BILLIGE HJEMMESKO TIL KVINDER. Ruskind hjemme tøfler dame på nettet

Varenummer: MZ05D
VÆLG STØRRELSE:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
Tilgængelighed: PÅ LAGER
119,00 DKK

Ruskind hjemme tøfler dame på nettet

    Hvis vi taler fodtøj, er der en god chance for, at vi taler sko og hjemmesko fremstillet af læder. Derfor, at Maxgaver.dk tilbyder en bred vifte af tøfler fremstillet af forskellige former for læder. For eksempel disse ruskind hjemmesko. Meget komfortable hjemmesko lavet af blødt naturlige ruskind i brun med skridsikre gummisåler. Gummi er skridsikker og meget solid. Meget eksklusiv og billig gave til kvinden, der kan lide komfort. God idé til en gave til nogen speciel. Ideel til brug for enhver sæson i attraktiv pris.
Hele fod er i kontakt med den naturlige hud. Det øverste lag er lavet af ægte læder, ruskind. De har en kuperet pude, hvilket øger komforten og gør hjemmesko godt sat ind i foden. Kileformet sål er lavet af ekologisk gumi 1,5 cm højde.

    Hvis du ikke ved hvordan man vælger den rigtige størrelse på tøfler og hvordan man kan tage en fodmåling, kan man se på den side, hvor vi forklarer det i en kort vejledning.
   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til små gaven til bedstemor og ekspreslevering.
   Gode gaver til mænd til hende er ikke kun ruskind hjemmesko dame. Find produkter fra vores tilbud, der matcher dit stil. Lad dig inspirere og køb for eksempel en billige sutsko til kvinder, der er perfekte som en gave til mor eller gaver til bedsteforældre.

mors dags gave ideer

tøfler dame

ruskinds hjemmesko dame

Vi har størrelser, der passer til hver fod, små, mellemstore, store eller ekstra store, så tjek vores produktside for her kvinder. Ligegyldigt hvad er din yndlingsfarve, disse naturlige læder tøfler bør være dit hjemmessko læder af valg. Her finder du de samme slippers mand

   Hvis synes du det kunne være god gave til damer, det lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil billige hjemmesko til kvinder i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Vil det være de bedste afgørelse du nogensinde har lave. Denne koster kun 119 kroner. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at få fingre en små gave til en speciel person i dit liv.
Det er en misforståelse, at kun store gaver skaber stor glæde. Det vil være en gave, der vil helt sikkert blive husket i lang tid.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Tøfler dame kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billige hjemme tøfler til kvinder, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij