrer blodcirkulationen i fødderne. Disse hjemmesko fungerer godt om efteråret og vinteren. Derfor kan du vælge dem, når du vil give nogen fede julegave eller super fødselsdagsgave til hende.

 

Imponerende, dekorativ figur af unge skøjteprinsesse.

 

   Tilgængelig. Er du forælder eller kender du nogen, som elsker at stå på skøjter, og hans/hendes største drøm er at deltage i OL? Købe en smuk figur af skøjtepige på isen. Du bliver super glad for et vores figur af prinsessen.
   Kunstskøjteløb er en god sport for både drenge og piger i alle aldre og en af måderne til positivt at motivere unge atleter kan være gaver til indsatsen og viljen til at udvikle færdigh. Vores perfekte forslag til en gave er denne dejlige figur.
   Skøjtepige figur er skabt med fine detaljer. Den perfekte gave til en unge skøjteprinsesse. Store indretning til enhver plads indstilling med sin rustikke, minimalistiske farve. Komplementerer de fleste traditionelle skriveborde og hylder. Ser godt ud i en stue, studie eller bibliotek og blandt mange sports trofæer.

 

hjemme sandaler til manden med spænder, størrelse op til 47.

 

   Tilgængelig. Komfortabel skind herresandal med unikt design. Mænds, førsteklasses hjemme sandaler i lys brun med to spænder, som hjælper med at justere fodens bredde og højde. Hjemme slippers er lavet udelukkende af naturlæder, og indlægssål er ruskind. Hjemme sandaler har en gummi, skridsikker sål med en let forhøjet hæl. For bedre matchende hjemmesko på foden, er de udstyret med to spænder.
   Et simpelt sandaler med elegant og aktuelt design og meget komfortable, slidstærke, lette, varmebestandige og skridsikre. Bemærk at ud over mange af de tidligere nævnte fordele er hjemmesko ekstremt billige.

 

KRIGER FIGUR. Middelalderlig krigerisk Tempelridder i kamp

 

   Tilgængelig. Storste udvalg af kriger figur til bedste priser. Køb fantastisk figur af en Tempelridder med et sværd holdt med begge hænder og hævet til angreb. Denne figur er et fint udformet, meget detaljeret kunstværk fra Veronese kollektionen. Kriger med et sværd kæmper for liv og død med en usynlig modstander. Men når du køber en statue af den anden figur af templarridder med en økse, kan du oprette en sammensætning af to riddere kæmper med hinanden på trappen. Du vil være meget tilfreds med kvaliteten af ​​dette fantastiske skulptur.
   Figur er lavet af polyurethan, harpiks og blandet med pulveriseret sten additiver, der giver det ekstra vægt og en porcelæn eller "stenlignende" føler. Polystone er meget slidstærkt og leverer en renere, mere omfattende repræsentation af en original skulptur end andre almindelige materialer. Unicorn Studio bruger polystone, fordi den har en utrolig evne til at fange de mest detaljerede detaljer, hvilket gør det uovertruffen i samleobjekter.

 

SUTSKO HERRE. Varme og bløde hjemmesko til mænd, størrelse op til 47

 

   Tilgængelig. Vi tilbyder dig et par lækre, nye slippers i første klasse, uden defekter. De mest efterspurgte hjemmesko. Slippers uden hæl er lavet af økologisk skind i en fashionabel navy farve. Inde i tøflerne er foret med en naturlig uld indlægssål i naturlig farve.  Komfortabel kile puter foden mens du går, hvilket giver en følelse af komfort og afslapning. Sålen er blevet limet skridsikker og holdbart materiale af høj kvalitet, takket være dette er tøflerne modstandsdygtige over for slid og vil tjene i lang tid. Slippers kan anvendes året rundt. Meget billige og koster kun 139 kroner. Perfekte forslag til dig selv, for en far, en bror eller en ven og små gave til ham.
 

Chimpanse videnskabsmand - Steampunk figur.

 

   Tilgængelig. Den virkelige kunstværk.  Skulpturen er signeret Veronese.  Hver detalje er omhyggeligt poleret.  Skulpturen er håndmalet.  Den er ideel til en gave. Forestille sig, hvordan dette smukke punkt vil dekorere dit interiør. Forestille fuld af beundring og misundelse af dine venners ansigter. Forestil dig den glæde, som du kan lave sådan en super gave til studerende. Denne smuk figur er perfekt i alle detaljer. Meget elegant, meget dekorative, ser godt ud i alle rum. Ikke kun for elskere og samlere, men også en eksklusiv gave idé !
   Abe er dyr af magt. Langt de fleste mennesker kan lide aber, værdsætter deres visdom og lekenhed. De er ikke nødvendigvis store væsener, der bor i jungle. De er store alpinister, hoppere, hurtige, vittige, nysgerrige om verden omkring dem.

 

Varme og bløde uld futter til børn

 

   Tilgængelig. Har du et lille barn eller kender nogen i familien eller blandt venner, der har et lille barn, så kan disse børns hjemmesko være et absolut uundværligt valg for hver årstid. Danmarks billigste sødeste uld hjemmesko til børn. Højden over ankelen. Yderst komfortable, ​​tykke, lavet i ren uld børne futter giver varme til små fødder. Lavet af 100% naturlige merino uld, som gør at huden ånder og ikke sveder. Hygiejnisk, nem at rengøre og kan vaskes ved 30 grader. Rigtig dejlig varme og barnet sveder ikke i dem, pga. det naturlige uld, som lader huden ånde.
Tag en større størrelse, end du regner med, da skoene er små i størrelsen og fordi børn vokser hurtigere, end man tro.

 

DEKORATION TIL VÆRELSET. Yndig, bronse figur af ridder på hest

 

    Tilgængelig. Ridder på galoperende hest. Smuk figur. Perfekte gaver til bedstefar og fantastisk forslag for dekoration til hjemmet. Denne smuk figur er perfekt i alle detaljer. Meget elegant, meget dekorative, ser godt ud i alle rum. Lavet i høj kvalitet poly resin og bronze belagt . Håndmalet, håndpoleret og underskrevet mærke Veronese. En usædvanlig pynt, fantastisk til en stilfuld ideer til gave. Vi er stolte af at præsentere Veronese brand, der er kendt for sine fremragende kvaliteter og fantastisk håndværk, er hvert design copyrighted af Veronese mærke.

 

Billige ortopædiske læder hjemmesko dame

   Hele foden har kontakt med naturlig hud. Under hælen er der kornlæder, takket være det er lettere at holde tøflerne rene. Det øverste lag er lavet af naturlige kornlæder i beige. Sålen har en kileform 3,5 cm høj og er lavet af et gummiagtigt materiale, der giver stabilitet på glatte overflader og har dæmpende egenskaber.
   Det bedste, vi kan gøre for fødderne efter en lang dags arbejde, er at fjerne skoene og læg komfortable hjemmesko. Bedste hjemmesko er ortopædiske hjemmesko. Ja, tøflerne er også ortopædiske og ikke kun til behandling af forskellige fodsygdomme, men også til forebyggelse af dem. Ortopædere anbefaler at have lignende hjemmesko til sådanne problemer som: artralgi og stivhed i reumatoid arthritis, kardiovaskulære sygdomme og nedsat følsomhed i diabetisk fodsyndrom, ændre fodens eller den flade fods form, åreknuder, overvægt,  finger deformation og skader af forskellig oprindelse eller højt blodtryk. Ortopædiske hjemmesko hjælper også med at lindre muskelspændinger og til tider reducerer rygsmerter.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij