Klassiske skulpturer

skulpturer til hjemmet

Mytologiske statuer og samleobjekterMytologiske figurer og samleobjekter

   Troen, der engang gjorde myter til religion, kunne næsten være gået ind i antikken, men interessen for mytologi forbliver levende og stærk, selv den dag i dag! Og den interesse lever i bedste velgående her, da vi tilbyder et stort udvalg af mytologiske statuer og samleobjekter, der giver enhver mulighed for at fejre deres interesse for tidligere århundreders religioner!

   Her finder du statuer af en lang række forskellige figurer fra myter og legender, herunder de forskellige guder og gudinder, der engang blev tilbedt af kulturer i hele middelalderens Europa. Nogle af de mere almindelige mytologier, du vil finde repræsenteret her, er disse figurer fra græsk myte, romersk myte og nordisk myte, fordi disse var nogle af de mere almindelige trosretninger, selvom de på ingen måde var de eneste.

Mytologiske figurer   De blander sig dog alle sammen her, hvilket betyder, at du vil finde Ares-statuetter stående side om side med Thor-figurer, ligesom du vil finde Odin-figurer med Zeus-statuetter.

   Heldigvis vil du finde alt dette uden at der er nogen titaniske sammenstød af guddommelig magt. Statuer i fuld størrelse står højt og skildrer scener lige ud af myte og legende, såvel som buster, der skildrer guderne tæt på. Så hvis du har fået en interesse for mytologi og sagn, så er det måske bedst, hvis du går en kort tur gennem mytologistatuerne her.

   Uanset om du kan lide romerske guder, græske guder, nordiske guder eller bare myter generelt, er du sikker på at finde statuer her, der bare tigger om at blive tilføjet til din samling eller indretning.

   Fra Arthur-legender til forskellige pantheoner, middelalderlige samleobjekter er stolte af at tilbyde en bred vifte af mytologiske statuer og boligindretning. Uanset om du er interesseret i keltiske, nordiske eller græske og romerske pantheoner, har vi helt sikkert en statue eller figur til dig.

   Vi tilbyder også indretningsstykker baseret på andre guddomme. Nogle af vores stykker er også perfekte til fans af britisk folklore. Vores mytologiske statuer har utrolige detaljer. De kommer i mange forskellige farver og stilarter. Disse indretningsstykker ser godt ud i ethvert hjem eller kontor. Se vores udvalg af figurer. Der er helt sikkert et indretningsstykke til dig.
 

Odin statuer og figurerOdin statuer og figurer

   Odin er en populær gud i nordisk mytologi. Uanset om du nyder nordisk mytologi eller en vikingeæstetik, så se vores fantastiske Odin-figurer. Middelalderlige samleobjekter er glade for at tilbyOdin statuer og figurerde denne vifte af boligindretningsgenstande.

   De kommer i en række forskellige stilarter og farver. Stilarterne spænder fra det naturtro til en mere tegneserieæstetik. Figurerne viser ofte Odin med sit spyd, Gungnir. Disse statuer fungerer godt til mange forskellige indretninger. De tilføjer også det perfekte strejf af nordisk mytologi til ethvert hjem eller kontor.

  Sørg for at stoppe op og se vores Odin-statuer. De laver fantastiske gaver til vikingeelskere, nordiske fans og mere. Der er helt sikkert et design, der interesserer dig.
 

Medusa statuerMedusa figurer og statuer

Medusa figurer   Medusa, en Gorgon, forvandlede enhver, der så hende, til sten. Hun havde slanger i stedet for hår. Hvis du er fan af græsk mytologi, så tjek vores Medusa-statuer. Maxgaver.dk er stolte af at tilbyde dig dette brede udvalg af Medusa boligindretning.

   Vi har vidunderlige varer, der ser godt ud i en række forskellige stilarter. Nogle af vores varer hænger på væggen. Andre fungerer bedst siddende på et skrivebord eller en hylde.

   Derudover kommer et par af vores varer i forskellige finish. Dette hjælper dig med at matche din individuelle stil endnu bedre. Medusa er sikker på at vogte alt, hvad du har brug for hende til.

   Hun tilføjer det perfekte strejf af græsk mytologi til enhver indretning. Gennemse vores udvalg af Medusa figurer og boligindretning. Du er sikker på at finde noget, der interesserer dig.
 

Zeus statuerZeus figurer og statuer

Zeus figurer   For de gamle grækere regerede Zeus himlen og guderne på Olympen. Tilføj hans kraftfulde tilstedeværelse til dit hjem med vores udvalg af Zeus-statuer.

   Maxgaver.dk er stolte af at tilbyde denne række af figurer. De har den velkendte gud i en række forskellige positurer. Han holder ofte sin torden i disse statuer. Desuden har de utrolige detaljer.

   Dette giver dem et fantastisk, næsten livagtigt udseende. Disse stykker tilføjer et strejf af græsk mytologi til enhver indretning. Tilføj dem til dit hjem eller kontor.

   Uanset hvilken du vælger, vil enhver af disse statuer helt sikkert interessere dine besøgende. Gennemse vores udvalg af Zeus figurer.
 

Nike statuerNike statuer og figurer

Nike figurer   Nike, sejrsgudinden, har måske den største arv fra græsk mytologi.

   Gennemse vores udvalg af Nike figurer for din egen sejrsfigur. Maxgaver.dk er stolte af at tilbyde sådan en række figurer. De kommer i mange farver og designs.

   Mange af dem har Nike med vinger, mens de holder en lommelygte eller krans. Faklen og kransen er almindelige symboler på hende.

   Disse statuer har også utrolige detaljer. Detaljerne giver dem et livagtigt udseende. Denne populære personificering af sejr ser godt ud i ethvert hjem eller kontor. Disse figurer tilføjer et strejf af mytologi til enhver indretning.

   Stop og tjek denne række af Nike-statuer. Der er helt sikkert en, der interesserer dig.
 

Retfærdighedens gudinde statuerRetfærdighedens gudinde figurer, statuer og boligindretninger

Retfærdighedens gudinde figurer og boligindretninger   Uanset om du praktiserer jura eller blot nyder billederne, så sørg for at gennemse vores udvalg af Justice figurer. Mange af dem viser hende i hendes mest populære skildring.

   Hun har vægten og sværdet i hænderne. Et bind for øjnene dækker hendes øjne. Vores boligindretningsstykker har fantastiske detaljer. De ser fantastiske ud i ethvert hjem eller kontor.

   Stil dem på et skrivebord eller en hylde. Med deres populære design matcher disse Justice-figurer en række forskellige indretningsstile. Desuden har de et livagtigt udseende.

   Disse gudinde Justice figurer og dekorationsgenstande vil helt sikkert fange øjet på alle, der ser dem. Du er sikker på at finde en, der interesserer dig.

Athene statuerAthene statuer og figurer

Athene figurer   Athene, den græske gudinde for visdom og krigsførelse, besidder en lang arv, der varer den dag i dag.

   Fejr denne populære figur med disse Athene figurerer. Som krigsgudinden er det kun passende, at mange af statuerne i dette udvalg viser hende i rustning og svingende et spyd.

   Mange af disse figurer viser hende med en ugle. Ugler var et af hendes populære symboler.

   Disse meget detaljerede figurer har et naturtro udseende. Indviklede teksturer og design pryder dem.

   Tilføj dem til dit hjem eller kontor for at tilføje et strejf af græsk mytologi. De vil helt sikkert interessere alle, der ser dem. Sørg for at gennemse vores udvalg af Athene figurer.

Achilleus statuerAchilleus statuer og figurer

Achilleus figurer   Arven efter Achilleus er en, der har varet til i dag. Denne berømte karakter tjente som en helt for Homers Illiaden og en kriger for de græske styrker. Han var kendt for sin næsten uovervindelighed og havde en legendarisk svaghed.

   Denne svaghed bringer os i dag navnet og sætningen på en akilleshæl. På sin højde var Achilleus en mægtig kraft på slagmarken.

   Disse fantastiske statuer portrætterer Achilleus i aktion, iført hans græske rustning. Meget detaljerede, figurerne tilføjer et strejf af græsk mytologi til enhver indretning.

   Uanset om han svinger et spyd eller sværd, vil han helt sikkert interessere enhver iagttager. Bring denne bemærkelsesværdige græske helt til dit hjem med en af ​​disse store Achilleus figurer.
 

Atlas statuerAtlas statuer og figurer

Atlas figurer  I græsk mytologi holder titanen Atlas himlen op som sin straf efter krigen med guderne.

   Disse Atlas-statuer viser titanernes byrde. Maxgaver.dk tilbyder ikke kun statuer af denne berømte titan, men også andre dele af boligindretning.

   Denne vifte af indretning inkluderer glas julekugler, nisser og mere.

   Vores statuer afspejler det klassiske billede af titanen og også et mere moderne. Det klassiske Atlas holdt den himmelske verden op. Den mere moderne version holder jorden op.

   Uanset hvilken du foretrækker, er vi sikre på at have en, der interesserer dig. De tilføjer et strejf af græsk mytologi til ethvert hjem eller kontor. Gennemse vores udvalg af Atlas statuetter og boligindretning.

SKULPTUR TIL HJEMMET

   Flotte og billigste dekorative figurer. Klassiske skulpturer til hjemmet fra Veronese samling. En fremragende ide til en gave. Køb utraditionel gaver i Bedste priser. Hvert interiør har sit unikke karakter der bekræfter smag og præferencer af folk der bor der.

   Udvalget af forskellige hjemmeindretninger og dekorations elementer bestemmer det hele. Ikke nødvendigvis er de største og mest synlige objekter der tiltrækker opmærksomheden. I moderne interiører er vurderingen af rummet primært fokuseret på design elementer, såsom for eksempel skulpturer - klassiske figurer, opsatser, lysestager, vaser eller små skrin; man behøver kun at fremhæve dem på den rigtige måde. De bestemmer over værelsets karakter og har en stor inflydelse på vores æstetiske følelser når vi træder ind i rummet.

   De særlig elegante og sofistikerede dekorationer ser bedst ud i de repræsentative rum, herunder i stuer. Det er fordi, at gæsterne har mange muligheder for at nyde dem. Deres enestående karakter og bred vifte af forskellige forslag gør det umagen værd at overveje dekorationer også i et soveværelse eller på et kontor.

   En fremragende ide til en gave og til at ændre vores interiør med, er udvalget af originale klassiske figurer fra Veronese samling. Når man beslutter sig til at købe en del af Veronese design, skal man være klar over, at linjen er bred og i fremtiden vil man være i stand til at udvide sin samling med usædvanlige dekorationer. Et interessant forslag kunne være udvælgelsen af figurer modelleret om klassiske skulpturer, der henviser til mytologiske figurer.

   Mytologiske inspirationer. En samling af myter og legender om guder, gudinder, heroer og helte, der fungerer i en bestemt religion eller samfund kaldes mytologi. Den har en betydelig indflydelse på den kulturelle udvikling af næsten alle samfund og nationer. Den forklarer menneskets plads i verden, selve verdens funktion, dens skabelse og historie.

   Der er ingen person i verden, der ikke har hørt myter om den tordnende Zeus, Posejdon - herren over havet og oceanet eller den smukkeste af gudinderne - Aphrodite. Blandt andet af denne grund er forskellige mytologiske figurer og statuer blevet meget populære nu.

I Maxgaver.dk. sortiment vil enhver passioneret kender af antikke figurer finder noget interessant. Vi anbefaler vores figurer især til samlere og fans af mytologiske figurer, både græske og romerske. Det er også en rigtig god idé til en utraditionel gave. Her er nogle af vores forslag.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij