Generelle forretningsbetingelser for Maxgaver.dk og instruktion vedrørende overdragelse af rettigheder.
§1 Generel information
   
Privat virksomhed Maxgaver.dk kører en  online butik på adressen https://www.maxgaver.dk, som tilbyder hjemmesko, dekorative figurer, lightere, cigaretetuier, malerier, print på lærred og andre produkter, der har karakter af gaver. Den privat virksomhed Maxgaver.dk er ejer og administrator af hjemmesiden, er også en part i en aftale for alle juridiske og fysiske personer, der ønsker at købe varer på denne måde.
    Alle relationer som følge af en aftale mellem Maxgaver.dk og kunder er underlagt de almindelige forretningsbetingelser. Eventuelle afvigelser betragtes udelukkende i tilfælde af tidligere at være blevet bekræftet af Maxgaver.dk og kunden i en skriftlig form, eller har været udtrykkeligt defineret i disse almindelige forretningsbetingelser. Den verbale forpligtelse leverandørens at blive betragtet troværdig behov en skriftlig bekræftelse udstedt af Maxgaver.dk.
    Kunderne forpligter sig til at oplyse fulde og sande oplysninger i bestillingsformularen (navn, bopæl etc.). I tilfælde af at levere falske data, kunden er ansvarlig for de resulterende skader.
    Hvis nogen bestemmelse i disse almindelige forretningsbetingelser har mistet eller vil miste sin gyldighed, vil de resterende klausuler være gyldige alle de samme.
§2 Registrering af brugere
    Registrering i systemet er gratis og finder sted på det tidspunkt, at købe et produkt. Kunden er ikke berettiget til at anmode om adgang til vores system. Køb kan udelukkende foretages af personer, som kan tage retssager. Kunden forpligter sig til at præsentere en kopi af hans ID hvis dette ønskes. For at få adgang, skal man udfylde det elektroniske ansøgningsskema placeret på nettet siden og husker om give fuldstændige og sande data under registreringen. Med registreringen, skal du vælge et unikt brugernavn og adgangskode. Bruger navn skal ikke krænker tredjemands rettigheder eller andre personlige eller brand rettigheder, eller skal ikke blot krænke de normer for gode skikke. Kunden forpligter sig til ikke at give sit password til tredjemand.
    Bortset fra accept af disse almindelige forretningsbetingelser, registreringen er ikke underlagt nogen andre forpligtelser. Optage du kan annullere når som helst.
    I tilfælde af en ændring af personlige oplysninger, bør gennemføres deres opdatering individuelt af brugeren. Eventuelle ændringer er kun mulig efter registrering online efter logning.
§3 Indgåelse af aftalen
    Produkter, der præsenteres af Maxgaver.dk på internettet udgør ikke et tilbud, men kun en invitation for kunden at fremlægge et købstilbud. Køb tilbud kan placeres gennem online køb ordreformular af Maxgaver.dk.
    Udbudte produkter efter at have modtaget bekræftelse af betaling vil blive sendt til kunden. Gælder ikke for malerier og fototapeter, hvis produktion påbegyndes efter modtagelsen af din ordre og bekræftelse af betaling.
    Hver artikel skal konfigureres efter kundens individuelle ønsker. Kontroller venligst alle konfiguration og det endelige beløb. Alle priser er incl. Moms og ekskl. forsendelse.
    Bestil anses for at blive accepteret i det øjeblik, direkte levering, dvs. passerer produktet på til en speditør / kurer / posthus.
    Aftalen er ikke særskilt gemt af Maxgaver.dk. Data vedrørende kontrakten, stilles til rådighed for kunden i en bekræftelse modtaget via e-mail. Aktuelle vilkår og betingelser er tilgængelige på websiden www.maxgaver.dk.
    Ordrer afgivet af kunden accepteres under hensyntagen til aktuelt gældende vilkår og priser. Prisen gælder på tidspunktet for leveringen af ordren, som kunden er bindende for udstedelse af fakturaen. Alle angivne priser er inklusive moms, ekskl. omkostninger til forsendelse.
    Sammen med ændringerne i Maxgaver.dk websider alle angivne priser og andre data vedrørende varerne bliver ugyldige.
    Tilbuddet er kun tilgængelig ved en defineret tid og i defineret mængde. Hvis tilbuddet grænse eller tidspunkt for udløb er overskredet, kan du ikke påberåbe sig ret til levering.
§4 Betaling
     Betalinger for varer kan fundamentalt ske i form af en forudbetaling med kreditkort, i form af en bankoverførsel eller i payPal-systemet.
     Betaling med check eller kontant er ikke mulig.
     Vi er ikke ansvarlig for at sende kontanter med posten.
     Maxgaver.dk forbeholder sig ret til i enkelte tilfælde til accept eller afvisning af at acceptere visse former for betaling.
     Maxgaver.dk ikke sende varer uden en bekræftet betaling.
§5 Levering
    Et levering sker gennem afsendelse af varer til kunden til den angivne adresse.
    Bestillinger vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
    Gælder ikke for malerier og fototapeter, der er produceret efter modtagelse af ordren og sendes direkte af producenten fra Polen. I dette tilfælde fristen for realiseringen af ordren som regel udgør 2 -14 arbejdsdage fra det øjeblik, bekræftelse af modtagelsen af det fulde beløb.
    I tilfælde af levering af en vare eller en gruppe af produkter, er ikke mulig, Maxgaver.dk forpligter sig til øjeblikkelig at underrette sine kunder om dette faktum. Hvis kunden har betalt for varer, vil deres værdi blive returneret umiddelbart. Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr.
    Emballage til tidspunktet for transport og al anden emballage er ikke omfattet at vende tilbage, efter direktiver om emballage.
    Produkter kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
    I tilfælde af levering af varer, der ikke opfylder bestemmelserne i den aftale, der skyldes vores skyld, er kunden forpligtet til at give os en ekstra levering periode på 2 uger.
    Personlig samling af varer er ikke mulig.
§6 Skader dannet under transporten
     Varer leveret til kunden besidder synlige skader af emballage eller indhold skal hævdes at speditøren / kureren. Accept af sådanne varer bør nægtes bør oprettes kontakt via e-mail eller post med Maxgaver.dk.
     Maxgaver.dk bør straks underrettes i tilfælde af at finde skjulte fejl.
§7 Begrænsning af ansvar
     I betragtning af den nuværende tilstand af teknik kan vi ikke sikre fejlfri og permanent tilgængelig kommunikation via internettet. Vi er ikke ansvarlige for permanent adgang til vores online-system, samt tekniske og elektroniske fejl skabt i processen med at gøre køb, hvor vi har ikke ingen indflydelse. Især for forsinket udarbejdelse eller accept af ordrer.
§8 Retten til afkald fra betingelserne i kontrakten
     Du har ret til at fortryde denne aftale inden for 30 dage, uden at give nogen begrundelse. Fristen for tilbagetrækning udløber efter 30 dage fra den dag, hvor du (eller anden angivet i orden person) indtastede i den fysiske besiddelse af varerne.
     For at udøve fortrydelsesretten skal du oplyse os om din beslutning om at træde tilbage fra denne aftale i en utvetydig erklæring (fx et brev med post eller e-mail). Bare at du giver os dit ordrenummer og fakturanummer.
     Maxgaver.dk   Storgade 23,   8882 Fårvang,  e-mail: [email protected]     
Følger af fortrydelse.
    Hvis du fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi dig alle betalinger modtaget fra Dem, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse (ved vi har modtaget varerne tilbage).
Vi vil foretage en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du brugte ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har aftalt andet; Under alle omstændigheder, vil du ikke pådrage gebyrer som følge af tilbagebetalingen.
    De returnerer varerne eller afleverer dem til os uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage efter den dag, hvor du kommunikerer din tilbagetrækning fra denne kontrakt til os.
    Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Vi refunderer ikke udgifter til forsendelsesomkostninger af varen til os fra dig.
    I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende udvekslinger du bliver nødt til at betale.
    De hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og funktion af varerne.
Når du returnerer din vare, skal den returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Du må naturligvis gerne pakke varen ud og prøve den, så længe du kan returnere den i væsentlig samme stand og mængde som ved leveringen.
§9 Garanti
    For alle produkter i vores butik, der er en retlig forpligtelse til at sikre varerne med kontrakten. Garantien er gældende for et år.
    Maxgaver.dk ikke bærer ansvaret for ubetydelige afvigelser af varer leveret fra dem, der tilbydes. I tilfælde af malerier på lærred og fototapeter, de ubetydelige afvigelser i farver i forhold til standard motiver, samt ændringer som følge af andet format, kvalitet af papir, materiale og overflade er ikke teknisk og helt muligt skal undgås i produktionsprocessen. Sådanne afvigelser ikke giver at indgive klager.
    Kunden forpligter sig til at indgive klager vedrørende fejlleverancer og synlige fejl af varer inden for to uger siden det øjeblik levering af varer via e-mail eller post.
    Garantiperioden udgør et år og begynder på dagen for modtagelsen af givne varer af kunden.
    Hvis køb af varer er en handel transaktion for begge parter, er kunden forpligtet, når det er muligt, at kontrollere varen straks efter modtagelsen. I tilfælde af at finde defekter, bør kunden vise dem straks. Hvis kunden ikke viste fejl, er de varer, anses for at være accepteret, medmindre denne mangel ikke var synlige under kontrol af varerne. Hvis fejlen vises på et senere tidspunkt, bør det være anmelde umiddelbart efter afsløring, ellers varer anses for at være accepteret.
    Hvis Maxgaver.dk leverer en vare fri for fejl som et tillæg på realiseringen af leveringen, kan det kræve fra kunden til at vende tilbage af mangelfulde varer.
    Skader der dannes som følge af kundens forkerte foranstaltninger eller foranstaltninger er uforenelige under montage eller brug af produktet eller oplagring af varerne kontrakt, ikke danne grundlag for arkivering krav mod Maxgaver.dk.
Handlinger, der er ukorrekt eller uoverensstemmende, kontrakten er defineret i oplysninger, der videregives af producenten af varer.
§10 Oplysning om klagemuligheder
     En klage over en vare købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klagelæsning via:
https://www.forbrug.dk/
     Europa-Kommissionen giver en internet platform for online-bilæggelse af tvister, som findes på følgende link: https://ec.europa.eu/consumers
Denne platform er et EU kontor for bistand til udenretslig bilæggelse af tvister vedrørende kontraktlige forpligtelser, der følger fra online salgskontrakter.
Vores e-mail-adresse: [email protected]