Opdag Danmarks største udvalg af verdensberømte Veronese-figurer til at dekorere dit hjem eller kontor.
Disse figurer fanger et bredt udvalg af temaer, lige fra historiske og mytologiske figurer til religiøse symboler, dyr, musik, ballet, steampunk og meget mere.
Veronese pynte figurer er den perfekte idé til en eksklusiv og sofistikeret gave til enhver lejlighed.

FIGURER TIL HJEMMET

pyntefigurer til hjemmet

pyntefigurerBilligt pynt til hjemmet fra Veronese

   Fremragende stil i din hjemmet eller kontor. Enestående figurer som giver ekstra dekorativ effekt når du virkelig har brug for det. Vores flotte pyntegenstande kan skabe opsigtsvækkende stemning og personlig stil, der hvor den bliver placeret.
Forskellig fra alt andet smuk vægdekoration for en bryllupsgave, fødselsdagsgave og julegave. Skønne, realistiske bronzebelagt skulpturer. Mest populære figurer kan du findes kun hos os!
Veronese skulpturer og figurer kan være med til at gøre et dit hjem personligt og hyggeligt.

   Veronese skulpturer til stuen er kunst for alle. Vi hae på tilbud luksuriøse ting og indendørs dekorationer lige ved hånden. "Veronese" mærke er kendt for sine fremragende kvaliteter med fantastisk håndværk sikrer originaliteten af hvert produkt. Det skræddersyede emballage hvert element ikke blot falder sammen med skønheden i produktet, men også sikre, at hele for hvert punkt, når vores kunder modtager dem. Hver figur har brandet stempel på at skabe indsamles værdi.

   Genstande fra Veronese samling er kendetegnet ved høj kvalitet og en overkommelig pris. Samlingen omfatter smukke opsatser, lysestager, vaser og frem for alt, klassiske statuer og statuetter i art nouveau stil. Alle produkter er signeret med Veronese underskrivelsen. Skulpturerne er nøje udvalgt for deres naturlig skønhed og elegance.
Vores skulpturer præsenteres ofte som trofæer og ville være en elegant tilføjelse til ethvert hjem eller kontor.

   Små skrin og smykker fra vores kollektion er ideelle som en sofistikeret gave til enhver lejlighed. Veronese mærkevarer er pakket på en sikker og elegant måde. En malerisk by Verona, mest kendt som Romeo og Julies hjemby, er berømt ikke kun for denne dejlige par. I den nordøstlige by i Italien, blev der i 1528 født en af de bedste renæssance-malerne - Paul Veronese. Han var skaberen interesseret i religiøse og mytologiske emner, især i freskoer og malerier. På trods af dette, præsenterede han scener af venezianernes hverdagen.

    Veronese værker har en meget rig ornamentik, hvad adskiller ham fra andre kunstnere fra denne tid. Paul Veronese var en maler hvis arbejde var/er overraskende både på hans livstid og nu. Paul Veronese er også skaberen hvis navn har givet betegnelse for en populær dekorativ stil. Disse genstande, som regel skulpturer, er kendetegnet ved rige dekorationer og stor sans for detaljer.

   Figur er den perfekte gaveidé til vores nærmeste. Oftest præsenterer de nogle produkter eller dyr. De er en ideal gave til mor, kæreste eller bruden. Veronese elementer dekorerer ofte andre genstande såsom elegante skrin eller kasser. Hvis du søger efter en personlig og unik gave der vil minde den forærede person hvem gaven kommer fra er Veronese skulpturer den perfekte idé.
 

Dekorative statuetter som spændende gave til ham.

   En fantastisk ide til aprezet for ham er helt sikkert en af skulptur fra kategorien riddere og krigere. For eksempel figurer af middelalderlige riddere på heste og fodgængere, med forskellige våben eller af glædelig vikinger. Hvis du kan lide smukke kvindelige former se i kategorien med nøgne kvinde statuetter.
   Mest bemærkelsesværdige skulpturer til hende. Se vores forslag for vægdekorationer med vidunderlige venetianske masker eller vælg en charmerende ting af blandt mange engle og alver. Vi anbefaler også en unik samling farverige polyresin statuetter med feer.

 

skulpturer til stuenFantastisk figurer som en bryllupsgave.

   Smuk dame i en brudekjole eller unik bryllupsfigur præsentere et ungt bryllupspar i en omfavnelse kan helt sikkert fejre denne særlige dag for nygifte.
Smukke, dekorative statuetter til julegaver.
   Ved denne lejlighed kan du vælge enhver figur fra vores rige tilbud. Du kan fokusere på at tilpasse statuette for personens interesser, udført funktion på arbejdspladsen eller alder. For eksempel til en mor eller bedstemor kan du købe et bådformet vase, støttet af to egyptiske jomfruer og for en advokat en smuk figur, der skildrer Temida, retfærdighedens gudinde. Vi har til salg også en stor samling af steampunk statuetter for elskere af denne slags kunst af science fiction.

Enestående figur til fødselsdagsgave.

   Praktisk set hver statuette du kan bruge, som en dekorativ og et gaveartikler til dine kære tillykke med fødselsdagen til mor, far, venner og endda til din chef.


   Vi er mest stolte af vores enorme samling af Veronese statuetter og skulpturer. I denne unikke kategori kan du finde:

vægdekorationUFORLIGNELIGST NØGNE FIGURER

   Her finder du mange smukke vægdekorationer og figurer af nøgne kvinder og mænd, separat og parvis.
   Der er ingen nemmere måde at virkelig gøre dit hus føles som et hus end med omhyggeligt udvalgte dekorationer. Den måde, du dekorere dit hjem viser en masse om hvem du er, så lad din personlighed skinne igennem med vores store udvalg af dekoration til hjemmet.

skulpturer til hjemmetFÆNOMENALE ENGLE, ALFER OG DRAGONS

   Fantastiske skulpturer til hjemmet, dekorative Veronese engle og alfer. Kun hos os! Veronese produkter er kunst for alle. Luksuriøse ting og indendørs dekorationer lige ved hånden. Hver figur har brandet stempel af "Veronese", der er kendt for sine fremragende kvaliteter med fantastisk håndværk sikrer originaliteten af ​​hvert produkt. Det kan helt sikkert være den perfekte gaver til hende.

figurer til pyntSÆRLIGE KLASSISKE SKULPTURER

   En fremragende ide fødselsdagsgaver eller julegaver og for at ændre vores interiør med, er udvalget af originale, klassiske figurer fra Veronese samling. Når man beslutter sig for at købe en del af Veronese design, skal man være klar over, at linjen er bred og i fremtiden vil man være i stand til at udvide sin samling med usædvanlige dekorationer.

   Et interessant forslag kan være udvælgelsen af statuetter modelleret på klassiske skulpturer, der henviser til mytologiske figurer, historiske eller kopier af kendte verdens skulpturelle værker.

   Her finder du blandt andre Retfærdighedens Gudinde og Lykkens Gudinde Fortuna i flere størrelser. Græske guder og gudinder og Titanen Atlas skulpturer. Fantastiske kopi af berømte skulpturer og skulpturer, der skildrer legendariske personer eller kunstnere og akademikere. Figurer af romerske og nordiske guder.
 

ballerina figurATTRAKTIVE BRYLLUPSFIGURER OG KVINDEFIGURER

   Smuk, romantisk og meget elegant Veronese produkter til bryllupsgaver for nygifte og deres gæster. Ekstremt dekoration og fremragende ideer til indretning. Her har du den enestående mulighed for at købe ukonventionelle bryllupsgaver til de bedste priser.
 

HELT SPECIELLE RIDDERE OG KRIGERE FRA MIDDELALDEREN OG OLDTIDEN

   Ridderinspirationer til interiører. Er der nogen der ikke har hørt legenden om Kong Arthur og Ridderne af det Runde Bord, de japanske samuraier eller de mest berømte i Danmark vikinger? Skulpturerne er nøje udvalgt for deres naturlig skønhed og elegance. Vores skulpturer præsenteres ofte som trofæer og ville være en elegant tilføjelse til ethvert hjem eller kontor og gaver til mænd.
Vi anbefaler vores figurer særligt til samlere og fans af middelalderlige militarisme. Det er også en rigtig god idé til en utraditionel gave til fans af ridderskabet.

 

EXCEPTIONELLE LYSESTAGER OG URE

   Flotte og billigste dekorative figurer lysestager og ure. Klassiske skulpturer til hjemmet fra Veronese samling. Samlingen omfatter smukke opsatser, lysestager, vaser og frem for alt, klassiske statuer og figurer i art nouveau stil.
Skulpturerne er nøje udvalgt for deres naturlig skønhed og elegance. Vores skulpturer præsenteres ofte som trofæer og ville være en elegant tilføjelse til ethvert hjem eller kontor.

 

kvindefigurerUKONVENTIONELLE VASE, OPSATS OG SMYKKESKRIN

   Præsenteret kun hos os meget dekorative figurer i form af vaser, smykkeskrin og rigt dekorerede slik og frugtopsatser eller skåle og bakker. Derfor er det en god tilbehør til indretningen ikke kun af køkkenet men også af stuen. Alle skulpturer er dekoreret med små figuriner af kvinder, alfer, insekter eller blomster.
   Det kan være en anden måde at bevare den unikke og hygge atmosfære i stuen, soveværelset eller køkkenet indvendigt. Alle øvrige skulpturer og lamper, bordlamper eller planter fra den samling du har nu kan du holde sammen med brun Veronese figurer.

SJÆLDEN OG SÆRDELES DEKORATION TIL VÆGGEN

   Enestående galleri af vægpynt. Flotte venetianske masker og andre Veronese skulpturer til at sætte på væggen og skabe en flot væg dekoration. Perfekt blanding af funktionalitet og luksus. Denne yndefulde kunst i figurer er berømt og værdsat merchandise, som skaber en ekstraordinær gave idé. Det sted du slapper mest af er ofte derhjemme. Skab din egen væg et mesterværk med vores udvalg af hjem vægpynt. Din væg skal blive en forlængelse af din særpræget personlighed.
   Med vores brede udvalg af pynt til hjemmet kan du dekorere dine tomme vægge og fuldføre udseendet af ethvert rum. Vi tilbyder en væg skulpturer, der er perfekt til alle rum i hjemme og på kontoret.

 

USÆDVANLIG EGYPTISK SAMLING

   Smukke figurer præsentere kulturen i oldtidens Egypte. For nogle var denne æra en af de mest interessante perioder i historien, og for dem, der ønsker at bringe faraoernes periode tættere på hinanden, er vores statuetter en fantastisk udsmykning og en vidunderlig gave til alle, der er interesseret i gammel kultur og historie.
 

dekoration til stuenEKSTREMT REALISTISKE DYR OG FUGLE FIGURER

   På grund af den kendsgerning, at denne kategori er bundet i et stort antal smukke figurer, er det blevet opdelt i dele, der er tildelt bestemte dyr og fugle. Således finder du her mange figurer af heste, elefanter, løver, ugler, ørne og andre fugle og dyr. Jeg kan med fuld overbevisning sige, at de vil være et glimrende objekt, der udsmykker hvert værelse, og især dyr og fugleelskere.
 

pyntefigurerMUSIKERE FIGURER - VERONESE JAZZBANDET SAMLING
   En flot tilbud miniaturer, hvorfra du kan oprette hele jazzorkesteret. Hver enkelt figur ideelt egnet som, som en gave til en musiker eller instrumentalist. Her finder du figurer af jazz sangerinde, trommeslageren, guitarist, klarinettist, jazzsaxofonist, jazztrompetist, saxofonist og kontrabassist.
 
pyntefigurer til hjemmetSTØRSTE I DANMARK SAMLING AF STEAMPUNK FIGURER

   Steampunk samleobjekter, statuetter og indretning. Steampunk er en bred verden, og Maxgaver.dk er et godt sted at finde et væld af samleobjekter fra den verden, så du kan leve og trække vejrstød, hvert øjeblik i hver dag! Steampunk kan være så meget mere end bare at klæde sig i cool mode og bære rundt kølige gadgets. Det kan være en livsstil, hvis du vælger det!
   For dem, der elsker statuer og figurer, der genskaber dejlige mekaniske dyr at vise i dit hjem også!

 

GENESIS - ROMANTISKE FIGURER OG SKULPTURER

   En samling af figurer, der ikke passer ind i nogen Veronese kategori.
Den måde, du dekorere dit hjem viser en masse om hvem du er, så lad din personlighed skinne igennem med vores store udvalg af dekoration til hjemmet.
Find en lang række dekorative figurer her på Maxgaver.dk, der passer til enhvert værelse og din individuelle smag.

 

EXCEPTIONELLE BUDDHA FIGURER

   Har vi stort udvalg af Buddha statuetter. Unik tilbud af fantastisk dekorative Veronese pynteting. Kun hos os!
Buddha figurer i vores butik er af forskellige størrelser og former. Alle er kompliceret udskåret og har omhyggeligt lavet detaljer.
   I buddhismen titel Buddha wore person, der formåede at opleve oplysthed gennem egen kognition. Buddha er forbundet med det indre, meditation og oplysning. Indre styrke er kilden til visdom og kræfter, der hjælper forbedre deres eget liv. Figurer af Buddha betragtes generelt som en daglig kilde til energi.

Placer din nye Buddha bedst i den centrale punkt hjemmet på det sted, hvor du er ofte og hvor den konceentrerede er Din energi.
 

SMUKKE FIGURER I GOTISK STIL OG SKELETTER

   Få det bedste af gotisk stil til dit hjem og mode ved hjælp af det fantastiske udvalg af gotiske produkter, som vi bærer her. Tag et øjeblik at gennemse, og du er sikker på at finde noget at elske!

   Tegnet ud fra fantasiens rige, er disse gotiske statuer designet til at inspirere, at tingle ned i ryggen, som du typisk kun føler, når du er i nærvær af noget ukendt eller udefra, og mange af disse gotiske statuer ser ud som de er fra den anden side. Og selvom du ikke længes efter den lille tvinge af frygt, er det stadig let at sætte pris på den imponerende og mørke stil af disse gotiske figurer.
 

LAVET I DEN ENKELTE STIL PORCELÆNSFIGURER

   Hvis du vil have porcelæn, vi har nye porcelænsfigurer til salg, som udsmykning i hjemmet. Ved ikke engang, hvor meget du er forkert hvis endnu du ikke har besøgt vores butik. Her finder du smukkeste, utrolig og elegant dekorative porcelænsfigurer. Figurer af kvinder, mænd, engle og mange andre fine detaljer. De er et godt tilbud som gave til enhver lejlighed eller til din egen hjemsamling. Køb billigt i dag og spar penge.
 

fantasy figurerMEGET FARVERIG OG MYSTISK POLYSTONE FIGURER

    Tror du på feer? Du søger at bringe lidt magi og mysterium til dit hjem? Disse statuetter vil bare gøre det!  Hvis der nogensinde var tid til at tro, ville det nu være tid at starte, for i Maxgaver er feer levende og godt.

   Her ligger en ægte skarphed af eventyrskatter. Og endnu bedre end en eventyr til enhver lejlighed, vil du opdage, at vi også har en eventyr for hvert budget, så hvis du altid har ønsket at nogle kølige feememorabilier, her og nu 'er stedet og tid til at få noget.

   Dronning feer, ubekymrede feer eller woodland feer, vil du finde alle disse her og mange flere. Du finder en eventyr af enhver type og udseende her, samt en eventyr til næsten enhver lejlighed, alle tilgængelige for din købsglæde.
Skulpturer er støbt i polystone belagt med et lag af fremragende kvalitet bronze.

   Polystone er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver, der giver det øgede vægt og en porcelæn eller "stenlignende" fornemmelse. Polystone er meget holdbare og leverer en renere, mere omfattende repræsentation af en original skulptur end andre almindelige materialer. Det kan helt sikkert være den perfekte gaver til hende.
Unicorn Studio bruger polystone, fordi det har en utrolig evne til at indfange den mindste detalje, hvilket gør det uovertruffen i samleobjekter fremstillings materialer.

   Polystone er en harpiksblanding generelt anvendes til statuer, figurer og dekorative møbler. Det er et robust materiale. Additiver kan inkorporeres i forbindelsen for at øge materialets styrke, reducere dens vægt, tilføre varme stabilitet, dekorative effekter, og så videre. Polyresin er også kompatibel med en lang række forskellige finish, herunder maling og metalliske finish, hvilket er grunden til mange dekorative stykker er lavet af dette materiale. Polystone ligner marmor i sit udseende.

elegante bryllupsfigurer   Du skal vide, at Veronese figurer er fremragende brugskunst af skulptur masters. De kan være boligindretning ethvert moderne boliginteriør og se godt ud på hylder og reoler ved siden af bøger og træfigurer.
   Sid med to kopper kaffe ved computeren og find figur, der kan ændre stemningen i soveværelse eller badeværelse, og selv i børneværelse. Af de hundredvis af forslag fra vores lager, kan du vælge figurer til gaver til alle lejligheder, for hele family og venner selv som studentergaver eller til konfirmation.
   Husk at ved køb over 500 kr, er du ikke opkrævet af et transportgebyr og har gratis fragt til post æsker. Du kan også betale mindre penge fordi leveringsmetoder i vores butik inkluderer også levering uden omdeling - til nærmeste posthus, postbutik eller pakkeboks. Det koster kun 19 kroner.
   Kun du skal tidligere bestemme hvilken metode du skal vælge. Når der skal du kan altid rapporter os det rigtige kommentarer. Sammen med en pakke vi sender e-mail til dig, blandt andet med tracking nummer. Glemt ikke, der alle produkter fra dette tilbud er nye og ikke bruges.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij