Gaveideer

ideer til gaver

Hvilken takkegave skal du vælge for at vise din påskønnelse?

"Taknemmelighed er den enkleste og mest kraftfulde ting, en person kan gøre for en anden person."
 

Hvorfor er det værd at takke

   Det er værd at takke, for i henhold til vores psykologiske behov kan vi hver især godt lide at blive værdsat, vi kan godt lide at høre det enkle ord "tak". Taknemmelighed er en livsstil. Kulturelle mennesker, der bruger det rigtige ordvalg, har simpelthen "ned ad bakke" i deres liv. Du vil gerne hjælpe sådan en, giv gode råd. Vi er meget glade, når nogen viser taknemmelighed over for os, og vi føler os værdsat.

   At vise påskønnelse er godt for dem omkring os og for os selv. At praktisere sådan adfærd har en positiv effekt på vores velbefindende, følelser og selvværd.

   Overvej, om du nogensinde har hjulpet nogen, og han udtrykte sin taknemmelighed for det. Han sagde tak, jeg ved ikke hvordan jeg ville have klaret mig uden din hjælp eller givet dig en lille gave som et tegn på taknemmelighed. Har du følt dig værdsat? Kunne du tænke dig at hjælpe denne person igen?

   Og ville du føle eller føle det samme, hvis den person, du hjalp, ikke engang sagde dette enkle ord?

   Hvis han beder om hjælp igen, giver du vedkommende hjælp igen, med samme slutresultat som før, og næste gang han beder dig om en lille tjeneste, vil du blive fristet til at hjælpe ham.

   Hvad vil din reaktion være. Vil du ikke prøve at komme med en undskyldning for ikke at hjælpe hende?

   Hver af os har brug for anerkendelse, godkendelse, vi ønsker at føle os værdsat. Sådan en gestus styrker os, at det, vi gør for andre, giver mening. At værdsætte andre er et udtryk for vores modenhed. Taknemmelighed styrker bånd og hjælper dig med at klare stress. Det har en gavnlig effekt på vores selvværd. At værdsætte selv de mindste ting øger følelsen af ​​at være tilfreds med livet. Så lad os sætte pris på, hvad vi har, selv de små ting, hvad vi får fra andre, især fra vores kære.

”At være taknemmelig giver dig mulighed for at vokse og udvikle dig. Taknemmelighed bringer glæde og smil til dit liv og livet for dem omkring dig."

   Taknemmelighed er en færdighed, der er guld værd. Vi lærer denne kunst fra en tidlig alder. Forældre fortæller os, hvordan vi skal opføre os, når vi modtager noget fra den anden person, hvilket skal siges på dette tidspunkt. Vi kan dog ikke blive ført ved hånden hele livet. På et tidspunkt skal du tage sagen i egen hånd. Værdierne lært fra familiens hjem bør plejes og udvikles. I dag bliver ordet "tak" nogle gange helt fremmed for os. Vi føler presset til at være uafhængige, selvforsynende.

   Er det ikke nemmere at hjælpe dig selv? Lad os hjælpe og tage imod hjælp fra andre. Livet bliver lettere, det vil tage farve, det vil være mere tilfredsstillende. Lad os være taknemmelige, antag ikke, at vi fortjener det. Det er ikke ualmindeligt, at nogle føler, at nogen har pligt til at gøre noget. Det er ganske vist ofte tilfældet, men lad os takke ham for, at han gjorde det godt, for at han gjorde det for os af kærlighed.

For hvad og hvordan skal du takke dig

   Stort set alle grunde er gode til at sige "tak" eller give dine kære en lille gave. Selv i hverdagssituationer, lad os vise vores modenhed, lad os værdsætte, hvad andre gør for os.

   Læg mærke til de sædvanlige små ting som at åbne en dør eller tage en mønt op. Et simpelt "tak" og et varmt smil er nok til at få den person, der hjalp os til at føle sig værdsat. Lad os huske på vores kære, lad os give dem kærlige ord, små gaver.

   Lad os ikke glemme vores forældre, og hvad de gjorde for os, da vi havde brug for deres omsorg og en hjælpende hånd. Det er aldrig for sent at vise din påskønnelse. Mors dag, fars dag er en særlig dag, hvor det er værd at tænke på noget rart for forældrene. Det kan være en fælles middag, en buket blomster, en kurv med lækkerier, et maleri eller en anden gave.

   Når en ven hjalp dig, for eksempel med at læsse under flytningen, så sæt pris på, at han har fundet tid til dig. Det ville være en fin gestus at invitere ham til en kamp eller en øl. En ven passede dit barn, takket være hvilket du formåede at håndtere dine private anliggender effektivt og hurtigt. Inviter hende på en kop god kaffe og en lækker småkage. Måske kan du se hendes børn næste gang.

   At hjælpe er en meget vigtig del af vores kultur. Ved at respektere andre, vil vi selv blive respekteret. Når vi oprigtigt udtrykker vores taknemmelighed over for nogen - for en lille gestus, hjælp, venlige ord eller praktisk hjælp - får vi dem til at føle sig værdsat og bemærket, hvilket beviser vores modenhed og får os til at føle sig bedre.

Det vigtigste er usynligt for øjnene

   Forskellige følelser er ikke kun forbeholdt mennesket, og dyreverdenen ligner i denne henseende meget den menneskelige verden.

   Vi mennesker føler os taknemmelige over for mennesker, der er venlige mod os og har gjort os godt. Vi er taknemmelige, når nogen uventet hjælper os uselvisk. Vi kan præcist genkende, at nogen har gjort os en god tjeneste. Der er glæde i vores hjerter på grund af dette.

   Vi ser ofte, ja, vi føler, at vores hunde kan være ... taknemmelige over for os på et tidspunkt. De er glade, når de elsker mudderet, og vi lader dem flyde i den eneste vandpyt, vi støder på. De nyder at bo sammen med deres omsorgspersoner, når de har deres egne hjemmeritualer og føler sig trygge. Når vi giver en hund lov til at gøre noget, den kan lide som belønning, kan vi ofte se noget "glimt" i hans øjne. Jeg synes, det er "gnister af taknemmelighed"

"At vise taknemmelighed over for andre mennesker og dyr er et mål for vores menneskelighed."

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij