BILLIGE ULD HJEMMESKO DAME. Naturlig hjemmesko til kvinder der har alt

Varenummer: XH09-D
VÆLG STØRRELSE:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
Tilgængelighed: PÅ LAGER
169,00 DKK

Naturlig hjemmesko til kvinder der har alt

   Hjemmesko dame lavet af ren fåreuld i laveste pris. Meget let, åndbar og varme hjemmesko til damer lavet af ren fåreuld. Garantere dine fødder behagelige varme og særlig blødhed og er et perfekt valg til kolde vinterdage. Disse lækreste hjemmesko har et dobbelt lag af uld, de har således garanterer højeste varme komfort. Det naturlige materiale gør, at dine fødder kan ånde og du får ikke svedige fødder.
De har en skridsikker sål (lette tekstilmaterialer med ABS) og kan vaskes ved 30 grader. Således er egnet til hver etage type. Her finder du lignende, også meget let, åndbar og varme
SUTSKO TIL HERRER

   I princippet gives gaven altid med en vis intention. Nogle gange er en gave en helt speciel måde at fortælle nogen, at du holder af dem, andre gange besøger du nogen, og det er ikke rigtigt at gå tomhendt og nogle gange kan du bare lide at give gaver til andre.
   Vil du give en af dine nærmeste en god fødselsdagsgave, julegave, svendegave eller bare overraske dem? Give et par dame hjemmesko – en løsning der måske er lidt kedelig, men som kan bruges som praktisk alternativ.
   Hvis du vil finde flere gaveideer, skal du gå til Maxgaver-hjemmesiden. Her vil du få nogle varierede forslag til alternative gaver, som du måske ikke havde overvejet.

gaver til hende

varme hjemmesko dame

varme hjemmesko til kvinder

   Bemærk venligst, at prisen her er ikke kun yderst attraktiv, men med dette hjemmesko får du unikke komfort og varme i fødderne. Bestil den perfekte og billige uld hjemmesko i dag og husk at vælge størrelse.  Her vil du finde lignende sutsko til herrer lavet af ren fåreuld. Varme sutsko dame er kølige tøfler. Faktisk er de de fedeste tøfler, du kommer på tværs af. Uld er utroligt sundt og gavnligt. Det bidrager positivt til din daglige energibalance, hjælper med at forhindre ubehagelig lugt fødder og væger fugt væk fra dine fødder.
   Filt er kogt og filtede uld. Denne proces føjer kun til den rene nye ulds naturlige godhed. Mænds sutsko  og damer filt hjemmesko er kun ting ikke kun på koldere dage af året, fordi filt er en god isolator om sommeren og vinteren
Holder varmt, men tillader fugt og sved at blive frigivet udenfor uden at forstyrre følelsen af varme og komfort.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til fødselsdagsønsker og hurtig levering.
   Gave til kvinden er ikke kun økologiske hjemmesko dame. Find dekorations fra vores tilbud, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en smuk pynt til hjemmet.

hjemmesko dame

uld hjemmesko

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Varme sutsko dame kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive og billige uld hjemmesko, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij