JULEKUGLER GULD

JULEKUGLER GULD

Stort udvalg af Guld Julekugler til billige priser

   En af de mest almindelige juletraditioner er at pynte juletræet. Mellem tilføjelsen af lysene og ornamenterne nyder familier at lave deres perfekte juletræ. Hvis du ønsker at give dit juletræ et klassisk look, kan du ikke gå galt med glasboldpynt. Glas kuglepynt giver ethvert juletræ et elegant og moderne præg. Disse ornamenter fås i forskellige farver og dekorative designs. De er gode at dekorere et helt træ med, eller kan bruges som fyldstof mellem andre, mere unikke ornamenter. Med et så stort udvalg kan du finde de perfekte, der viser stilen i dit hjem. Maxgaver tilbyder alle de glasboldpynt, du har brug for til at dekorere dit juletræ og dit hjem. Gennemse vores udvalg for at finde den rigtige glaskuglejulepynt til dig!
 

Gyldent juletræ - symbolik af gyldne julepynt

   Af alle farver er guld kendetegnet ved den største majestæt. Det er i denne farve, at korsbenet findes, altså et fænomen, der længe har vakt den største menneskelige rædsel og samtidig vækker beundring.

   Tilsyneladende er Guds egne klæder i denne farve. Ikke underligt, at nogle mennesker pynter juletræet og hele huset i denne farve. Hvis du vil dekorere dit juletræ med guld, skal du sørge for at tjekke, hvilken symbolik med denne farve du bringer til huset til jul.

Guld - Guds farve

   Guld er ikke kun et symbol på Gud, men også et symbol på hans egenskab, altså guddommelig intelligens. Det er i denne farve, at visdom opstår. Det er også et symbol på noget uforgængeligt. Og en udødelig.

   Folk har drømt om udødelighed i lang tid. I dag vælger vi ofte guldpynt eller vælger farven på gaveemballagen. Bag dette ligger vores ønske om at være udødelige.

   Det er også et symbol på guddommelig herlighed og viljen til at forbedre, såvel som åndelig oplysning. Den menneskelige aura har mange farver, og det er den gyldne aura, der er en af ​​de mest spirituelle. Overlevende fra klinisk død siger, at det var i denne farve, at Gud viste sig for at byde dem velkommen til paradis.
 

Uægtheden af ​​den gule farve

   Gyldne juletræspyntninger er også forbundet med solen. Interessant nok kan et juletræ dekoreret i gult have en lignende farvesammensætning som et gyldent juletræ, men ... det er ikke det samme.

   Selvom både gul og guld kan minde om solen. Men i symbolismen har gul en helt anden betydning. Det betragtes som en falsk farve. I middelalderen blev gul for eksempel betragtet som en erstatning for guld. Det var også misundelsens farve.
Guld er til gengæld et metal, der anses for at være det ædleste.

   På den anden side, når man sammenligner gul med guld, er gul fiktiv i forhold til guld, fordi den ligner guld, men mindre ædel. Juletræets gulhed kan derfor signalere uægthed.
 

Et gyldent juletræ som en Buddha eller en faraos trone

   Den gyldne farve er blevet betragtet som meget ædel siden oldtiden. Skulpturer af guddomme og helgener var altid dekoreret med en gylden glorie eller en gylden glorie. Der er heller ingen mangel på guld i Buddha-billeder.

   Det betegner lyset af den største sandhed og fuldkommenhed. Derfor er det en fin idé at drysse juletræet med guldglimmer. Så vil det bringe tankerne hen på hellige billeder og vil skinne mod baggrunden af ​​det festligt dekorerede hus som en Buddha mod en gylden baggrund. Eller som en egyptisk trone eller en statue, fordi det var i det gamle Egypten, at troner, grave eller faraoners kar og endda grave var forgyldte eller lavet af guld.

Selvfølgelig var det meget massivt guld. De israelitter, der forlod Egypten, glemte heller ikke guldet. De tog en masse guld med sig, som de så brugte til at dekorere præsteklæder eller til at lave gyldne redskaber eller til at skabe en gylden, hellig tyrestatue, som blev genstand for tilbedelse af israelitterne. Salomo selv bragte til gengæld guld fra Ofir til sit tempel og palads.
 

Symbol på udødelighed

   Symbolikken i den gyldne gren er også interessant. Hvad betyder en juletræskvist med guldglimmer? Nå, træets gyldne gren er et symbol på udødelighed. Symbolikken i den gyldne fleece er også kendt i kulturen. Den gyldne fleece markerer Argonauternes destination. Det er et symbol på at få ting uopnåelige eller ting, der er svære at forestille sig. Det er ganske vist en smuk symbolik.

   Men guld fungerer også i vores kultur som en guldfeber, altså et jag for at søge efter guld. Metaforisk betyder det selvfølgelig et stærkt ønske om at blive rig og jagte profit, succes. På den anden side, hvis vi taler om bjerge af guld, betyder det store fordele.

   Guldregn er også til stede i kulturen, som er den gødnings- eller livgivende regn. Til gengæld betyder guld i kristendommen Guds ånd, det vil sige glæde og kærlighed, og tro, der vil lykkes.

Atmosfæren af ​​originalitet

    Og hvad siger den gyldne farve på et juletræ og julepynt om ejerne af et sådant dekoreret hus? Psykologer siger, at hvis nogen vælger farven guld, er han original og har karisma. Sådan en person kan få andre mennesker til at føle sig værdifulde i deres selskab.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij