BILLIGE SUTSKO TIL MÆND. Filt slippers herre, helt sikkert bedste pris

Varenummer: FH9/velour
VÆLG STØRRELSE:
 • 41
 • 43
 • 46
VÆLG SÅL:
  Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
  119,00 DKK

  Filt slippers herre, helt sikkert bedste pris

     Mørkeblå filt hjemmesko med velour top. Kun 119 kr. Her kan du se alle vores hjemmesko til voksne. Klik her og du vil helt sikkert finder den bedste pris nu! Vi giver dig med broderede velour hjemmesko med filt indersål og såler i af to varianter ( filt eller gummi - du skal vælge). Bløde, lune  og meget behagelige slippers til ham. De er dejlig, lune, varme og meget billig. Filt hjemmesko er åndbart og nem at holde. Følte, at transporterer fugt til ydersiden og dermed holder foden tør. De særlige egenskaber af filt: kulde-resistente, varme og fugt -resistent, sørge for et sundt fod miljø.

     Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til små julegaver til far og ekspreslevering.
     Gode gaver til mænd til hende er ikke kun filtede hjemmesko herre. Find produkter fra vores tilbud, der matcher dit stil. Lad dig inspirere og køb for eksempel en billige slippers til mænd, der er perfekte som en gave til far, gave til bror eller gaver til bedsteforældre.

      Her kan du finde lignende mørkeblå filtsutsko til kvinder.

  julegaver til far

  filt hjemmesko mænd

  Filt slippers mænd

     Når det kommer et sådant behov, er det Maxgaver.dk butik, der altid tilfredsstille dine behov og give et stort udvalg af komfortable hjemmesko lavet af filt. Vores brede udvalg af uldfilt tøfler indikerer, at vi har hjemmesko til rådighed for alle.
  Filt Hjemmesko til bedste pris og kvalitet. Uldfilt hjemmesko er langt mere end bare tøfler begrænset til indendørs brug. Materialet vender tøffel til noget meget mere robuste end din afslappet kogt uld tøffel. Bestil billige sutsko til mænd i dag og husk at vælge størrelse. Overrask en ven eller en kollega med et super tøfler og bestil den perfekte og billige gave til kæresten i dag. For sikker på du vil høre: Mange Tak

  ⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
  ⭐️ Filt hjemmesko til mænd kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
  ⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
  ⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
  ⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
  ⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
  ⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
  ⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive, billige sutsko til mænd, der kan friste dig!
  ⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

  STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

  LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

  Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

  gave til ham, gave til hende

  Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

  Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

  Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

  Zamknij