JULEKUGLER

Julekugler fra Polen

   Polske julekugler vil være tilgængelige på Maxgaver.dk fra juli 2021. I september fordobler vi tilbuddet.
På Maxgaver.dk finder du det største udvalg af julepynt i glas. Oplev vores store udvalg af julepynt af glas, herunder julekugler af glas, julekugler af dekoreret glas, glasjulefigurer og glas juletræspynt.

   Julekuglen af ​​glas er uundværlig i hvert juletræ. Julekuglen af ​​glas giver dit juletræ et luksuriøst look. Julekuglerne i glas fås i forskellige størrelser, farver og designs. I vores sortiment finder du små julekugler af glas til for eksempel at dekorere dit mini-juletræ.
Selvfølgelig har vi også store glasjulekugler og dekoreret jul. Alle disse sorter er lette at kombinere og giver en række eller ornamenter i dit kunstige juletræ. Du kan bringe noget variation i din julepynt ved at bruge vores glasjulekugler. Fås i forskellige luksuriøse og trendy designs. På Maxgaver.dk finder du udelukkende gennemsigtige glasjulekugler med tekster, fjer, glitter og sne.

julefigurer glas

   Udover glasjulekugler finder du også en bred vifte af glas julefigurer i vores online julebutik. Vores glasjulefigurer som hjerter, stjerner og istapper giver variation i dit juletræ. Glasjulepynt skal hænges sikkert i dit juletræ, krans eller krans. I vores online-butik kan du finde billige juletræskrog til at sikre dine ornamenter, så der er ikke meget chance for knust glas. Vi tilbyder vores juletræskrog i sølv og guld, så du kan matche din krog med dit julepynt eller julependel.

polsk glas julepynt

   Du laver dit juletræ komplet med en smuk glas juletræstopper. Tree toppers på Maxgaver.dk fås i de nyeste moderigtige farver, men vi tilbyder også en række klassiske farver. Med en højde på 35 cm og en diameter på 7 cm er toppen af ​​glas træet kronen på dit juletræ. Tjek vores smukt sammensatte jultemaer for inspiration og råd om udsmykning af julepynt.
 

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij