Bryllupsfigurer, Kvinder

Bryllupsfigurer, Kvinder

Verdens smukkeste, elegante bryllupsfigurer til nygifte

   Smukke, romantiske og meget elegante figurer til bryllupsgaver for nygifte og deres gæster. Billige bryllupsfigurer, perfekt som bryllups souvenir og alternativ til en buket blomster.

Billige gaver til bryllup

   At vælge en bryllupsgave er imidlertid ikke den nemmeste, du er interesseret i noget særpræg og noget, der appellerer til både bruden og brudgommen? Lad det være noget elegant, klassisk og en gave, der vil tjene dem i flere år og minde dem om denne specielle dag i deres liv.

   At de ville leve lykkeligt nogensinde, at de ikke ville mangle grunde til glæde, at de deler deres lidenskaber sammen, at alle sorger ville omgå dem - det er værd at tilføje en usædvanlig gave til ønsker for bruden og brudgommen.

   Hver gang gæsterne forbereder unikke gaver til brylluppet, modtager bruden og brudgommen en smuk souvenir. Derfor anbefaler vi især gaver, der vil være unikke.
   I vores samling kan du finde usædvanlige, elegante bronze bryllupsfigurer for at symbolisere alliance i al evighed såvel som små gaver, der egner sig som et supplement til en stor gave eller kontanter, eller som et alternativ til en buket blomster. Perfekt romantisk bryllupsgave til par, der er unikt. Det er netop, hvad du kan give brudeparret som den fede bryllupsgave, er det en gave, der stensikkert vil imponere den heldige modtagere - bruden og brudgommen.


   Dekorative figurer fra Veronese er lavet af polystone belagt med et lag af høj kvalitet bronze. Nogle gange er de også lakerede med farverige malinger for at understrege effekten af detaljer. Det er en forbindelse, der stort set består af polyurethanharpiks blandet med pulveriserede stenadditiver, såsom aluminiumhydrat, der giver den tilsat vægt og porcelæn eller "stenlignende" fornemmelse, der resulterede i selve materialets navn. Polystone er holdbar og meget effektiv til at opretholde en skarp maling.

   I modsætning til porcelæn, der fyres i en ovn, er polystone et koldstøbt materiale, hvor der ikke anvendes nogen varme i fremstillingsprocessen, hvilket resulterer i meget større variationer i maling.

   Koldstøbning, polystone og harpiks er alle meget robuste og skrøbelige. Det bevarer størstedelen af ​​den originale skulpturdetail, der tegner sig for dens popularitet i samleobjekter. På grund af stenadditivet og afhængigt af vægtykkelsen, kan resultaterne have en tæt fornemmelse og vægt. Ingen af ​​dem kan overleve et fald, og de bryder ganske let. Det er typisk lavet til masseproducerede skulpturer tol bolig dekoration, figurer til pynt, vaser og mange andre ting til hjemmet. De er meget modstandsdygtige over for temperatur, fugtighed, og de er betydeligt lettere at rengøre.

   Besøg vores butik regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris og hurtig levering.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij