STORE JULEKUGLER

STORE JULEKUGLER

Unikke store julekugler i glas

   Traditionen tro skal julekugler primært hænge på juletræet. Men tiderne ændrer sig. Julekugler bruges i stigende grad ikke kun til at dekorere juletræer, men også til at skabe andre indvendige dekorationer til festtiden.

   Kugler er en af ​​de grundlæggende julepynt. Ingen kan forestille sig, at de kunne mangle derhjemme i løbet af julen. De fås i forskellige størrelser, farver og former. Derfor kan alle vælge den, der passer bedst til dem. Derudover kan du bruge dem på forskellige måder til at skabe unikke dekorationer derhjemme, der vil bringe det en festlig stemning. Endelig vil du kunne mærke magien ved denne ferie i dit hjem.

   En fashionabel trend er at lægge kugler i vaser eller på stativer. Ideelt set skal vasen være høj. Takket være dette vil glasjulekugler se meget godt ud i det. Du kan også sætte et elektrisk lys drevet af et batteri i en sådan vase, og derudover vil en original tændt lanterne med kugler blive placeret på bordet.

   Denne løsning kan med succes erstatte et juletræ, hvis der ikke er plads til det i lejligheden. Det eneste du skal gøre er at vælge en stor vase for eksempel at placere på gulvet. Du kan putte farverige juletræskugler i forskellige størrelser i det og bare bruge et elektrisk lys i det. Takket være dette vil en vase eller et stativ blive et interessant alternativ til et juletræ. Julepynt i denne form vil bestemt se unikt ud. Store julekugler på et særligt stativ kan også være en unik dekoration i ethvert juleinteriør.
 

Sådan pynter du et juletræ

   Vi forbinder jul med et juletræ, takket være hvilket den festlige atmosfære får en unik karakter. Skikken med at dekorere juletræet i vores land går dog ikke tilbage til meget gamle tider. Hvert år kommer det samme spørgsmål tilbage - hvordan pynter man et juletræ? Jeg vil forsøge at besvare dem i denne artikel.

   Oprindeligt i Polen var det en indfødt tradition at hænge en dekoreret nåletræsgren fra loftet, kaldet podłaźniczka. Først i begyndelsen af ​​det 18. og 9. århundrede kom traditionen med at dekorere et juletræ til os fra vores vestlige naboer. Denne skik har vi taget godt imod, men det kan være værd at kombinere disse traditioner og sætte et juletræ i stuen og hænge en bakke i køkkenet. De kan dekoreres i en lignende farve eller stil.

   I starten var der ikke sådan en fancy pynt til juletræet, men i dag har vi et udvalg af forskellige dekorationer, hvoraf julekugler er de mest populære. Ikke så mærkeligt, fordi deres mangfoldighed giver dig mulighed for at lave en smuk dekoration, det være sig mere traditionel eller i en helt anden stil.

Juletræ til jul

   Normalt er der hver sæson nye forslag til julepynt. Vi har også andre interessante mønstre i vores tilbud af håndlavede glaskugler. Vores nyhedsjulekugler kan være en rigtig udvalgt tilføjelse til den pynt, vi allerede har, eller de kan være med til at skabe en helt ny juletræsramme.
Et smukt dekoreret juletræ gør den familiemæssige atmosfære mere behagelig, og det grønne bringer en masse varme til interiøret.

   Juletræet skal indtage den rigtige plads i huset, hvor vi bruger mest tid. Det er også bedst, hvis det matcher indretningen, så det er godt at definere den stil, du vil klæde den i. Du skal vælge det rigtige julepynt, så pynten ser sammenhængende ud med hele interiøret. Vores julekugler vil helt sikkert hjælpe med dette, det er også værd at stifte bekendtskab med andre forslag til pynt og julekugler.


Nedenfor præsenterer vi 10 styles, hvor du kan pynte dit juletræ i år.

Et juletræ i ECO-stilen

   Dette er et forslag til naturforkæmpere, fordi juletræet i ECO-stil består af forskellige typer strukturer lavet af paller, kviste, pinde eller snore. Fans af denne løsning viser en masse kreativitet og skaber juletræsdekorationer af genanvendelige og andre miljøvenlige materialer. Det er også en inspiration for dem, der leder efter noget nyere end traditionelle ideer. Et juletræ i ECO-stilen passer til enkle og moderne interiører.

   En økologisk løsning er også et levende juletræ i en potte med naturlig dekoration lavet af kogler, nødder, halm samt tørrede æbler eller anden frugt.

   Et juletræ i ECO-stilen er alle slags strukturer lavet af paller, kviste, pinde eller snore. En økologisk løsning vil også være et levende juletræ i en krukke med naturlig dekoration lavet af kogler, nødder, halm og tørrede æbler.
 

Juletræ med honningkager

   Den mest appetitlige, fængslende og mest elskede af børn. Det er bedst, hvis juletræet er ægte. Vi blander duften af ​​et træ duftende med en skov med duften af ​​honningkager for at skabe en fantastisk julestemning og gøre familiestemningen behagelig. Børn oplever julen mest, så det er værd at lade dem skabe noget på egen hånd og hænge det på juletræet. At lave honningkager sammen og pynte juletræet med dem er sjovt, men også smukt og tæt på at tilbringe tid sammen.

   Honningkagetræet kan desuden pyntes med nye julekugler. Et sæt med seks hvide juletræskugler fra vores tilbud passer perfekt til dette outfit. To af kuglerne har figurerne af en pige og en dreng, som ligner søde honningkagefigurer. Disse og andre dekorationer er i en korallignende bagefarve, og den mat hvide baggrund matcher glasuren.
 

Et glamourøst juletræ

   Glamourstilen er forbundet med glamour og luksus. Et glamourøst juletræ er elegant og skinnende, dekoreret med glaspynt og krystaller. Det vil lysne op i rummet og skinne med rige farver. Farverne på sådanne dekorationer er hovedsageligt guld og sølv, du kan også tilføje hvid, grå og pasteller. Denne stil passer til enkle, elegante og moderne interiører i hvide farver og med guld- eller sølvelementer. Det er godt at drysse juletræet med glimmer, som vil give det endnu mere glød.

   Vores julekugler, et sæt med fire guldbelagte kugler og et sæt med seks hvide og sølv juletræskugler vil være perfekte til at dekorere et juletræ i en glamourøs stil.

Vores julekugler i glamour stil

Ensfarvede juledekorationer

   Et juletræ med dekorationer i en farve bør dekoreres med måde. Det er godt at vælge en farve, der matcher farverne på det meste af udstyret i rummet. Julekugler, anden pynt, kæder og lamper skal have samme farve.

   Oftest, i tilfælde af et ensfarvet juletræ, bruges ornamenter uden noget mønster. Du kan dog diversificere dekorationen lidt med kugler med subtile ornamenter i samme farve som baggrunden. I vores tilbud finder du flotte ensfarvede julekugler.
 

vores ensfarvede kugler

Et juletræ i skandinavisk stil

   Den skandinaviske stil er kendetegnet ved enkelhed i form, mådehold og klarhed. Disse er praktiske løsninger domineret af hvid, grå og brun. Juletræet i skandinavisk stil refererer til naturen, det er kendetegnet ved sans for detaljer og minimalisme, der introducerer en smule hygge i rummet. Træet skal være ægte, det kan placeres i en flettet kurv, trækasse eller metalspand.

   Dekorationerne har en original form og farve, oftest er det håndlavede dekorationer lavet af kogler, træ, halm eller stof. Du kan vælge håndlavede glaskugler i matchende farver.

Husk, at den skandinaviske stil ikke kan lide overdrivelse, og detaljer spiller en nøglerolle i den. Du kan også finde juletræspynt i skandinavisk stil.

Rustikt juletræ

   Den rustikke stil er forbundet med varme, hygge og komfort. Det er en reference til livet på landet, naturen og træelementer.

   Et rustikt juletræ er bedst egnet til et landsted, hvor det dufter af tørret frugtkompot og svampesursuppe. Dekorationer skal forbindes med naturen, dekorationer lavet af kegler, træ, buer og kæder lavet af lærred vil være perfekte. Ronfrugter og ornamenter lavet af kornører passer også til stilen. Sådan et juletræ vil fungere i interiører med mange træelementer.

   Et rustikt juletræ kan desuden pyntes med glaskugler, gerne håndlavede, men mere afdæmpede.

Traditionelt juletræ

   Uanset modetrends er et traditionelt juletræ altid til tiden og passer til næsten ethvert interiør. Dette muntre juletræ er forbundet med barndoms- og familievarme. Den er ofte dekoreret med slik og småkager, og kuglerne er farverige og har forskellige former. Der er dog flere muligheder. Vi kan vælge mellem farverige kæder og lys, håndlavede ornamenter, guldmalede nødder, kogler, sløjfer og selvfølgelig julekugler, som i dette tilfælde ikke behøver at være ens. Vaner kan være forskellige i hvert hjem, og dette er det mest interessante.

   Et traditionelt juletræ er også konventionelle farver. Rød og guld er en tidløs klassiker, og kombinationen af ​​matchende dekorationer i begge farver ser smuk ud. Vores 2021 julekugler i to versioner, et sæt med fire guldbelagte kugler og et sæt med seks røde kugler til et juletræ, vil fungere her.

   For mig er et traditionelt juletræ også en julekrybbe placeret under det, men traditionerne kan være forskellige i hvert hus, og det er det fedeste. Vi anbefaler altid traditionelle håndlavede julekugler.

Et juletræ i moderne stil

   Den moderne stil er kendetegnet ved enkelhed og stram form og små møbler. Et juletræ i moderne stil er også minimalisme. Velegnet til enkle interiører i skandinavisk stil.

   Moderne juletræer er hvide, skandinaviske og ØKO-træer, og nogle er dekoreret i én farve.Der er dog oftere og oftere juletræer, der kun er pyntet med lys i én farve eller kun placeret i en flettet kurv.
   Denne enkle form har den fordel, at selve det grønne ser godt ud på en hvid baggrund.

Hvidt juletræ

   Det er usandsynligt, at denne moderne løsning er for elskere af tradition. Et hvidt juletræ passer til moderne, enkle interiører med forskellige farveelementer, det afhænger af farverne på dekorationerne. Ideelt set skal dekorationerne dog være i én farve og ikke have mange af dem. Bløde farver ser også godt ud, men et hvidt juletræ passer godt sammen med stærke farver som blå.

   Vi har et stort udvalg af blå pynt til juletræet, nogle af modellerne i vores nye kollektion af julekugler vil også fungere godt, især et sæt med seks juletræskugler i pink og lilla farver.
Vi tilbyder også hvide julekugler.

Juletræ pyntet med blonder

    Et meget delikat, smukt og charmerende juletræ dekoreret med blonder og lamper er et tilbud til folk, der kan lide kunsthåndværk og naturlig atmosfære. Det vil være perfekt til traditionelt interiør, det kan også være en interessant kontrast til moderne indretning i mørke farver med hvide elementer.

    Et juletræ dekoreret med hvide blonder kan blive en smule mere attraktivt, hvis vi tilføjer vores sæt med seks hvide og sølv juletræskugler fra den nye kollektion til dekorationen. Sølvdekorationer ligner gennembrudte mønstre, så de passer perfekt til blonde


 

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij