BILLIGE SUTSKO DAMER. Læder hjemmesko med åben tå og skridsikker sål

Varenummer: NOW95
VÆLG STØRRELSE:
  • 37
  • 38
  • 39
  • 41
Tilgængelighed: PÅ LAGER
99,00 DKK

Læder hjemmesko med åben tå og skridsikker sål

   Danmarks billigste netshop med hjemmesko. Gaveideer til kvinder. Find den passende gave for den særlige kvinde, sådan at hun føler sig værdsat og unik. Find det bedste til dine fødder hjemmesko til kvinder. Smarte slippers, som kan bruges, når du skal en tur på terrassen. Vi har størrelser, der passer til hver fod, små, mellemstore, store eller ekstra store, så tjek vores produktside for her kvinder. Ligegyldigt hvad er din yndlingsfarve, disse naturlige læder tøfler bør være dit hjemmessko læder af valg.
Forkæl dig selv med de sødeste læder tøfler. Det luksuriøse, men minimalistiske udseende er perfekt til en kvinde med en simpel stil. Tjek den ubesværede konstruktion af glat læder og bløde, fleksible såler lavet til at bære til indendørs.  Har du en særdeles sofistikeret hjemme-stil? Find en hyggelig samling af hjemmesko lavet kun til piger og kvinder.

   Besøg vores butik regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til dame hjemmesko og hurtig levering.
   Boligindretning er ikke kun møbler. Find boligdekoration, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en smuk hjemmesko med åben tå

Læder hjemmesko dame med åben tå

slippers dame med åben tå og skridsikker sål

   Det sker ofte, at vi leder efter den perfekte gave til de personer, vi holder af. Det er dejligt at modtage gaver, fordi modtage gaver kan gøre os glade. Men at give gode gaver kan være endnu mere vidunderligt. Der er ingen større tilfredshed end se smilet på læberne på dem vi holder af, når de åbner gaven. Skal du bruge en gave til mors dag, en 18-års fødselsdag eller julegave til kæresten?
Vores tilbud er billige kvinders læder tøfler.
   Hvis synes du det kunne være god gave til damer, det lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil komfortable skind sutsko damer i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Vil det være de bedste afgørelse du nogensinde har lave. Denne koster kun 99 kroner. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at få fingre en små gave til en speciel person i dit liv. Det er en misforståelse, at kun store gaver skaber stor glæde. Det vil være en gave, der vil helt sikkert blive husket i lang tid. Dine fødder har tid til at slappe af også - så giv dem en pause med et par af de mest komfortable kvinders tøfler derude. Par disse behagelige hjemmesko med pyjamas, der giver dig mulighed for at slappe helt af efter en særlig hård dag.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Billige sutsko kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive og billige sutsko damer, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2021 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij