ALFONS MUCHA. Miniatur af kendt maleri i ramme med staffeli

Varenummer: 261-6002
Tilgængelighed: PÅ LAGER
189,00 DKK
 

ALFONS MUCHA "Dance" miniatur

   Maleri i ramme med staffeli.Præsenteret miniature illustrerer "Dance", den mest sensuelle af serien, er den enkelt stående figur. Hendes bugtet figur og langt rødbrun hår svaje i efteråret brise.


Producnt: CARMANI, Australien
Størrelse: ramme - 9,00 x 10,00cm
Vægt: 0,2 kg

Gavepakker af høj kvalitet.

   Hvis synes du det kunne være en gode forslag for gave, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil smuk Alfons Mucha maleri i ramme med staffeli, der er fantastisk til at dekorere din hylde eller vitrine. Top kvalitet, konkurrencedygtig pris og 100% Tilfredshed! Det er din god tid at give den perfekte gave til din søster mor eller bedstemor. Andre kopier af malerier af denne kunstner, du kan se her: KØLESKABSMAGNETER | Charmerende gave til mor.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Miniatur kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive og billige Alfons Mucha maleri, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

   Alfons Maria Mucha (24. juli 1860 – 14. juli 1939) var en tjekkisk maler, plakatkunstner og kunsthåndværker.  Er blandt de bedst kendte kunstnere inden for Art Nouveau/Jugendstil. Mucha blev etableret som en førende plakat kunstner mellem 1895 og 1900. Muchas særprægede stil blev kaldt "Le style Mucha", bliver synonym med den nuværende" Art Nouveau "stil.
Mucha succes i en ny genre - dekorative paneler spillede en væsentlig del. Dekorative paneler var plakater uden tekst, en prototype af nutidens kunst plakater, der er designet udelukkende for at genkende kunstnerisk eller udsmykning indvendige vægge. Omdannede dem til en ny kunstform, overkommelige og tilgængelige for et bredere publikum, mens traditionelt kunstværker var kun tilgængelig for de få privilegerede.
Det var Mucha tro på, at gennem oprettelse af smukke kunstværker ville livskvalitet forbedres. Han mente også, at det var hans pligt som kunstner at fremme kunst til almindelige mennesker.

   Den første af Mucha s dekorative paneler var Årstiderne (1896), en serie af fire paneler, der repræsenterer temaet for de fire årstider. Serien viste sig meget populære, og det blev efterfulgt af andre populære serier, herunder blomsterne (1898), Kunst (1898), de tidspunkter af dagen (1899), Ædelsten (1900) og Månen og stjernerne (1902) . Disse paneler illustrere alle de typiske kvaliteter af Mucha plakat - de smukke kvinder med suggestive fagter, den dekorative brug af blomster og flagrende hår, de subtile endnu stærke farver. Alt sammen med til at skabe en overbevisende harmoni af synet, hvis hensigt er at inspirere og ophøje beskueren.

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij