Generelle forretningsbetingelser for Maxgaver.dk og instruktion vedrørende overdragelse af rettigheder.
§1 Generel information
    Privat virksomhed Maxgaver.dk kører en  online butik på adressen https://www.maxgaver.dk, som tilbyder hjemmesko, dekorative figurer, lightere, cigaretetuier, malerier, print på lærred og andre produkter, der har karakter af gaver. Den privat virksomhed Maxgaver.dk er ejer og administrator af hjemmesiden, er også en part i en aftale for alle juridiske og fysiske personer, der ønsker at købe varer på denne måde.
    Alle relationer som følge af en aftale mellem Maxgaver.dk og kunder er underlagt de almindelige forretningsbetingelser. Eventuelle afvigelser betragtes udelukkende i tilfælde af tidligere at være blevet bekræftet af Maxgaver.dk og kunden i en skriftlig form, eller har været udtrykkeligt defineret i disse almindelige forretningsbetingelser. Den verbale forpligtelse leverandørens at blive betragtet troværdig behov en skriftlig bekræftelse udstedt af Maxgaver.dk.
    Kunderne forpligter sig til at oplyse fulde og sande oplysninger i bestillingsformularen (navn, bopæl etc.). I tilfælde af at levere falske data, kunden er ansvarlig for de resulterende skader.
    Hvis nogen bestemmelse i disse almindelige forretningsbetingelser har mistet eller vil miste sin gyldighed, vil de resterende klausuler være gyldige alle de samme.
§2 Registrering af brugere
    Registrering i systemet er gratis og finder sted på det tidspunkt, at købe et produkt. Kunden er ikke berettiget til at anmode om adgang til vores system. Køb kan udelukkende foretages af personer, som kan tage retssager. Kunden forpligter sig til at præsentere en kopi af hans ID hvis dette ønskes. For at få adgang, skal man udfylde det elektroniske ansøgningsskema placeret på nettet siden og husker om give fuldstændige og sande data under registreringen. Med registreringen, skal du vælge et unikt brugernavn og adgangskode. Bruger navn skal ikke krænker tredjemands rettigheder eller andre personlige eller brand rettigheder, eller skal ikke blot krænke de normer for gode skikke. Kunden forpligter sig til ikke at give sit password til tredjemand.
    Bortset fra accept af disse almindelige forretningsbetingelser, registreringen er ikke underlagt nogen andre forpligtelser. Konto på maxgaver.dk du kan annullere når som helst.
    I tilfælde af en ændring af personlige oplysninger, bør gennemføres deres opdatering individuelt af brugeren. Eventuelle ændringer er kun mulig efter registrering online efter logning.
§3 Indgåelse af aftalen
    Produkter, der præsenteres af Maxgaver.dk på internettet udgør ikke et tilbud, men kun en invitation for kunden at fremlægge et købstilbud. Køb tilbud kan placeres gennem online køb ordreformular af Maxgaver.dk.
    Udbudte produkter efter at have modtaget bekræftelse af betaling vil blive sendt til kunden.
    Hver artikel skal konfigureres efter kundens individuelle ønsker. Kontroller venligst alle konfiguration og det endelige beløb. Alle vores priser er angivet i danske kroner (DKK), inklusiv moms og eventuelle afgifter og gebyrer. Alle ordrer uanset beløb pålægges forsendelsesgebyr på kr. 59,- GRATIS levering ved køb for 500 DKK.
    Bestil anses for at blive accepteret i det øjeblik, direkte levering, dvs. passerer produktet på til en speditør / kurer / posthus.
    Aftalen er ikke særskilt gemt af Maxgaver.dk. Data vedrørende kontrakten, stilles til rådighed for kunden i en bekræftelse modtaget via e-mail. Aktuelle vilkår og betingelser er tilgængelige på websiden www.maxgaver.dk.
    Ordrer afgivet af kunden accepteres under hensyntagen til aktuelt gældende vilkår og priser. Prisen gælder på tidspunktet for leveringen af ordren, som kunden er bindende for udstedelse af fakturaen.
    Sammen med ændringerne i Maxgaver.dk websider alle angivne priser og andre data vedrørende varerne bliver ugyldige.
    Tilbuddet er kun tilgængelig ved en defineret tid og i defineret mængde. Hvis tilbuddet grænse eller tidspunkt for udløb er overskredet, kan du ikke påberåbe sig ret til levering.
§4 Betaling og kvittering
     Betalinger for varer kan fundamentalt ske i form af en forudbetaling med kreditkort, i form af en bankoverførsel eller i payPal-systemet.
     Betaling med check eller kontant er ikke mulig.
     Vi er ikke ansvarlig for at sende kontanter med posten.
     Maxgaver.dk forbeholder sig ret til i enkelte tilfælde til accept eller afvisning af at acceptere visse former for betaling.
     Maxgaver.dk ikke sende varer uden en bekræftet betaling.
     Sikkerhed ved betaling
     Dine kreditkortoplysninger behandles via en sikker server, og at selve forbindelsen er krypteret, inden du sender via internettet, så tredjepart ikke kan få adgang til dine oplysninger. Ønsker du indblik i dine personlige oplysninger, kan du kontakte vores Kundeservice på mail: kundeservice@maxgaver.dk
     Kvittering for modtagelse af din ordre
     Når du har afsendt din bestilling, modtager du en kvittering via mail. Denne er ikke at opfatte som en juridisk bindende ordrebekræftelse. Din faktura sendes til dig sammen med de bestilte produkter.
§5 Levering
     Når dine varer afsendes fra Maxgaver, vil du modtage en mail med et ”Track & Trace”-nummer. Det nummer skal du bruge, hvis du vil følge pakkens vej fra Maxgaver til din adresse. Forventet leveringstid er 1-2 hverdage
    Et levering sker gennem afsendelse af varer til kunden til den angivne adresse.
    Bestillinger vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 9 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
    I tilfælde af levering af en vare eller en gruppe af produkter, er ikke mulig, Maxgaver.dk forpligter sig til øjeblikkelig at underrette sine kunder om dette faktum. Hvis kunden har betalt for varer, vil deres værdi blive returneret umiddelbart. Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr.
    Emballage til tidspunktet for transport og al anden emballage er ikke omfattet at vende tilbage, efter direktiver om emballage.
   
Vi leverer varer til adresser i Danmark, dog ikke Færøerne og Grønland.
    I tilfælde af levering af varer, der ikke opfylder bestemmelserne i den aftale, der skyldes vores skyld, er kunden forpligtet til at give os en ekstra levering periode på 2 uger.
    Vi sender din ordre i samarbejde med PostNord. Personlig samling af varer er ikke mulig.
§6 Annullering af din ordre
Du kan annullere din ordre inden du modtager besked om forsendelse.
Du kan annullere din ordre, inden du modtager en forsendelsesmeddelelse.
Har du ikke modtaget information om afsendelse af din ordre, er din ordre endnu ikke effektueret af Maxgaver og kan derfor annulleres ved at kontakte via
kontaktformularen. Når dine varer er afsendt fra Maxgaver, gælder punktet om ”Ombytning og returnering af varer”.
§7 Bestillinger til udlandet
     Vi leverer ikke til udenlandske adresser (herunder Færøerne og Grønland).
§8 Skader dannet under transporten
     Varer leveret til kunden besidder synlige skader af emballage eller indhold skal hævdes at speditøren / kureren. Accept af sådanne varer bør nægtes bør oprettes kontakt via e-mail eller post med Maxgaver.dk.
     Maxgaver.dk bør straks underrettes i tilfælde af at finde skjulte fejl.
§9 Begrænsning af ansvar
     I betragtning af den nuværende tilstand af teknik kan vi ikke sikre fejlfri og permanent tilgængelig kommunikation via internettet. Vi er ikke ansvarlige for permanent adgang til vores online-system, samt tekniske og elektroniske fejl skabt i processen med at gøre køb, hvor vi har ikke ingen indflydelse. Især for forsinket udarbejdelse eller accept af ordrer.
§10  Retten til afkald fra betingelserne i kontrakten (Fortrydelsesret)
     Du har ret til at fortryde denne aftale inden for 30 dage, uden at give nogen begrundelse, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du;
     Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere eller have fået besked herom, inden 30 dage. Falder den sidste dag for udøvelse af fortrydelsesretten på en helligdag, en lørdag, Grundlovsdag, den 24. december eller den 31. december, udløber fristen den følgende hverdag.
Meddelelsen skal gives enten ved direkte henvendelse i en mail til kundeservice@maxgaver.dk. Det skal være tydeligt, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.
Vælger du at undlade at afhente/modtage den pakke, vi sender til dig, betragter Maxgaver dette, som at du gør brug af din fortrydelsesret.
I forbindelse med julen er fortrydelsesfristen ekstraordinært forlænget ved køb i perioden d. 15. november frem til d. 24. december. Varer købt i den givne periode kan returneres eller ombyttes frem til d. 31. januar.
     Hvis du fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi dig alle betalinger modtaget fra Dem, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Vi refunderer ikke udgifter til forsendelsesomkostninger af varen til os fra dig.
     Varens stand, når du sender den retur
     Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

     Ombytning og returnering af varer
     I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende udvekslinger du bliver nødt til at betale.
     De hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og funktion af varerne.
Når du returnerer din vare, skal den returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Du må naturligvis gerne pakke varen ud og prøve den, så længe du kan returnere den i væsentlig samme stand og mængde som ved leveringen.
     Da dit ansvar for varerne først ophører, når vi har registreret varerne som modtaget i Maxgaver, anbefaler vi dig, at du sender varerne retur som pakkepost, så pakken kan spores via et ”Track & Trace”-nummer. Spørg evt. posthuset om hjælp. Forsendelsesomkostningerne i forbindelse med ombytning og returnering påhviler dig med mindre Maxgaver.dk er årsag til din ombytning. Du sender retur til:
     Maxgaver
     Storgade 23
     8882 Fårvang
§11 Garanti
     Iflg. Købeloven har du 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten kan for eksempel give mulighed for reparation og ombytning af en vare, men afgøres altid af, om reklamationen er berettiget.
     For alle produkter i vores butik, der er en retlig forpligtelse til at sikre varerne med kontrakten. Garantien er gældende for to år og begynder på dagen for modtagelsen af givne varer af kunden.
    Maxgaver.dk ikke bærer ansvaret for ubetydelige afvigelser af varer leveret fra dem, der tilbydes.
    Kunden forpligter sig til at indgive klager vedrørende fejlleverancer og synlige fejl af varer inden for to uger siden det øjeblik levering af varer via e-mail eller post.
    Hvis køb af varer er en handel transaktion for begge parter, er kunden forpligtet, når det er muligt, at kontrollere varen straks efter modtagelsen. I tilfælde af at finde defekter, bør kunden vise dem straks. Hvis kunden ikke viste fejl, er de varer, anses for at være accepteret, medmindre denne mangel ikke var synlige under kontrol af varerne. Hvis fejlen vises på et senere tidspunkt, bør det være anmelde umiddelbart efter afsløring, ellers varer anses for at være accepteret.
    Hvis Maxgaver.dk leverer en vare fri for fejl som et tillæg på realiseringen af leveringen, kan det kræve fra kunden til at vende tilbage af mangelfulde varer.
    Skader der dannes som følge af kundens forkerte foranstaltninger eller foranstaltninger er uforenelige under montage eller brug af produktet eller oplagring af varerne kontrakt, ikke danne grundlag for arkivering krav mod Maxgaver.dk.
Handlinger, der er ukorrekt eller uoverensstemmende, kontrakten er defineret i oplysninger, der videregives af producenten af varer.
     Et produkt, der er anvendt fejlagtigt, eller er skadet pga. forkert adfærd, er ikke dækket af reklamationsretten. For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare. Kontakt Maxgavers Kundeservice på mail: kundeservice@maxgaver.dk, hvis du ønsker at gøre brug af din reklamationsret.
     Refundering af fragtomkostninger ved reklamation
     Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Udfyld bankoplysninger for tilbagebetaling af fragtomkostninger på retursedlen og vedlæg/vedhæft dokumentation for omkostningen.
Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du som forbruger snarest muligt, og inden for rimelig tid, kontakte Maxgaver og forklare, hvori fejlen eller manglen er. Oplys venligst altid dit ordrenummer, når du henvender dig.
     Ønsker du at klage, vil vi bede dig gøre det skriftligt. Klager sendes til:
     Maxgaver
     Storgade 23
     8882 Fårvang

     eller via mail til kundeservice@maxgaver.dk.
     Vi bekræfter modtagelsen af din klage og sender dig et svar hurtigst muligt. Din ret til at klage ophører iflg. Købeloven 24 måneder efter modtagelsen af din vare.
§12 Oplysning om klagemuligheder
     En klage over en vare købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klagelæsning via: https://www.forbrug.dk/
     Europa-Kommissionen giver en internet platform for online-bilæggelse af tvister, som findes på følgende link: https://ec.europa.eu/consumers
Denne platform er et EU kontor for bistand til udenretslig bilæggelse af tvister vedrørende kontraktlige forpligtelser, der følger fra online salgskontrakter.
     Defekte varer og fejlleverancer
     Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse. Modtager du derfor en defekt vare eller en anden vare end den, der fremgår af din bestilling, beder vi dig hurtigst muligt kontakte vores kundeservice på mail: kundeservice@maxgaver.dk. Oplys altid dit ordrenummer, når du henvender dig.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij