Nyheder i Maxgaver.dk, der snart vil blive vist, eller optrådte for nylig

Nye hjemmesko og Veronese figurer

Klik på produktbilledet, hvis du vil vide detaljerne

Hjemmesko mænd. Lækre grafit filt tøfler herre. Super pris og udseende

Tilgængelig. Den dejligt behagelige tøffel lavet af 100% naturuld og en gummisål. Flotte filt herre tøfler med unik kombination af de gode varme egenskaber  og suveræne komfort. Super behagelig hjemmesko med skridsikker gummibund. Høj kvalitet til lav pris. Vi lægger altid stor vægt på kvalitet, komfort og design og alle vores produkter er håndlavede.

Filtede hjemmesko til mændFiltede hjemmesko til mænd. Filt grafit tøffel i ren uld med gummisål

Tilgængelig. Den dejligt behagelige tøffel lavet af 100% naturuld og en gummisål. gode varme egenskaber, komfort og støddæmpning også høj kvalitet til lav pris. Vi lægger altid stor vægt på kvalitet, komfort og design og alle vores produkter er håndlavede.

Tøfler dame. Flot og billigt hjemmesko i gul filt med gummisål

Tilgængelig. Meget behagelige seje tøfler med udtagelig indersål. Udtryksfuld gule farve vil bringe en masse liv til dit hverdagslook. Alle langvejs fra vil se disse unikke hjemmesko på dine fødder. Mens gummisålen beskytter effektivt mod ukontrolleret glidning.

Sutsko herre med gummisål. Super filt mænds hjemmesko i to grå nuancer

Tilgængelig. - Ydermaterialet er filt fra en italiensk producent bestående af 90% uld og 10% naturlige fibre.
- den filt-indlægssål, som fodtøjet har, er profileret under hælen i en højde på 1 cm, hvilket øger komforten markant, fordi de takket være dette ikke er flade som et bræt. Indsatsen er 100% lavet uden brug af lim, så du har ingen hudkontakt med limen.
- bunden er lavet af os af TR granulat, den har de bedste antiskrid- og isoleringsparametre fra temperaturen på de overflader, du går på.

Hjemmesko dame med gummisål. Flotte, brune dame sutsko i filt

Tilgængelig. - Ydermaterialet er filt fra en italiensk producent bestående af 90% uld og 10% naturlige fibre.
- den filt-indlægssål, som fodtøjet har, er profileret under hælen i en højde på 1 cm, hvilket øger komforten markant, fordi de takket være dette ikke er flade som et bræt. Indsatsen er 100% lavet uden brug af lim, så du har ingen hudkontakt med limen.
- gummiet i indlægsålen er lavet af genbrugsgranulat fra gummiovertrækssko til børn, derfor har det meget høje parametre, også takket være hvilket vi bekymrer os om miljøet (derfor er farverne på gummiet i indersålen tilfældige, men det er kun synlig, når indersålen er trukket ud)
- bunden er lavet af os af TR granulat, den har de bedste antiskrid- og isoleringsparametre fra temperaturen på de overflader, du går på.

Grønne filtsutsko til kvinder. Lækre filt tøffel med naturgummisål

   Tilgængelig. Billige, lækre filt tøfler med gummisål. Enkel og funktionel, og de kan bæres året rundt, da de er både varme om vinteren og kølige om sommeren. Praktisk, smuk, langtidsholdbare og varme.

   Hjemmeskoens ydermateriale er 90% uldfilt og 10% naturlige fibre fra Italien. Filt-indlægssålen er profileret under hælen i højden 1 cm, hvilket øger brugskomforten markant. Indsatsen er 100% lavet uden brug af lim, så du har ingen hudkontakt med limen. Hjemmesko vægt: 440 g

Grå filt hjemmesko til mænd. Lækre filt tøffel med naturgummisål

   Tilgængelig. Billige, allround-model filt tøfler med gummisål. Hjemmeskoen har en pasform, der følger fodens konturer. Derfor vil alle elske det. Enkel og funktionel, og de kan bæres året rundt, da de er både varme om vinteren og kølige om sommeren. Praktisk, smuk, langtidsholdbare og varme.

   Hjemmeskoens ydermateriale er 90% uldfilt og 10% naturlige fibre fra Italien. Filt-indlægssålen er profileret under hælen i højden 1 cm, hvilket øger brugskomforten markant. Indsatsen er 100% lavet uden brug af lim, så du har ingen hudkontakt med limen. Hjemmesko vægt: 440 g. Størrelse fra 41 til 46.

 

BRYLLUPSGAVEBryllupsfigur af forelskat par med fotoramme

   Tilgængelig. Forelskat par med ramme til bryllupsbilleder. Ved du heller ikke hvad du skal give brudeparret i bryllupsgave? Her er bronzebelagt smuk figur af brudeparret med ramme på bryllupsbilleder fra Veronese unik samling. Det er lavet af harpiks konglomerat og dækket med et lag af usædvanlig høj kvalitet bronze. Figur tilhører til helt unik samlingen af Veronese figurer. Dette er utvivlsomt en glimrende mulighed for en unik bryllupsgave.

KærlighedsgaveSmuk, romantisk figur af engel med en due

   Tilgængelig. En smuk figur, der forestiller to symboler på samme tid. Duen, et symbol på fred og frugtbarhed, og en engel, der er blevet et symbol på renhed og uskyld.
   Englen, der sidder med et muntert udtryk, hilser på duen, som sidder på hendes udstrakte hånd. Iført en ærmeløs blå kjole og hendes hår falder i bølger over hendes skuldre, er denne engel indbegrebet af sindsro. En siddende bronzeengel med en due er en smuk gave.

Varme hjemmesko til børn. Læder sutsko med uldfoer og en gummisål

   Tilgængelig. Børne hjemmesko fås i to forskellige farver - grå og gul med brune bånd. Børn vil elske deres farver for deres intensitet! Takket være brugen af ​​passende materialer er sådanne hjemmesko på samme tid lette og komfortable og ser også interessante ud. At vælge hjemmesko til børn i læder er en garanti for komfort hele året! Varme hjemmesko til børn er perfekte til enhver situation, især under vinterfrost, hvor vores børns fødder er særligt udsatte for at blive kolde. Takket være brugen af ​​unikke, helt naturlige materialer behøver forældre ikke længere at bekymre sig om varmt fodtøj til deres børn.

Hjemmesko til børn. Høje grå læder sutsko med bløde uldne foring

   Tilgængelig. Vi syr dem af naturlige materialer. Fleksibelt fåreskind holder på varmen inde i skoen og forhindrer fødderne i at køle ned. Den bløde uldne foring holder dig varm, samtidig med at den ikke overophedes huden eller øger sveden. Ulden er så sart, at børn sagtens kan have hjemmesko på uden sokker. Fleksibel termogummisål gør hvert trin hos dit barn til en ren fornøjelse.

   Hjemmeskoene har en behagelig, opbygget struktur - de er designet til børn, der ofte glemmer at have hjemmesko på eller taber dem i hverdagens leg. Denne model af børns læder hjemmesko er nemme at tage på og af. De er dog ikke for løse, og de holder godt fast på barnets fod.

 

figur af spartanske krigerfigur af spartanske kriger med spyd

   Tilgængelig. Denne statue skildrer, hvad der historisk set kunne være en nøjagtig spartaner, da krigeren står højt i sin skulpturelle bronzebrystplade. I den ene hånd holder krigeren et skjold med bogstavet lambda, for Lacedaemon, en anden betegnelse for Sparta, mens den anden holder et spyd, som var kendt som en doru. Ved spartanernes side er en xiphos, eller et kort sværd, til nærkamp, ​​mens det klassiske plumerede hjelm pryder spartanernes hoved. Pansrede sandaler og greves holder spartanernes ben sikre. Denne kriger står på toppen af ​​en simpel base for bedre at sætte fokus på denne imponerende figur fra historien.

Kentaur figurKentaur figur. Chiron, mystisk væsner, et fabeldyr med en spændt bue

   Tilgængelig. Disse mystiske væsner er en favorit for dem, der er indsat i græsk mytologi og magisk folklore. Vores kentaursfigur er lavet af koldstøbt bronze og har en halvmands-halvhest klar til at angribe. Viser en kentaur, der rejser sig, før han affyrer en bue og pil lige frem. Denne kentaur rejser sig baglæns med buen trukket omkring, klar til at skyde.

   Den naturtro skulptur falder sammen med den mytiske natur af disse udyr, der bringer dette fantasivæsen til live. Indskrevet på bunden af statuen er ordet Centaur. Dette udyr legemliggør natur og dyd og er et must for alle græske mytologiske fans i dit liv. Fantastisk indretningsgenstand eller gaveidé til venner og kære interesseret i græsk mytologi.

figur af en løveTilgængelig. En stor figur af en løve

   Figuren viser en smuk og majestætisk, stående voksen hanløve. Som om han roligt iagttog området omkring. Hans imponerende opførsel skinner med styrke og selvtillid. En storslåede manke, der pryder hans hoved, strækker sig helt til nakke og armhuler. Løvens hale ender med en hårkugle.

   Dette er en vidunderlig genstand at dekorere dit hus med. Skønheden ved denne statue vil med garanti blive bemærket fra den anden side af rummet. Du kan også give den som en speciel gave til folk, der kan lide statuer og figurer.

Viking figurTilgængelig. Vikingekriger figur med rustninger og våben

   Mægtige kriger brøler ud af et kampråb og gør sig klar til at slå et imponerende slag mod sin fjende. Den stående vikingekriger statuette med sine våben parat, som om han var ved at gå i kamp. Med sine udsmykkede våben og rustninger har denne viking udseendet af en garvet og højt dekoreret kriger.

   Vikingekrigeren, der svinger en økse, præsenterer figuren i en dynamisk positur, hvor begge arme griber om skaftet af hans økse. Han bærer en hornhjelm, brystrustning, armbeskyttere, et pelslændeklæde og pelsforede støvler. En dolk hænger fra hans bælte, som viser et indviklet design. Flere mønstre dekorerer bryststykket, armbeskytterne og øksen.

Valkyrie figurTilgængelig. Valkyrie figur

Valkyrien figur med spyd og skjold forestiller en af ​​disse kvinder. Denne håndmalede statuette er lavet af koldstøbt bronze og viser en valkyrie, der flyver i luften. Hun bærer et spyd og rødt skjold. Valkyrien bærer skælvet rustning, høje støvler og en blåvinget hjelm. For hendes fødder er en sky. Skyen danner bunden af ​​statuen. Basen har en plakette, hvor der står VALKYRIE.

Athene gudinde figurTilgængelig. Athene gudinde figur

   Athene, gudinde for krig, visdom og retfærdighed, var Zeus' barn. Typisk er hun repræsenteret i et mere videnskabeligt lys, da hun favoriserer dem, der er eftertænksomme, men i denne Athene - gudinde for visdom og krigsfigur, ses hun som en kriger, og faktisk blev Athene rapporteret at være lige så meget en kriger som sin halvbror, Ares, med hvem hun konstant kæmpede for at blive set som en eneste krigsgud.

   I modsætning til Ares, der repræsenterede fysisk magt, magt og blodtørst, repræsenterede Athene krig med hensyn til dygtighed og strategi.

Tilgængelig. Rasende Medusa

   Medusa er et af de mest populære monstre fra myten. Den rasende Medusa med en bue figur forestiller monsteret klar og kampvillig.

   Bag hendes ryg er hendes kogger fuld af pile. Hun bærer et par bronzebøjler samt en bronzetop. Dernæst har Gorgonen sin mund åben, som om hun skriger. De mange røde slanger, der udgør hendes hår, har også deres mund åben.  I stedet for ben har Gorgon en grøn slangehale fra taljen og ned. Det ender i et slangehoved. Medusa står på en base, der ligner stenet jord. Platformen har en plakette, hvor der står MEDUSA.

Tilgængelig. Odin figur. Kong af alle nordiske guder

   I dette design er Odin vist iført kompliceret udformet rustning, som skinner i bronze og en matchende hjelm med vinger. I kamp stoler han på spydet Gungnir, den missede aldrig målet. Hans betroede spyd, Grungir holdes klar mellem hans ben, løst grebet i hånden.

   På Odins side er ravnene, Hugin (tanke) og Munin (hukommelse), som hver morgen vender tilbage fra deres rejse for at fortælle Odin om verdens nyheder. Ligeledes ledsager de to ulve Geri (grådig) ​​og Freki (grådig) ​​ham. Med sin ottebenede hingst Sleipnir rider han mod mørkets kræfter!

Nisse vinskjulerNisse vinskjuler med en snemand og julemand. 30 cm

Tilgængelig. Overrask dine kære med en original tilgang til juleindretning og blæs julens magi over det hele. Køb et sjovt og hyggelige flaskebetræk, der vil glæde alle omkring dig og vil være en dejlig dekoration til dit julebord. Julen er sådan en speciel tid, hvor flasker kan se muntre og festlige ud.
Skal du ind til gæsterne med en flaske champagne eller vin?  Sådan en tilføjelse til gaven vil få selv den sejeste fyr til at grine, og samtidig give en masse sjov! Du kan vælge mellem tre flotte vinskjuler i creme, grønne og røde farver. De er dekoreret med billeder af en snemand eller julemand. Alle refererer de tydeligt til julen.

langskæggede nisserSjove, langskæggede nisser med høje hatte

Tilgængelig. Disse sjove, langskæggede skabninger med høje hatte er nisser, der strejfer rundt i hele Skandinavien! En nisse i familiens hjem bringer lykke til hele familien, beskytter ejendele, børn og beskytter alle husstandsmedlemmer mod enhver form for ulykke, især om natten.   Sådan en dværg derhjemme er et tegn på en vellykket jul! De bliver ofte placeret under juletræet ved siden af ​​gaver, på juleaftensbordet eller givet symbolsk som gave til en elsket.
Dette er for at sikre en unik julestemning på grund af tilstedeværelsen af ​​sådanne charmerende ledsagere i denne vigtige tid! Vi forsikrer dig om, at det ekstra selskab med sådanne berømtheder ikke kun vil være en meget hyggelig visuel værdi, men også vil berige atmosfæren på hele juleaftensaftenen. Det er også en traditionelt interessant attraktion for vores børn.

Billig julepyntBillig julepynt. Smukke rød julekugler plast. Sæt med 12 stk, Ø 3 cm

Tilgængelig. Smukke og billige julekugler i super priser. Se vores flotte julekugler og vælg plastik røde juletræskugler i gode tilbud og billige priser.

4 stykker glitter julekugler - Ø 3 cm
4 stykker matte julekugler - Ø 3 cm
4 stykker blanke julekugler - Ø 3 cm

blå plastik julekulerEt stort sæt blå plastik julekuler. 72 stk

Tilgængelig. Julekugler og vedhæng er obligatoriske pynt ophængt på et juletræ og på  andre elementer, der skal pyntes. Skal du forberede en stor fest og mangler en masse julepynt, så køb dette flotte sæt fra vores tilbud. Sættet indeholder alle slags juletræsdekorationer, i en række forskellige stilarter, farver, størrelser og former for at dekorere dem så smukt som muligt!
De seneste år er juletræer pyntet med dekorationer i én farve de mest populære – det slags tilbehør kan du nemt samle på maxgaver.dk. Hvis du kan lide det udvalgte sæt julekugler, vil du med succes vælge andre dekorationer fra vores tilbud, så hele dekorationen ser stilfuld og konsekvent ud.

Røde ubrydelige julekuglerRøde plast julekugler til en stor fest. 153 stk 22 forskellige designs

Tilgængelig. Julekugler og vedhæng er obligatoriske pynt ophængt på et juletræ og på  andre elementer, der skal pyntes. Skal du forberede en stor fest og mangler en masse julepynt, så køb dette flotte sæt fra vores tilbud. Sættet indeholder alle slags juletræsdekorationer, i en række forskellige stilarter, farver, størrelser og former for at dekorere dem så smukt som muligt!
De seneste år er juletræer pyntet med dekorationer i én farve de mest populære – det slags tilbehør kan du nemt samle på maxgaver.dk. Hvis du kan lide det udvalgte sæt julekugler, vil du med succes vælge andre dekorationer fra vores tilbud, så hele dekorationen ser stilfuld og konsekvent ud.

Gennemsigtige julekuglerUnikke, gennemsigtige julekugler plastik i hvidt, 30 stk, Ø 7 cm

Tilgængelig. Er du interesseret i klassisk og traditionel jul, kan du med fordel benytte dig af vores brede udvalg af julekugler. Vi har julepynt for enhver smag, for eksempel dette unikke sæt dekorative kugler til at hænge på juletræet. Et sæt med 30 hvide, gennemsigtige julekugler indeholder kugler i 5 forskellige designs: fyldt med fjer, perler, konfetti og pailletter og dekoreret med malede snefnug.

nøgleringe til børnSjove nøgleringe til børn. Flotte killing, enhjørning og kanin

Tilgængelig. Tre søde nøgleringe at vælge imellem, en lilla kanin, creme enhjørning og en lyserød killing. Hver med små farverige vedhæng, kort snor og karabinhage. Et perfekt tilbehør til skoletasken, dine nøgler eller en dekoration til din håndtaske. Disse nøgleringe er en genstand, der helt sikkert vil appellere til små piger og drenge. I vores butik finder du ikke et stort udbud af nøgleringe, for vi tilbyder kun de smukkeste til salg.

Nøglering til børn. Sjove, farverige nøgleringe med heldige kæledyr

Tilgængelig. To søde nøgleringe at vælge imellem, en rød kat og en gul tiger. Hver med en lille klokke, kort snor og karabinhage. Et perfekt tilbehør til dine nøgler eller en dekoration til din håndtaske. Nøgleringe er en genstand, der vil appellere til små piger og drenge.

julekugler lillaJulekugler plastik i lilla. Ø 4–6 cm. 30 stk

Tilgængelig. Skab det juledekoration du ønsker! Sættet med 30 lilla julekugler vil give dit træ en unik charme. Smukt dekorerede kugler, drysset med glitrende glimmer, funkler smukt om dagen og efter mørkets frembrud, og reflekterer glimt af julelys. Den er lavet af syntetisk materiale og øger sikkerheden gennem ubrydeligt materiale. De vedhæftede snore giver dig mulighed for nemt at fastgøre dem på det sted, du ønsker. Perfekt til at skabe et julekranse, juletræsvedhæng og gavedekorationer.

julemand figurCharmerende julemand på teleskopben

Tilgængelig. Julemanden på teleskopben kan justeres individuelt i højden. Takket være, at skoene er sat sammen, er der sikret øget stabilitet. Ved at placere julemanden ved siden af ​​juletræet eller et hvilket som helst andet sted, du vælger, kan du smukt dekorere interiøret. I hans selskab vil alle føle en fantastisk julestemning.

    Fremstillet af materialer af den bedste kvalitet, kombineret med præcision af detaljer, vil glæde selv de mest krævende. Julemanden er klædt i en stilfuld, strikket julesweater med lækker, blød pels i kanterne. På hovedet er der en charmerende kasket med en pompon. Sølvremmen er også en dekorativ accent. Julemanden er perfekt til udsmykning af husets indre nær juletræet, indretning af butiks showroom, skabe en jule atmosfære på kontoret, brug den som gave til en du holder af.

NissedameNissedame med en rødt hætte

Tilgængelig. Nisse med en rød hætte trukket over næsen perfekt juledekoration til dit hjem, takket være hvilken du vil føle den festlige atmosfære. Kroppen af ​​en nissedame er lavet af tekstil i typisk hvid og rød farve. Nissen er lavet af højkvalitets tekstil, der giver dig mulighed for at nyde dekorationen i mange år. Den sarte pels, der dækker figuren, får den til at se næsten ægte ud! Nisser er indbegrebet af jul, så stil dem på bordet eller under juletræet på dagen af give gaver. Nissen vil være perfekt som indretning til et hjem eller kontor eller som gave til nærmeste person.

Julerensdyr på teleskopbenStor figur af julerensdyr. Højde: 84-124 cm

Tilgængelig. Julens rensdyr vil være et fantastisk element i indretningen, der vil tage os til en magisk og festlig atmosfære. Takket være de teleskopben ben kan den justeres i højden efter individuelle præferencer. Den var lavet af materialer af højeste kvalitet med nøjagtighed og præcision til hver detalje. Den har en juletrøje med pels, der er dejlig at røre ved. Tråden inde i hætten med en pompon gør det muligt at bøje den i forskellige retninger.

JuledukkeJuledekoration online - Nissedukker i hvidt tøj, 56 cm.

Tilgængelig. Julenisser i hvidt tøj er originale figurer, der vil diversificere din juleindretning. Drenge og pigedukke, den perfekte duo til en adventsdekoration. Begge figurer ser ud som om de er fra sneens land, de ser meget vinterlige ud. Du kan stille dem under et juletræ, på en pejs eller i vindueskarmen som ledsager til en julenisse eller rensdyr. Pigen og drengen er 56 cm høje og har rødmosset ansigter og blå øjne. De er klædt i hvidt, fluffy tøj og sko med grå pels.

drenge og pige nisseTo figurer af drenge og pige nisse at vælge imellem. H: 54 cm

Tilgængelig. En dreng og pigenisse i hvidt og rødt tøj er en originale figurer, der vil diversificere din juleindretning. Du kan stille den under et juletræ, på en pejs eller i vindueskarmen som ledsager til en julenisse eller rensdyr. Denne 54 cm høje juledekoration har et rødmosset ansigt og snorlige hår. Drengen er klædt i en hvid sweater, bukser med seler, tykke røde handsker og pelsstøvler. Pigen derimod har en rød jakke og en hvid, fjernederdel. I begge dukker henledes opmærksomheden på den originale, høje kasket, hvori der er lagt en tynd wire, som giver dig mulighed for at ændre kaskettens arrangement alt efter dine præferencer. Figurer er lavet af blødt, behageligt at røre ved materiale. Skoene er forbundet og danner en stabil base.

pigenisseSiddende julenissen i høj, spids hat, H: 38 cm

Tilgængelig. Her kan du købe en dejlig pigenisse. Det er en unik dekoration, der vil bringe et strejf af magi til dit hjem. Dukken, vi tilbyder, har lange, dinglende ben, så den vil se bedst ud, når at sidde på en hylde. Julenissen er klædt i høj, spids hat, røde handsker og mørke støvler. Stribede strømpebukser, en lysegrå kjole og lange hvide fletninger tiltrækker opmærksomhed. Dværgen var lavet af materialer af høj kvalitet, med sans for alle detaljer. Du kan placere den på en pejs, et julebord eller i vindueskarmen. Den dekorative maskot vil også oplive interiøret i saloner og kontorer. Hvis du vil overraske en du holder af, vil denne jule-nisse være den perfekte gave.

julekugler plast cemeEn unikke julekugler cremefarvet. Ø 4 – 6 cm. 30 stk

Tilgængelig. Traditionel juledekoration. Et sæt smukke julekugler i en naturlig, cremefarve. Tre størrelser á 10 stk. Pynt juletræet, julebordet eller julekransen.

julekugler brunBillige, brune julekugler i plast, 30 stk, Ø 4 til 6 cm
 

Tilgængelig. Traditionel julepynt til juletræer, vidunderligt dekorerede julekugler i tre størrelse og 3 forskellige varianter skinner smukt i løbet af dagen og efter mørkets frembrud og reflekterer julelysets lys. Fremstillet i plastik sæt med 30 julekugler i brun vil give dit juletræ en unik charme. Pynt dit juletræ med disse kugler, og dit smukke juletræ vil give den perfekte julestemning.

Billige, grøne julekuglerJuletræssæt med grønne julekugler, 20 stk, Ø 4 cm

Tilgængelig. Fremstillet i plastik sæt med 20 julekugler vil give dit juletræ en unik charme. Traditionel julepynt til juletræer, vidunderligt dekorerede julekugler i samme størrelse og 3 forskellige varianter skinner smukt i løbet af dagen og efter mørkets frembrud og reflekterer julelysets lys. De er lavet af sikkert, ubrydeligt materiale, så børn også kan være med i dekorationen. De vedhæftede snore giver dig mulighed for nemt at fastgøre kuglerne på det sted, du ønsker. Det perfekte sæt til at dekorere et julekrans, komplementere juletræshængere og dekorere en gave.

Rigt dekorerede røde og hvide julekugler, 30 stk, Ø 6 cm

Tilgængelig. Fremstillet i plastik sæt med 30 røde og hvide ensfarvede julekugler vil give dit juletræ en unik charme. Traditionel julepynt til juletræer, vidunderligt dekorerede julekugler i samme størrelse og 6 forskellige varianter skinner smukt i løbet af dagen og efter mørkets frembrud og reflekterer julelysets lys. De er lavet af sikkert, ubrydeligt materiale, så børn også kan være med i dekorationen. De vedhæftede snore giver dig mulighed for nemt at fastgøre kuglerne på det sted, du ønsker. Det perfekte sæt til at dekorere et julekrans, komplementere juletræshængere og dekorere en gave.

Gylden dekoration til juletræet

Tilgængelig. Sættet med 30 gyldne julekugler vil give dit juletræ en unik charme. Vidunderligt dekorerede kugler i 6 forskellige former skinner smukt i løbet af dagen og efter mørkets frembrud og reflekterer julelysets lys. De er lavet af sikkert, ubrydeligt materiale, så børn også kan være med i dekorationen. De vedhæftede snore giver dig mulighed for nemt at fastgøre kuglerne på det sted, du ønsker. Det perfekte sæt til at dekorere et julekrans, komplementere juletræshængere og dekorere en gave.

Plast julekugler i marineblåplastik julekugler, marineblå og hvide, Ø 6cm, 30 stk

Tilgængelig. Sæt med 30 julekugler i marineblå og hvid med elementer af guld og sølv vil give dit træ en unik charme. Præcis dekorerede kugler, afhængigt af modellen, er glatte eller dekoreret med glitter, takket være hvilke de skinner smukt om dagen, og efter mørkets frembrud reflekterer de intenst lyset fra juletræslys. Derudover indeholder sættet blanke, matte og gennemsigtige kugler. Dekorationerne er lavet af ubrydelig plast, så de er helt sikre.

Julestrømper i to mønster at vælge imellem. 42 x 25 cm

Tilgængelig. Julestrømpen med et unikt mønster ser smuk ud i decemberjulen. Det er en perfekt juledekoration til dit hjem, takket være hvilken du vil mærke julestemningen. Det vil ikke kun dekorere interiøret, men også rumme mange gaver. Fremstillet af materialer af den bedste kvalitet vil tilfredsstille selv de mest krævende, og det vidunderligt glitrende materiale vil få alle til at beundre dets udseende. Den er lavet med sans for alle detaljer, takket være dens holdbarhed og høje udførelseskvalitet er sikret, som vil rumme mange gaver.

nisse vinskjuler i rød

Tilgængelig. Det sjove nisse vinskjuler vil glæde alle omkring dig. Det vil være en dejlig dekoration til dit jule bord. Denne gadget passer perfekt sammen med andre tilføjelser, der er tilgængelige i Maxgaver.dk butikken. Et sødt tilbehør til at skabe en festlig atmosfære.  Skjul enhver flaske ind et rødt tøj med en gnome.

Julefrokost bord dekoration. 6 stk

Tilgængelig. Flot gnome i form af et søde bestikholder, vil det være perfekt til klargøring af juleservice, gaver eller indretning. Gnom har en lang hvidt skæg, hans spidsehætte trækkes over næsen, så øjnene ikke længere er synlige. Korrekt valgt størrelse af coveret med et meget godt håndværk vil glæde ethvert familiemedlem i julen.
Et lille, men billigt tilbehør vil give dig mulighed for nemt og hurtigt at ændre jule interiøret. Når den bruges på bordet under julefrokost, vil den skabe en vidunderlig, festlig atmosfære i dit hjem.

Rød julenisse til flaske

Tilgængelig. Vil du nemt indrette dit hjem til højtiden, og samtidig bringe en masse glæde til børn og voksne? Julen er sådan en speciel tid, hvor flasker kan se muntre og festlige ud. Sæt en rødt nisse på dem, og dit bord vil få endnu et element, der yderligere vil understrege dets særlige karakter.   Det sjove nisse vinskjuler vil glæde alle omkring dig. Det vil være en dejlig dekoration til dit jule bord. Denne gadget passer perfekt sammen med andre tilføjelser, der er tilgængelige i Maxgaver.dk butikken. Et sødt tilbehør til at skabe en festlig atmosfære.  Skjul enhver flaske ind et rødt tøj med en gnome.

Sammenklappelig kravlegård. Til hunde, hvalpe, katte og smådyr

Tilgængelig. Sammenfoldelig, tekstil kravlegård lavet på en ottekantet plan designet til hunde, hvalpe, katte og små dyr. Kravlegården er en ideel løsning for kæledyrsejere, især når der er behov for at adskille et sikkert rum til dine kæledyr. Produktet kan bruges både hjemme og udendørs.

   Kravlegården har mange anvendelsesmuligheder: Vi kan bruge den til at træne et kæledyr, den kan tjene som markør for et sted, hvor et dyr kan være placeret, og den kan være et sikkert husly for et kæledyr. Derudover kan kravlegården bruges som legeplads eller et hul til hvile efter en intens gåtur. Ved at bruge kravlegården reduceres risikoen for eventuelle skader under vores fravær fra hjemmet til et minimum, og vi er også sikre på, at dyret ikke vil vælte vores møbler eller beskadige vores yndlingsting.

Vægdekoration - figur. Relief med viking bersærker

Tilgængelig. Når du gerne vil have et strejf af nordisk stil på din væg, er vægdekoration - figur med vikinge bersærker et godt valg med sit vikingedesign. Lavet af koldstøbt bronze, denne håndmalede relief har en cirkulær base. Den har en trælignende konstruktion med nitter på kanterne for at efterligne udseendet af et vikingeskjold. Foran skjoldet er der et vikingekriger-ansigt i midten. Den bærer en spanglehelm.   Mere knuder pryder dens hjelm. Krigeren har også et langt gråt skæg, som har et par fletninger i enderne. Bag krigerens hoved er et par bronzeravne, der vender modsat. Der er også et par krydsede økser. I bunden af ​​relief er et mjølner - Thors hammer. Viking bersærker og økse relief er et vidunderligt indretningsstykke, perfekt til at hænge op i dit hjem eller kontor.

 

Ølkrus med relieffer af nordiske guder

Tilgængelig. Denne håndlavede ølkrus er lavet af koldstøbt bronze og afbilder to nordiske guder, en på hver side.  Den viser Thor, der holder hammer og Odin med sine to ravne. Hver indviklet detaljeret gud har en oval baggrund omkring sig. Ovalerne er brune med knudekanter.
   Mellem disse kanter er en trælignende baggrund. To krydsede økser og et skjold pryder også kruset to steder. Dernæst ligner det buede håndtag stævnen på en vikinge båd. Den har et dragehoved og indviklede knudemønstre. Endelig har denne ølkrus indsats i rustfrit stål. Denne indsats gør beholderen sikker til at drikke.

Amazone figur til indretning af stueAmazone kriger figur

Tilgængelig. Amazoner var en gruppe voldsomme kvindelige krigere i græsk mytologi. De var kvindelige krigere berømt for deres mod. Amazone figur i bronze hylder disse krigere. Denne håndmalede statue er lavet af koldstøbt bronze og forestiller en kvinde, der holder et sværd i højre hånd og et skjold i venstre hånd. Kvinden bærer en hjelm samt andre rustningsstykker, der dækker hendes øvre bryst, højre skulder, højre underarm og skinneben. Et bælte hænger om hendes hofter. Den har røde strimler, der hænger ned, og dækker hendes overlår. Hun står på et stykke stenet jord. 

HJEMMESKO HERREBillige læder mænds hjemmesko i sort

Tilgængelig. Vi anbefaler herre slippers fra vores unikke kollektion til alle årstider. Du kan vælge typen af ​​for, fordi vi brugte naturligt fåreuld og naturligt læder til at isolere dem. Dejlige og elegante hjemmesko med en gummisål. Varme og billige sutsko til mænd der sætter pris på varme, komfort og sund afspænding. Fede hjemmesko med læder eller uld indlægssål at vælge imellem.

Dame træsko med hælrem

Tilgængelig. Høj kvalitet kvinders profylaktiske, sanitære og sundhed  beige hjemmesko med hælrem. Til brug i hjemmet og andre steder, hvor du skal opretholde renlighed og hygiejne. De er yderst praktiske, fordi du både kan bruge dem uden hælremmen, så fungerer de som et par træsko uden hælkappe, og du kan bruge dem med hælremmen for at holde dem bedre på plads på foden. Længden på hælrem kan justeres, så fodtøjet sidder bedre på foden.

Træsko mændBillige elegant mænds træsko

Tilgængelig. Meget smart og komfortable klassisk hjemmesko til mænd, lavet af materiale af høj kvalitet. Overdelen er lavet af åndbart mesh i sortfor god ventilation. Den nye underside lavet af let og fleksibelt PU-materiale absorberer foden perfekt. De anvendte materialer og teknologien til at producere denne type fodtøj sikrer komfort og bekvemmelighed. Hjemmeskoene er nem at smutte i og har en skridsikker sål.

Hjemmesko dame med gummisålVarme filt hjemmestøvler med uldfoer

Tilgængelig. Perfekt støvle til de koldere årstider. Mest behagelige og smarte rummelig terapihjemmesko af filt med  en god indstigning og velegnet til hævede fødder, som egner sig til hverdagsbrug og gåture. Varme hjemmestøvler, som holder fødderne lune og tørre og gør gåturen til en sand fornøjelse. Hvis du har problemer med motorikken eller nedsat styrke i hænder eller fingre, kan det være  en god idé at vælge fodtøj, som du lige skal putte foden ind i.

Varme hjemmestøvler dameSøde hjemmesko med uldfoer og hård gummisål

Tilgængelig. Mest behagelige og smarte rummelig terapisko med  en god indstigning og velegnet til hævede fødder, som egner sig til hverdagsbrug og gåture. Varme hjemmestøvler, som holder fødderne lune og tørre og gør gåturen til en sand fornøjelse. Hvis du har problemer med motorikken eller nedsat styrke i hænder eller fingre, kan det være  en god idé at vælge fodtøj, som du lige skal putte foden ind i.

FILT HJEMMASKOVarme hjemmestøvler. Marineblå uld/filt hjemmesko dame

Tilgængelig. Super, originale filt hjemmestøvler til kvinder. Billige, blødt og behagelige originale filthjemmesko dame med indvendig  foret med hvid uld

julekugler fra Polen

   VITBIS er den største producent af julekugler i Polen. Det beskæftiger omkring 200 kvalificerede medarbejdere, der specialiserer sig inden for deres felt. Blandt dem er ægte kunstnere, der hælder deres talent ved at dekorere kugler. Takket være dem fremstiller Vitbis ca. 200.000 glas julekugler om dagen.
På Maxgaver.dk finder du julepynt af glas, herunder julekugler af glas, julekugler af dekoreret glas, glasjulefigurer og glas juletræspynt. Du kan bringe noget variation i din julepynt ved at bruge vores glasjulekugler. Fås i forskellige luksuriøse og trendy designs.

GRÆSKE MYTOLOGISKE FIGURER

  Tilgængelig. Hvis du er på udkig efter en kriger figurer at tilføje til din samling eller en gave til nogen speciel, er du kommet til det rette sted.
 Fremragende figurer af Achilleus og Hektor, helte fra den trojanerkrigen. En unik og kunstnerisk touch til indretningen af ethvert kontor eller hjem eller forretning.

Dame sutsko i universelt vintermønster - sne stjerner på en mørkeblå eller hvid baggrund

   Tilgængelig. Vi anbefaler bløde, komfortable og holdbare hjemmesko til kvinder, der er fortrolige med hverdagstøjets æstetik. Charmerende og uhøjtidelig naturlige filt hjemmesko i to farver at vælge imellem. De vil helt sikkert vise sig at være pålidelige hjemmesko!
   Vi har mange års erfaring med design og produktion af hjemmesko, som vi bruger til at skabe produkter af høj kvalitet. Vi tager os også af den sidste hånd og tilpasser designet af vores hjemmesko til den aktuelle mode. De er designet til at gøre øjeblikke med hverdags afslapning i dit hjem behageligt for damerne!

BILLIGE SUTSKO TIL KVINDER. Hjemmesko dame som nattehimlen

   Tilgængelig. To farver at vælge imellem. Vi anbefaler bløde, komfortable og holdbare hjemmesko til kvinder, der er fortrolige med hverdagstøjets æstetik. Charmerende og uhøjtidelig naturlige filt hjemmesko i to farver at vælge imellem. (mørkeblå og burgunder). De vil helt sikkert vise sig at være pålidelige hjemmesko!
   Vi har mange års erfaring med design og produktion af hjemmesko, som vi bruger til at skabe produkter af høj kvalitet. Vi tager os også af den sidste hånd og tilpasser designet af vores hjemmesko til den aktuelle mode. De er designet til at gøre øjeblikke med hverdags afslapning i dit hjem behageligt for damerne!

HJEMMESKO TIL DAMER. Universelle hjemmesko i fantastiske farver

   Tilgængelig. Vi anbefaler bløde, behagelige og holdbare hjemmesko til kvinder, der holder af æstetikken i hverdagstøj. Universelle hjemmesko med et rustikt mønster i fantastiske farver vil være et perfekt supplement til et hjemmetøj. De er meget pæne, lette tøfler med en skridsikker gummisål.

LAMMESKIND SUTSKO BØRN. Varm, blød og super holdbar, ægte billig hit

   Tilgængelig. Hvis du er træt af konstant at undre dig over, om dit barns fødder er ordentligt beskyttet mod kulde, opfordrer vi dig til at gøre dig bekendt med vores varme model af KIKO lammeskind sutsko børn. KIKO's bløde hjemmesko til børn er designet til forældrenes behov, for hvem babyens komfort er det vigtigste. Hvert par er lavet af naturlæder, meget venligt over for småbørnes fødder. Dit barn kan lege frit og opdage verden, og du kan være sikker på, at det er sikkert og korrekt beskyttet mod det kolde gulv.

LAMMESKIND HJEMMESKO MÆND. Solid, blød, meget holdbar og ekstrem varm

   Tilgængelig. En oase af fred og et hygge-tempel i dit hjem? Selvfølgelig!
Mød den klassiske og samtidig ekstremt moderne model af PEPPIN hjemmesko med en let smag, der vil ændre skæbnen for dine stadig frosne fødder! Solid, blød, meget holdbar og vigtigst af alt ekstrem varm!

   Hvis du tror, ​​at du allerede ved alt om hjemmesko, har testet alt og intet opfylder dine forventninger, havde du tydeligvis ikke vores ekstremt varme PEPPIN-model på dine fødder. Allerede under den første kontakt med det bløde fåruldsfor, kan du føler lindring og komfort, som mænds lædertøfler bringer til trætte og ømme fødder efter en intens dag, og dette er selvfølgelig kun begyndelsen på en åbenbaring.

LAMMESKIND HJEMMESKO BØRN. Blødt, let og solidt børne hjemmesko

   Tilgængelig. Dit barn kan ikke lide hjemmesko? Med Oxford hjemmesko til børn i elektrificerende lyserød eller sennepsfarve det vil helt sikkert ændre sig! Vi har designet dem specielt til de krævende fødder hos de mest krævende børnekritikere.
   Kombinationen af ​​naturlige materialer med en unik farve skaber en blanding, som enhver fashionista vil elske. Tøflerne tilpasser sig kravene og formen på deres ejers fødder. Disse børns lædersokker vil være det perfekte valg til et lille barn. Fløjlsblødt, tykt lag af uld af uld, der forer indersiden af ​​hjemmeskoene, varmer foden fantastisk og forhindrer den i at svede. Hvad mere er, denne omhyggeligt udvalgte uldtype kan bæres selv uden sokker - ingen "bid" eller irritation!

HJEMMESKO LAMMESKIND HERRE. Hjemmesko til moderigtig og stilfuld mand

   Tilgængelig. Garanter dig selv de bedste betingelser for afslapning og invester i varme, bløde og ekstremt behagelige hjemmesko lammeskind.
Vores forslag? Ekstremt stilfuld COLUMBIA-model.
Ved du allerede, hvad der skelner hjemmefodtøj af meget god kvalitet? Lavet af naturlæder? Selvfølgelig.
Top er lavet af blød og yderst behagelig fåreskinduld, der har været en af ​​de bedste isolatorer i årevis? Selvfølgelig.
En solid, holdbar, let og super fleksibel gummisål, der ikke kun tilpasser sig din fods størrelse, men også til hvert eneste trin? Helt bestemt!

HJEMMESKO LAMMESKIND DAME. Hvert trin bliver bløde fornøjelse

   Tilgængelig. Indtast et helt nyt niveau af komfort med kvinders Oxford hjemmesko i Relugan læder! Lys som fjer og så blød, at du endda kan sove i dem. Denne unikke kombination af varme, elegance og høj kvalitet vil sikre, at du aldrig erstatter dem med noget andet hjemmesko. Indpak huden på dine fødder i fløjlsagtig blød fåruld. Denne specielt udvalgte uldtype er behagelig at røre ved, forårsager ikke irritation og forårsager ikke allergi. I stedet vil det varme dine fødder intenst selv på de koldeste vinteraftener. Den bløde sål lavet af naturlig ruskind smider ikke af, når du går. Derudover er det ekstremt fleksibelt, og hvert trin bliver ren fornøjelse.

HYGGE HJEMMESKO DAME. Pakk dig selv ind i skandinavisk varme fred

   Tilgængelig. Føl dig afslappende i den langsomme hyggerytme med Peppin hjemmesko til kvinder i grå eller beige. Alt du skal gøre er at glide dem på dine fødder, og deres fløjlsagtige blødhed vil berolige dine nerver og slappe af inden den næste dag. Blødt, elastisk naturlæder er ikke kun et smukt udseende, men også tøflernes høje holdbarhed. Takket være dette kan du være sikker på, at de bliver hos dig i lang tid.

ELEFANT FIGUR. Usædvanlig godt, stor realistisk bronzefigur af elefant

   Tilgængelig. Elefant skulptur fra Veronese er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.
Dimensioner:
Vægt:  2,98 kg,   Højde: 22,00 cm,
Bredde: 36,00 cm,   Dybde:  20,00 cm

RELIEF TIL VÆG. Fantastisk middelalderligt element til vægdekoration

   Tilgængelig. En af de mere afgørende slag efter det andet korstog var slaget ved Hattin. Betagende, historiespireret relief til væg med Slaget ved Hattin minder om Saladins sejr. Denne håndmalede relief er lavet af polystone.
   Det skildrer en korsfarer på hesteryg, der kæmper mod en af Saladins kavalerister. Ridderen bærer en hvid våbenkappe med et rødt kors. Hans skjold svarer til hans kappe. Den anden fighter har en krumsabel og bærer en læder brystplade. Yderligere krigere, der kører på hesteryg, er synlige i baggrunden. På bagsiden er der metal bøjler til hængning af billedet på væggen og en vippestøtte til at understøtte billedet, der står på en hylde eller reol.

ØLKRUS MED HISTORIE. Meget dekorative krus i middelalderlig stil

   Tilgængelig. For dem, der ønsker et elegant middelalderligt krus på banketbordet eller at dekorere stuen vi har to udsmykkede ølkrus. De vil helt sikkert se godt ud hjemme og i ethvert andet miljø. Disse ølkrus har en rustfri stålindsats. Denne indsats i rustfrit stål gør krus sikkert til drikke. Føj denne håndmalede ølkrus til din drinkware-samling eller indretning. Det ser godt ud i ethvert hjem eller kontor. Fantastisk drinkware-vare eller dekorationsstykke.
Drik fra denne fantastiske drinkware-genstand, eller tilføj den til enhver middelalderlig boligindretning.

SUTSKO TIL KVINDER. Varme uld hjemmesko - billige gaveideer til kvinde

   Tilgængelig. Behagelige dame sutsko i rødt og hvidt at have på - garant for stor komfort og sund afspænding. Vores uld, hvorfra vi gøre produkter er 100% EKO! Vi garanterer, at vores uld er 100% naturlige

GAVEIDE MAND BILLIG. Perfekt eksklusiv varme hjemmesko i blå / hvid

   Tilgængelig. Perfekt lammeskinds hjemmesko. Du skal ikke altid være ekstra kreativ for at overraske mand. Gave for mennesket kan være meget varm og med laveste pris lammeskind hjemmesko. Se vores mange gaveforslag til hver mand. Varme lammeskind sutsko herre. Topkvalitet varme og blødt hjemmesko grå uld, sort læder ruskind. Så billige kun med os. Da vi altid har de laveste priser. Seriøst!

 

Tyske cigaretetui i et netmønster i brun

    Tilgængelig. Eksklusiv gave til til kvinder og mænd. Klassiske og stilfulde cigaretetui. Perfekt gave til en aktiv rygeren i bedste pris. Denne produkt afsløre farver og teksturer, hvilket skaber en enestående atmosfære af storhed og elegance, der vil appellere til af de mest krævende kvinde og mand. Unægtelig ikke kan gå glip af cigaretetui i din håndtaske eller jakke lomme.
Rummer 18 stk standard Kind Size cigaretter. Mål: 9,50 x 8,30 x 2,00 cm,

 

Anatomisk træsko dame i beige uden kap, åbne tå

   Tilgængelig. Høj kvalitet træsko, der giver komfort der er af væsentlig betydning for det generelle velbefindende og som vi anbefaler til hverdagsbrug.
Denne træsko er til dig, der har brug for en tøffeltræsko med god stødabsorbering. Lækker tøffeltræsko i beige kunstlæder og ikke-allergifremkaldende læder indersål.

Venetiansk maske

venetiansk maske     Tilgængelig. En smuk venetiansk maske "Dame i en hat med fjer" fra den unikke Veronese kollektion. Er du på udkig efter en dejlig gave? Dejlig er en abstrakt størrelse, men hvis gave griber for hjertet fra første kig, det skal være smukt. Køb online i dag!

 

Brandmand figur

    Tilgængelig. Unik Veronese figur af stående brandmand i fuld gear med økse. På grundlag af figur er hugget et vigtigt maksime: Vær stolt, Vær modig, Vær forberedt. Super og billig  pynt til hjemmet. Kan være en smuk dekoration af brandstation kontor. En usædvanlig skulptur til kunstelsker. Fremragende til stue dekoration. Et fremragende indtil mindste detalje og ekstremt præcis håndværk. En usædvanlig samlerobjekt, perfekt til en utraditionel gave for brandmand.

ROMANTISK GAVE TIL PAR

bryllupsgave    Tilgængelig. Lækkert figur af en nøgen par elskende til bryllupsgave. I kunst de fortærskede sætning "størrelse spørgsmål" er ikke relevant, da nogle af de smukkeste kunstværker er ganske små. Denne figur er en stærkt erotisk, scenen forekommer naturligt og poetisk. Bemærk af kropssprog og seksualitet. En fascinerende studie i en smuk erotisk skulptur, der vil at glæde enhver beskuerens. Skulpturen er lavet af harpiks bøde støbt. Harpiks er en forbindelse, der almindeligvis anvendes til skulpturer, statuer, figurer og dekorative hjem tilbehør.

varme dame lammeskinds sutskoHJEMMESKO DAME

    Tilgængelig. Billige gaver til kvinder. Lammeskinds sutsko dame lavet af bløde uld over anklen. Hvidlig, varme økologisk lammeskinds hjemmesko, billige uld sutsko dame over anklen til brug i koldt vejr foran computeren og tv'et, derhjemme og på kontoret.   Perfekt gave til damer, der elsker bløde hjemmesko! De varmeste hjemmesko til at arbejde ved computeren, og når du sidder foran fjernsynet. Så billige kun med os. Da vi altid har de laveste priser.

billig pynt til stuenPYNT TIL STUEN

    Tilgængelig. Buste Odin, mest fremtrædende gud i nordiske religion. Billig pynt til stuen med bronzefigur af buste Odin. Nordisk gud i den bevingede hjelm på hovedet og med to krager på  skuldre. Perfekt gave til ham.

