POLSKE GLASKUGLER

polske julekugler

   VITBIS er den største producent af julekugler i Polen. Det beskæftiger omkring 200 kvalificerede medarbejdere, der specialiserer sig inden for deres felt. Blandt dem er ægte kunstnere, der hælder deres talent ved at dekorere kugler. Takket være dem fremstiller Vitbis ca. 200.000 glas kugler om dagen.

Virksomheden Vitbis blev grundlagt i 1953. I over 60 år har vi leveret håndlavede julekugler af glas til alle markeder i verden. Som den største producent af julekugler i Polen har vi stor erfaring med produktion af julekugler, takket være hvilke vi har et genkendeligt mærke over hele verden.
Hvor er de lavet unikke polske julekugler af glas? Vores kuglefabrik ligger i Złotoryja. Det er her, vi frigiver usædvanlige, håndmalede dekorationer til verden hvert år til jul og ikke kun.
Vi følger trends i farver og design, vi tager endda højde for juletræslys og forfiner vores glaskugler. Vi udvikler vores egne ideer og overfører dem sammen med dekoratører til julekugler og juletræspynt. Modtagerne af vores håndlavede dekorationer er detail- og engroskunder. Vi er glade for at udvide gruppen af ​​modtagere af produkter, uden hvilke ingen kan forestille sig jul.

 

Julekugler håndlavet med lidenskab

Hvorfor er vores julekugler af glas så specielle? Fordi de er skabt med lidenskab af mennesker, der lægger deres hjerte i hvert håndlavet stykke. De giver dem et unikt udseende, takket være hvilket hver juletræsdekoration ser meget imponerende ud på juletræet. Bare tilføj julekugler og nyd julens magi.
 

Håndmalede julekugler

De julepynt, vi tilbyder, er skabt til elskere af boligindretning til jul. Ved at vælge vores glasjulepynt, malede kugler og andet tilbehør får du en unik julestemning. Uanset om du vil dekorere et kæmpe juletræ eller lave en lille juledekoration med dine egne hænder, finder du alt hvad du har brug for her. Maxgaver butikken med Vitbis-julekugler er det bedste sted at shoppe før jul.
 

Ved at vælge julepynt i vores butik kan du være sikker på, at du får et unikt produkt. Mange års erfaring med at skabe glasdekorationer gør os sikre på kvaliteten af ​​vores dekorationer. Håndmalet kugler er unikke dekorationer, der understreger julestemningen i dit hjem. Tidløst design giver dig mulighed for at nyde dekorationerne i mange år. Moderne entusiaster finder i vores butik sæsonbestemte samlinger i usædvanlige farver, der diversificerer den festlige indretning af ethvert interiør.

Julepynt

   Det er jul, kasserne kommer ud, træet går op, og pludselig indser du, at din julepynt kan krydres lidt. Vær ikke bange, for Maxgaver er her for alle dine julepynt. Når det kommer til julepynt, har Maxgaver alle de muligheder, du ønsker. Forskellige størrelser, temaer, stilarter og farver, intet kan sammenlignes med det fantastiske udvalg. Og selvfølgelig med Maxgaver kan du altid være sikker på, at du får en god pris på et godt produkt.

   Et juletræ er bare ikke komplet uden nogle fantastiske ornamenter. Men at beslutte, hvad der vil se bedst ud på dit træ, kan være forvirrende. Heldigt for dig tilbyder Maxgaver.dk et tilsyneladende uendeligt sortiment af julepynt. Leder du efter klassikerne? Gå efter julekuglepynt! Disse lette muligheder er tilgængelige i en række forskellige farver og størrelser, og du kan sætte fokus på dit juletræ. Eller tag til den anden klassiker, og hent nogle små julepynt. Disse ornamenter af dråbeform er en feststemning på ferien og vil tilføre et element af tekstur og intriger med deres graduerede form. Begge disse klassikere vil pynte et træ og have det klar til ferien.
Når du væl
ger de rigtige julepynt, bliver væsentlighed et vigtigt beslutningskriterium. Maxgaver tilbyder en overflod af materialemuligheder at vælge imellem, når du handler efter julepynt, der er nødt til at markere afkrydsningsfelterne på din indkøbsliste.

   Hvis du leder efter en gammel klassiker, så tjek vores fabelagtige udvalg af julepynt i keramik og porcelæn i forskellige stilarter. Disse sarte, men kvalitetspynt er perfekte til et traditionelt træ. I samme ånd kan du se det fantastiske udvalg af glas julekugler fra Polen, som Maxgaver tilbyder. Disse skønheder vil bringe et mousserende nyt mål til dit juletræ komplet med lys og skinnede.
Shopping til julepynt? Tjek bare julepynten, og det sjove med at indrette dit hjem til jul begynder.


 

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij