BILLIGE SUTSKO TIL KVINDER. Hjemmesko dame som nattehimlen, kun 99 kr

Varenummer: TK-1538 D
VÆLG STØRRELSE:
 • 36
 • 37
 • 38
 • 39
 • 40
 • 41
VÆLG MODEL:
  Tilgængelighed: PÅ LAGER
  99,00 DKK

  Behagelige filthjemmesko dame som nattehimlen, to farver at vælge imellem

     Vi anbefaler bløde, komfortable og holdbare hjemmesko til kvinder, der er fortrolige med hverdagstøjets æstetik. Charmerende og uhøjtidelig naturlige filt hjemmesko i to farver at vælge imellem. (mørkeblå og burgunder). De vil helt sikkert vise sig at være pålidelige hjemmesko!

     Vi har mange års erfaring med design og produktion af hjemmesko, som vi bruger til at skabe produkter af høj kvalitet. Vi tager os også af den sidste hånd og tilpasser designet af vores hjemmesko til den aktuelle mode. De er designet til at gøre øjeblikke med hverdags afslapning i dit hjem behageligt for damerne!

     Hvorfor giver vores hjemmesko ekstraordinær brugervenlighed?
  Blød, hyggelig filt indpakker foden behageligt og lader den trække vejret.
  En lille kile sikrer optimal placering af benet og forhindrer træthed i det.
  Universal snit - moderigtigt mønster.
  Højkvalitets gummisål forhindrer glidning.
  Moderigtigt mønster - "nattehimmel" -effekt på en varm baggrund i to farver at vælge imellem.

  Vælg den farve, du kan lide mere

  Filthjemmesko dame

  Filthjemmesko dame

     Ved at købe disse fremragende filt hjemmesko damer, gøre du en stor gave til dig selv eller til en elsket. Bestil hjemmesko i dag og husk at vælge størrelse. Laveste pris. Meget billige og koster kun 99 kroner.

  ⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
  ⭐️ Filtede hjemmesko kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
  ⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
  ⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
  ⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
  ⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
  ⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
  ⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billige filthjemmesko damer, der kan friste dig!
  ⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

  STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

  LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

  Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

  gave til ham, gave til hende

  Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

  Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

  Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

  Zamknij