   Odin er Asgard hersker, krigsgud, visdom, poesi og død. Odin i Nordisk mytologi Friggs ægtemand, og er en af de mest fremtrædende guder i den traditionelle nordiske religion. Ifølge nordiske myter var medstifter af verden. Odins attributter er ravnen, ulv og spyd. Symbolet på Odin er kryds placeret i en cirkel, kendt som den keltiske kors. Han var gud krigere og deres ledere.

billige sandaler til mændHERRESANDALER

    Tilgængelig. Billige gaver til manden der har alt. Moderne, billige sandaler ægte læder med en gummisål. Lukket sandal model såsom et par træsko og hjemmesko du hurtigt kan springe i, så er de også perfekte til at sikre sig frisk fødder da de nemt kan ånde. Går du efter det helt rigtige sommerlook så find et par sandaler, et ægte sommer hit, der kan bruges til næsten hvad som helst. Sandaler, en kæmpe hit, ikke kun hos dame men også hos herre.   Måske en nyttig og personlig gave skal være et par nye fede hjemmesandaler? Førsteklasses brun læder hjemmesko. Komfortabel skind herresandal med unikt design. Hjemme slippers er lavet udelukkende af naturlæder, og indlægssål er ruskind. Hjemme sandaler har en gummi, skridsikker sål med en let forhøjet hæl. For bedre matchende hjemmesko på foden, sandalen er lavet med to store velcrolukning over foden, som gør du nemt selv kan justere efter eget behov. Lige nu kan du købe den til kun 269 kr.

herresandaler billigSANDALER HERRE

    Tilgængelig. Billige gaver til mænd. Traditionelle, lækre og moderne sandaler. har du muligheden for at købe de super billige sandaler i brun til mænd, som kan bæres både til hjem og udenfor. Til brug hjemme hele året rundt eller om sommeren hvad enten du går rundt ude i haven, en tur i skoven eller endda når du skal gå i butikken eller restauranten.
   Lukket sandal model såsom et par træsko og hjemmesko du hurtigt kan springe i, så er de også perfekte til at sikre sig frisk fødder da de nemt kan ånde. Går du efter det helt rigtige sommerlook så find et par sandaler, et ægte sommer hit, der kan bruges til næsten hvad som helst. Sandaler, en kæmpe hit, ikke kun hos dame men også hos herre.

sandaler dame billigSANDALER DAME

    Tilgængelig. Billig gave til hende. Beige/marineblå kvinder sandaler med to spænder, 149 kr. Traditionelle, lækre og moderne sandaler. Du har muligheden for at købe de super billige sandaler til kvinder, som kan bæres både til hjem og udenfor.
   Måske en nyttig og personlig gave skal være et par nye fede hjemmesandaler? Førsteklasses beige/marineblå læder hjemmesko. Komfortabel skind herresandal med unikt design. Hjemme slippers er lavet udelukkende af naturlæder, og indlægssål er ruskind. Hjemme sandaler har en gummi, skridsikker sål med en let forhøjet hæl. For bedre matchende hjemmesko på foden, sandalen er lavet med to store velcrolukning over foden, som gør du nemt selv kan justere efter eget behov. Lige nu kan du købe den til kun 149 kr.

sandaler herre billigSANDALER MÆND

    Tilgængelig. Billig gave til ham. Billigste sandaler herre med velcro i Danmark, str 47.
Traditionelle, lækre og moderne sandaler. har du muligheden for at købe de super billige sandaler i brun til mænd, som kan bæres både til hjem og udenfor.
   Måske en nyttig og personlig gave skal være et par nye fede hjemmesandaler? Førsteklasses brun læder hjemmesko. Komfortabel skind herresandal med unikt design. Hjemme slippers er lavet udelukkende af naturlæder, og indlægssål er ruskind. Hjemme sandaler har en gummi, skridsikker sål med en let forhøjet hæl. For bedre matchende hjemmesko på foden, sandalen er lavet med to store velcrolukning over foden, som gør du nemt selv kan justere efter eget behov. Lige nu kan du købe den til kun 159 kr.

varme hjemmesko damerULD HJEMMESKO DAME

    Tilgængelig. Billige gaver til kvinder.
Hvidlig, varme uld sutsko til kvinder. Perfekt gave til damer, der elsker bløde hjemmesko! De varmeste hjemmesko til at arbejde ved computeren, og når du sidder foran fjernsynet. Så billige kun med os. Da vi altid har de laveste priser.

bryllupsgaverVerdens smukkeste bryllupsfigur til nygifte

    Tilgængelig. At vælge en bryllupsgave er imidlertid ikke den nemmeste, du er interesseret i noget særpræg og noget, der appellerer til både bruden og brudgommen.
Lad det være noget elegant, klassisk og en gave, der vil tjene dem i flere år og minde dem om denne specielle dag i deres liv.
Usædvanlige bronze bryllupsfigur for at symbolisere alliance i al evighed. Nygifte hænder, når man sætter vielsesringen på fingeren. Perfekt romantisk bryllupsgave til par.

billige hjemmesko herreMILJØVENLIGE KVINDERS HJEMMESKO

 

   Tilgængelig. Vi tilbyder dig et par lækre, nye slippers i første klasse, uden defekter. Indendørssko uden hæl er lavet af økologisk filt i en fashionabel navy farve. Inde i tøflerne er foret med en varmt filt indlægssål i naturlig farve. Takket være de hygroskopiske egenskaber af filt bevarer fødderne varme uden at svede. Komfortabel kile puter foden mens du går, hvilket giver en følelse af komfort og afslapning. Sålen er blevet limet skridsikker og holdbart materiale af høj kvalitet, takket være dette er tøflerne modstandsdygtige over for slid og vil tjene i lang tid. Slippers kan anvendes året rundt, størrelser fra 36 til 41.

 

romantiske figurer til hjemmetkærlighedsfigur af mand bærende kvinde

 

   Tilgængelig. Kunst med et formål: nøgen charmerende kærlighedsfigur af mand bærende kvinde. Dette flot figur er kunst som en påmindelse om at være sensuel, kærlig, erotisk, men i samme ømhed og delikat med hinanden. Smuk samling at tilføje ved siden af din seng. Denne smuk figur er perfekt i alle detaljer. Meget elegant, meget dekorative, ser godt ud i alle rum.
Dimensioner: Vægt:  1005 g,   Højde: 29,00 cm,   Bredde: 16,50 cm,   Dybde:  10,00 cm

 

hjemmesko mændHJEMMESKO DAME MED ÅBEN ELLER LUKKET TÅ. Billige slippers, kun 119 kr

 

   Tilgængelig. Vi tilbyder dig et par lækre, nye slippers i første klasse, uden defekter. De mest efterspurgte sommer hjemmesko i to varianter, med åben eller lukket tå til at vælge imellem. Slippers uden hæl er lavet af økologisk skind i en fashionabel navy farve. Inde i tøflerne er foret med en naturlig ruskind læder indlægssål i naturlig farve.  Komfortabel kile puter foden mens du går, hvilket giver en følelse af komfort og afslapning. Sålen er blevet limet skridsikker og holdbart materiale af høj kvalitet, takket være dette er tøflerne modstandsdygtige over for slid og vil tjene i lang tid. Slippers kan anvendes året rundt. Super gave for sommer til dig selv, din mor,søster eller veninde. Små gave til hende.
 

skulptur til kontorFigur af tyr og bjørn i brydning

   Tilgængelig. Det er en fænomenal udsmykning, en der får øjnene og gnister interessen for alle, der ser det, og det gør det til et godt stykke at fremhæve fremtrædende i din egen boligindretning. Dette smukke statuette er perfekt til at dekorere kontor på børsern og advokatkontor eller som gave til investor eller chefen, der skal bære byrden og ansvaret for virksomhedens succes.
Dimensioner:  Højde: 16,50 cm,  Bredde: 18,00 cm,  Dybde:  9,00 cm,

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij