BILLIGE HJEMMESKO TIL KVINDER. Varme hjemmestøvler i to farvevarianter

Varenummer: 059-MIX
VÆLG STØRRELSE:
 • 36
 • 37
 • 38
 • 39
 • 40
 • 41
VÆLG FARVE:
  Tilgængelighed: PÅ LAGER
  199,00 DKK

  Varme hjemmestøvler damer

     Fremstillet af tekstilmateriale. Kvinders fodtøj med skridsikker, expanded PU (polyurethan) -sål, i to farver at vælge imellem, ( burgunder og mørkeblå ). Det øverste lag er fremstillet fra et praktisk tekstilmateriale, som er behagelig at bruge og nem at rengøre og er blødt, smidigt, åndbart og vedligeholdelsesfrit.
  Dine fødder har kontakt med blidt profileret bomuldsforing, hvorigennem sko er meget komfortabel, selv under længere tids slid. De væsentligste fordele ved PU skosåler med "BIO" er: lethed, robusthed og anatomiske form giver stabilitet for foden. Mænds fodtøj på bunden af ​​PU er modstandsdygtig over for slid og ro, når du går. Bunden af ​​skoen er fremstillet af mild kileformet til en højde på 3 cm. I brun farven.

     Hvis synes du det kunne være en god, billig gave, det lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil hjemmesko kvinder i dag og glem ikke at vælge den størrelse og farve. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Vil det være de bedste afgørelse du nogensinde har lave. Hjemmesko koster kun 199 kroner. Denne pris er en enestående mulighed. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at få fingre en små gave til en speciel person i dit liv. Dette kan også være en stor inspiration til den perfekte gave til bedstemor. Det anbefales at købe disse hjemmesko i den sædvanlige størrelse.
  ⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
  ⭐️ Hjemmesko med hæl kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
  ⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
  ⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
  ⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
  ⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
  ⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
  ⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billige hjemmesko kvinder, der kan friste dig!
  ⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

  STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

  LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

  Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

  gave til ham, gave til hende

  Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

  Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

  Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

  Zamknij