Cookie- og privatlivspolitik

     Introduktion

     Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og annoncer. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles sådanne oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.
Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar, ved at aktivere grundlæggende funktioner, såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger, der ændrer den måde hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog eller den region som du befinder dig i.
Gemmer brugerens præferencer og information når brugeren ser sider, med indlejret indhold fra Google Maps.
Anvendes af indholds-netværket Cloudflare til at identificere betroet webtrafik baseret på IP adressen, som brugeren kommer fra. Anvendes til styring af arbejdsbyrden på tværs af flere servere.
     Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Google Analytics.
Statistiske cookies hjælper hjemmesidens ejer med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden, ved at indsamle og rapportere oplysninger.
Indsamler data om hvor brugeren kom fra, hvilken søgemaskine der blev brugt, hvilket link der blev klikket på, hvilke søgeord, der blev brugt og hvor i verden websitet blev tilgået fra. Anvendes af Google Laver et tidsstempel med det præcise tidspunkt hvor en bruger kommer ind på websitet. Anvendes af Google Analytics til at beregne hvor lang tid et besøg på et website varer.
Indsamler data såsom antallet af gange en bruger har været på et website, hvornår det første besøg skete og hvornår det seneste besøg skete. Informationen anvendes af Google Analytics.
Laver et tidsstempel med det præcise tidspunkt hvor en bruger kommer ind på websitet. Anvendes af Google Analytics til at beregne hvor lang tid et besøg på et website varer.
Bruges af Google Analytics til at øge hastigheden af forespørgsler.
Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.
Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren.
Anvendes for at se om en brugers data er udvalgt til at indgå i statistik.
Tildeler den besøgende et unikt ID, som bruges til at følge hvordan websitet bruges.
Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.
Et unikt ID der gives til en bruger, når der ses en video.
     Cookies
     Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies.
Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
     Websitet indeholder ikke cookies fra tredjeparter.
Marketing cookies
Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af hjemmesider. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts-annoncører.
Formål: Bruges af Facebook til at levere en række reklameprodukter såsom retargeting, til at indsamle anonymiserede oplysninger om de brugere, der besøger hjemmesiden, og til måling af performance.
Formål: En unik identifikation der gives til hver computer. Tillader Google at tracke YouTube videoer.
Formålet er: Tildeler browseren et unikt ID. Anvendes til at optimere visningen af annoncer, hvor der er mange annoncører, der efterspørger annonceringsplads. Anvender prisfastsættelse via bud, real-tids budgivning, API funktionalitet, adfærdsrelateret målretning og adgang til information om kampagner.
Forsøger at estimere brugernes båndbredde på sider med integreret YouTube-video.
Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.
Registrerer om brugeren browser accepterer cookies. Anvendes til at optimere visningen af annoncer, hvor der er mange annoncører, der efterspørger annonceringsplads. Anvender prisfastsættelse via bud, real-tids budgivning, API funktionalitet, adfærdsrelateret målretning og adgang til information om kampagner.
Anvendes til målrettet annoncering i realtid samt brugerprofilering for annoncører og udgivere.
Bruges til at personalisere brugeroplevelsen i webshops og på content-drevne websites. Raptor tracker brugeradfærd, og på baggrund af avancerede algoritmer er Raptor i stand til at anbefale de mest relevant produkter til kunden.
Gemmer data om hvilke annoncer der har været vist og deres frekvens. Anvendes af annonceringsplatformen AppNexus for at hjælpe klienter med at målrette deres online annoncering.
Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.
Bruges til at personalisere brugeroplevelsen i webshops og på content-drevne websites. Raptor tracker brugeradfærd, og på baggrund af avancerede algoritmer er Raptor i stand til at anbefale de mest relevant produkter til kunden.
Anvendes til at indsamle brugerdata til statistik.
En unik identifikation, der gives til hver mobile enhed. Tillader tracking baseret på GPS lokation.
Indeholder en unik vilkårligt genereret værdi der gør det muligt for annonceringsplatformen AppNexus at skældne mellem browsere og enheder.
Anvendes af Mookie annonceringsplatformen til re-targeting, optimering, rapportering og dimensionering af online annoncering.
Anvendes af Google DoubleClick til re-targeting, optimering, rapportering og tilskrivning af online-annoncer.
Holder øje med, hvordan du bruger vores hjemmeside for at vise annoncer, du måtte være interesseret i.
Anvendes til at optimere visningen af annoncer, hvor der er mange annoncører, der efterspørger annonceringsplads. Anvender prisfastsættelse via bud, real-tids budgivning, API funktionalitet, adfærdsrelateret målretning og adgang til information om kampagner.
Anvendes af Mookie annonceringsplatformen til re-targeting, optimering, rapportering og dimensionering af on-line annoncering
Anvendes til at indsamle brugerdata til statistik.
Bruges til at personalisere brugeroplevelsen i webshops og på content-drevne websites. Raptor tracker brugeradfærd, og på baggrund af avancerede algoritmer er Raptor i stand til at anbefale de mest relevant produkter til kunden.
     Personoplysninger
     Generelt. Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.
     Sikkerhed
     Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.
     Formål
     Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.
     Periode for opbevaring
     Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
     Indsigt og klager
     Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [email protected] Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
     Websitet ejes og publiceres af:

          Maxgaver
          Storgade 23
          8882 Fårvang

          Email: [email protected]
     Hvad er en cookie?
     En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.
     Hjemmesidens brug af cookies
     Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.
     Sådan afviser eller sletter du dine cookies
     Afvisning af cookies: Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.
Sletning af cookies: Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC /computer med en nyere Internet-browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne:
CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:
     Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij